8. lokakuuta 2014

RANDOM FACTS

Ajattelin, että näin blogin alkumetreillä olisi hyvä kertoa hieman itsestäni. En oikein tiennyt mitä kerrottavaa mulla olisi, tai miten mä sen kertoisin, joten listaan nyt muutamia satunnaisia faktoja itsestäni. Nämä nyt ei hirveästi minusta oikeasti kerro, mutta ehkä jotain kuitenkin.

En osaa käyttää pullonavaajaa. No joo, tää on nyt vähän jyrkästi sanottu. Kyllä varmasti saisin pullon auki avaajalla kun hetken aikaa yrittäisin. Kuitenkin aina kun yritän käyttää pullonavaajaa, sählään kauan yrittäen sovittaa avaajaa väärin päin korkin ympärille, eikä näin ollen hommasta tule mitään. Senpä takia avaan yleensä pullot hampaillani tai esimerkiksi pöytää vasten.

En osaa kontrolloida mun energiajuomien juomista. Joskus olen alkanut lakkoon ja silloin pystyinkin olemaan juomatta yli vuoden. Sitten halusin maistaa yhden, ikään kuin kokeillakseni vieläkö ne maistuu samalta. Maistuihan ne ja hyvältä maistuikin, sillä nykyään juon lähes päivittäin energiajuomaa. 

Olen hyvin kiusallinen uusissa sosiaalisissa tilanteissa. Vaikka jollain tavalla miellänkin itseni melko sosiaaliseksi persoonaksi, usein ensitapaamisella olen outo ja kiusallinen. Small talk onnistuu kyllä vanhempien ihmisten kanssa, mutta kun tutustun saman ikäisiin ihmisiin, sanon mitä sylki suuhun tuo, jäätyilen, kerron surkeita vitsejä ja niin edelleen. Usein myöhemmin saa hävetä, että pitikin mennä sanomaan niin tai näin. Mutta toisaalta, ehkä jään myös mieleen paremmin kun sanon jotain tyhmää.

Olen stalkkeri. Kaveripiirissäni olen aina se, joka tietää kaikista kaiken. Ja jos en tiedä, otan selvää. Tiedän paljon asioita ihmisistä, joille en ole ikinä puhunut. Jos näen jossain kiinnostavan tyypin, hetken päästä tiedän hänestä jo paljon: iän, koulutuksen tai ammatin, asuinpaikan, kotiosoitteen, puhelinnumeron, kengännumeron, vanhempien nimet ja Instagram-tunnuksen. Tämä on osaksi huonokin asia, sillä kun oikeasti tutustuu johonkin, saattaa vahingossa puhua asioista, joita hän ei ole vielä itse maininnut. Awkward.

Olen Instagram-addikti. Tämä nyt saattaa liittyä vähän edelliseen kohtaan. Ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla selaan Instagramin. Ja noin miljoona kertaa siinä välissä. Aina. Koko ajan. Kaikkialla.

Googletan turhia asioita, jos on tylsää. Kerran googletin "tonnikala" kun söin tonnikalapizzaa. Sain selville, että tavallisesti tonnikalat kasvaa noin viisisataa kiloisiksi, ja painavin tonnikala painoi 680 kiloa. Makes sense. 

Mietin liikaa turhiakin asioita. Mitähän se lause tarkoitti? Miksi hän sanoi sen? Minkä kuvan annoin itsestäni? Mitähän tuo ajattelee? Miksi maailma on pyöreä? Onko Marsissa lunta? Miksi sekoituksella oleva soittolista soittaa vain samoja kappaleita? Kannattaako mun mennä kauppaan tänään? Sataakohan huomenna? Miksi tonnikalaa sanotaan tonnikalaksi?

Loppuun vielä satunnainen kuva viime syksyltä, millä ei ole mitään tekemistä tämän postauksen kanssa. 

IMG_142853834115236


12 kommenttia:

 1. Jes, joku muukin googlettaa turhuuksia. :D Montako munaa kana munii päivässä ? Googlepa se vastauksen kertoo jos yhtäkkiä sattuu moinen kysymys päähän pälkähtämään. Ja niitähän riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, en tiedä mitä tekisin jos Googlea ei olisi! Valehtelematta varmasti yli sataa asiaa päivässä tarkistan googlesta, turhia tai vähemmän turhia :D

   Poista
 2. On tässä monta ni tuttua kohtaa mistä löydän itseni ja todellaki sut noista tunnistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no varmaan tuo liikaa miettiminen on meidän suvun kirous... Tai naisena olon kirous :D

   Poista
 3. Joo määki mietin vaikken aina tierä mitä!!?

  VastaaPoista
 4. Sulle sopii ihan älyttömän hyvin lyhyet hiukset ja oot muutenkin tosi kaunis! :)
  Ja osa noista factoista kuulostaa kovin tutuille :D

  http://tanjareenaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Moni on sanonut että sopii lyhyet, mutta jostain syystä mä tässä näitä koko ajan kasvattelen.. :D Mutta jos vanhat merkit paikkaansa pitää, niin leikkaan heti kun kyllästyn kasvattamiseen.

   Poista
 5. Stalkkeri 😂 ja mua sanot "kyyläksi" En pärjää sulle kyllä alkuunkaan. Ja mä en jaksa hirveesti mitään miettiä 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mutta sulta mä olen sen taidon oppinut... ;D

   Poista
 6. "Ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla selaan Instagramin. Ja noin miljoona kertaa siinä välissä. Aina. Koko ajan. Kaikkialla."

  Onko sellainen edes elämää? Kuulostaa rehellisesti sanottuna helvetin ahdistavalta. Vaikutat silti sympaattiselta tyypiltä, kaikkea hyvää o7

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo nyt oli todella kärjistetysti, sarkasmilla kirjoitettu, en nyt ihan noin riippuvainen ole :-D Eihän Instagramissa riittäisi selattavaakaan, jos oikeasti koko ajan sitä selaisin :-) Mutta kaikkea hyvää sulle myös ja mukavaa kesää!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)