6. lokakuuta 2014

DREAM BIG

Onko sulla unelma, jota et uskalla tavoitella, koska joku joskus sanoi ettei susta ole siihen? Tai ehkä joku joskus nauroi sun unelmalle, ja sen takia sä olet haudannut sen? Kenties sä vain itse ajattelit sen olevan hölmö, luulit että sua pilkattaisiin sen takia? Ehkä sua vain pelottaa ottaa sitä ensimmäistä askelta? Tai luulit, että sä et pystyisi siihen, ettei sulla ole tarpeeksi tahtoa, rohkeutta tai tahtoa? Että se olisi aivan liian iso unelma?

Mä itse uskon, ettei mikään unelma ole liian suuri tai liian pieni tavoiteltavaksi. Kun on sydän mukana ja usko omaan itseensä, jopa aluksi mahdottomilta tuntuvat asiat alkaa pala palalta muuttua mahdollisiksi. Vihaajia tulee olemaan aina, mutta niistä ei tarvitse välittää. Ehkä ne on just niitä ihmisiä, joilla ei ole itsellä rohkeutta toteuttaa omaa unelmaansa, ja sen vuoksi pilkkaavat muiden omia.

Just close your eyes and imagine
And never let the haters bring you down
Luck is related to passion
Keep aiming for the stars and you'll leave the ground
Isac Elliot - Dream big

Mulle kirjoittaminen on ollut unelmana jo pitkään. Kauan uskottelin itselleni, ettei ketään kiinnosta lukea mun juttuja tai etten olisi siinä tarpeeksi hyvä. Vaikka monet kehui mua ja sanoi mussa olevan ainesta kirjailijaksi, en vain uskonut sitä. Vasta nyt, kun uskalsin aloittaa tämän blogin, oon saanut hieman uskoa itseeni. Ehkä mä vielä joku päivä olen kirjailija! 

I see you goin through it, I know where you are
To me you’re like a diamond, no, a shooting star
Yea, and stars are meant to shine
We got a full house here tonight but none two of a kind
Everybody’s different, perfectly made
Example of perfection, hammocks in the shade
So get up, shake off your past
I’m telling you I got your back
LZ7 feat Guvna B - Whoever said

Tuo yläpuolella oleva biisi on ollut mulle sellainen voimabiisi, joka on antanut uskoa ja uskallusta. Joka on kertonut mulle, että mä pystyn tähän. Joka on iskostanut mun päähän, ettei muiden mielipiteillä oikeasti ole väliä. Joka on potkinut mua eteen päin. Uskalletaan unelmoida suuria ja kulkea niitä unelmia päin. Elämä on liian lyhyt hukattavaksi! 


4 kommenttia:

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)