20. lokakuuta 2014

MAAILMAN PARAS KAAKAOTänään tuleekin hieman erilainen postaus, kuin mitä olen ennemmin tehnyt. Vähän tekstiä ja paljon kuvia, eli täysin päinvastainen verratessa vanhoihin postauksiin, mutta ehkä tämä on ihan kivaa vaihtelua. Teimme siis tänään siskoni Tarun, joka on siis myös mun kämppikseni, kanssa maailman parasta minttukaakaota. Tämä oli todella helppo tehdä (...hyvä mun sanoa, kun Taru ne oikeastaan teki), eikä maksakaan hirveästi. Tässä talossa kun ei ihan hirveästi tuota kaakaota mene, päädyimme ostamaan valmiskaakaota, mutta varmasti parempaa saa itse sekoittamalla omaan makuun sopivan määrän kaakaojauhetta veteen tai maitoon. Myös kermavaahdon ostimme valmiina, koska tällä oli helppo pursottaa vaahto kaakaon päälle. Tässä siis tarvikkeet:
TARVIKKEET Otetaan sopiva määrä kaakaota kattilaan ja kiehautetaan. Sitten lisätään oman maun mukaan Pätkis-karkkeja ja yritetään sulattaa ne kaakaon joukkoon. Siksi sana 'yritetään', että meillä ne ei ainakaan ihan täysin sulanut, mutta se ei haittaa. 
KATTILA
Sitten kaadetaan kaakao mukiin, tai tässä tapauksessa tyylikkäästi tuoppiin, lisätään vaahtokarkit ja päälle kermavaahtoa.
TUOPPI Päälle murustetaan hieman Avec-pastilleja ja koristellaan kaakao piparminttutangoilla, voilà! Ei muuta kuin juomaan.
KUPIT VALMIS  
Mitäs tykkäätte tän tyylisistä postauksista? Ja onko teillä lemppariherkkua, vaikkapa jotain tiettyä kaakaota? 


8 kommenttia:

 1. Ompas herkullisen näköistä!!:)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mun herkkulakko vähä niinku tyssäs tän takia..tai tarun instakuvan takia :D mutta täähän oli vaan kaakaota ;) tenavien karkkipäivän karkki jämistä tehtiin meille kaakaot ;) nooo kai flunssasena on ihan hyvä juoda kuumaa :D teijän oma näyttää kyllä paljon herkullisemmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkös sä just viimeks sanonu ettei oo mitää järkee missään herkkulakoissa? ;D toi oli kyllä aivan ylihyvää!

   Poista
 3. Voih.. namnam. Rupesko ees tekee mieli... nojoo ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi... :D Niin kyllä käy aina kun jollakin on kuva jostain hyvästä! Mutta suosittelen kyllä, oli tosi hyvää :--)

   Poista
 4. kärsin, miksi kaupat on kiinni tähän aikaan <3__<3 oohhhhh nam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tiedän tunteen D: Mutta oli kyllä todella hyvää, vaikkakin tosi makeeta ettei paljoa pystynyt juomaan. Suosittelen! :)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)