20. marraskuuta 2014

KURKISTUS JOULUUNTeille kaikille on varmasti jo käynyt selväksi, kuinka paljon mä tykkään joulusta ja kuinka paljon odotan sitä. Oikeastaan en niinkään odota joulua, vaan sitä joulunaikaa, eli noin viikkoa ennen joulua. Siinä ajassa on jotain taianomaista ja kaunista, kun joka paikassa on jouluvaloja, kynttilöitä ja kimaltavia koristeita. Pääsee käymään Kauneimmat joululaulut -konserteissa, saa pitää pikkujouluja - no, saahan niitä pitää koska vain - ja voi hörppäillä glögiä viltin alla katsellen noin miljoonannetta kertaa The Joulukalenteria tai muita joululeffoja.

PIPARI

Nyt kovassa soitossa on ollut tuo Pentatonix:n joululevy That's Christmas To Me, johon pääsette tuosta alussa olevasta Spotify-linkistä. Mä rakastan muutenkin acapella-musiikkia, ja mielestäni Pentatonix on ihan oma lukunsa siinä! He ovat niin mielettömän taitavia ja soivat hyvin yhteen. Jos bändi ei ollut sulle entuudestaan tuttu, suosittelen että kuuntelet muitakin kuin tuota joululevyä!

Tuolta joululevyltä ehdottomaksi lemppariksi nousi kappale nimeltään Mary Did You Know, koska se on mielestäni kaikkien aikojen kaunein joululaulu, ja tietysti se on sitä parempi, mitä parempi on yhtye joka sen esittää. Toiseksi suosikiksi nousi Winter Wonderland / Don't Worry Be Happy. Mahtava ajatus tehdä mashup noista kappaleista, enkä ole ainakaan kuullut kenenkään muun tehneen sitä. Tämä on tällainen kiva jammailubiisi, jota voi kuunnella vaikkapa siivoillessaan (...ai niin se siivous). Kolmas lemppari on Frozenistakin tuttu Let it Go. En jotenkin mieltänyt sitä joulubiisiksi, mutta hyvinhän se siihenkin tarkoitukseen sopii.

Jännä, että levyllä on kappaleita, joista en yleensä ottaen pidä, mutta heidän laulamanaan nekin kuulostavat hyvältä! Esimerkiksi kappale Santa Claus is Coming to Town on yksi inhokkikappaleistani, mutta hetki sitten sitä tältä levyltä kuunnellessani huomasin tanssivani musiikin tahtiin ja hapuilevani sanoja laulaakseni.

MIRROR2

Halusin tämän kuvan lisätä tännekin, vaikka jo Instagramiin sen lisäsin. Laatu on todella huono, mutta haluan vain muistuttaa kaikkia, että just sä oot kaunis, just tuollaisena kun oot! Älkää unohtako sitä.

Tykkäättekö te acapella-musiikista? Miten Pentatonix teihin uppoaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)