7. lokakuuta 2014

KINGS & QUEENS


Pakko nyt jakaa tämä biisi täälläkin. Oon kuunnellut tätä noin tunnin ajan, ja jokaisella kuuntelukerralla kuulostaa aina vain paremmalta! Oon aina tykännyt Brooken musiikista, mutta tämä vie kyllä kirkkaasti voiton. Mukavan erilaista verrattuna hänen vanhempaan tuotantoonsa ja mielestäni tämä tyyli sopii paremmin hänelle.  Myös toinen uusi kappale Psychosocial on hyvä, vaikkei nyt ihan niin hyvä kuin tämä Kings & Queens. Nyt vain odotellaan, että uusi levy ilmestyy!

 
Jos Brooke ei ole jollekin entuudestaan tuttu, niin hän on levyttänyt aiemmin kolme studioalbumia, jotka on nimeltään What to Do with Daylight (2003), Albertine (2006) ja Flags (2010). Lisäksi hän on tunnettu Hillsongista, jossa hän on kirjoittanut lauluja ja laulanut. Hänen tunnetuin kappaleensa on Something in the Water, joka löytyy Flags-albumilta. Kuvailisin aiempaa tuotantoa genreltään kantrimusiikiksi, joten muutos on todella huomattava, vai mitä mieltä olette? 

 

4 kommenttia:

  1. Mukava blogi sulla. Oi, ihania biisejä tässä ! Rakastuin varsinkin tohon ylimpään. Oot muuten tosi nätti ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!! :) Mä kans rakastuin tohon ylimpään, niinku postauksestakin jo selviää, kuuntelin sitä repeatilla varmaan ainakin puolitoista tuntia :--D Harmi vaan ettei löytynyt Spotifystä kyseistä kappaletta, kun Youtubesta on niin rasittava kuunnella, eikä puhelimella kuunnellessa pysty tekemään muuta samalla...

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)