20. marraskuuta 2014

TANJA NAURAA MUKANA

Selasimme eräänä iltana siskoni Tarun kanssa arkistojen kätköjä, eli kuvia kauan pölyttyneenä olleelta tietokoneelta. Aikamoisia löytöjä teimmekin, niin hyvässä kuin pahassakin. Tämä postaus tulee sisältämään jotain todella kaunista, enkä ole enää yhtään varma, miksi lähdin tätä ylipäänsä tekemään. No, kavereilleni lupasin tehdä, ja onhan tämä nyt loppupeleissä aika huvittavaa. Yksi teema nimittäin jatkui jokaisessa kansiossa, jossa minusta oli kuvia: aina oli vähintään yksi kuva, jossa näytin todella kyllästyneeltä, vihaiselta, surulliselta... No, kutakuinkin tältä:

NAURAANAURAA

Jonkin aikaa selattuamme - eli törmättyämme yhä useampaan tämänkaltaiseen kuvaan - meitä alkoi ihan hirveästi naurattamaan. Minä, joka pidän blogia nimellä Maailma nauraa mukana, en näköjään todellakaan naura, haha. Siitä sitten lähti ajatus koota muutama helmi tänne koko maailman nähtäväksi, tuolla otsikolla. Ilmeisesti olen sitten perusilmeeltäni tuon näköinen, vai mitä mieltä ootte te, jotka ootte mut livenä nähneet? Oon aina luullut, että olen helposti lähestyttävä, mutta en mä itse välttämättä menisi tuon näköiselle ihmiselle juttelemaan. 

NAURAAA2

Hauskinta tässä on se, että päivinä, jolloin nämä on otettu, mulla on ollut todella hauskaa, ja oon tehnyt sellaisia asioita joita en yleensä tee. Esimerkiksi tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa (jossa Monsterkin pilkottaa) näytän ihan siltä kuin olisin itkenyt, vaikka se ei todellakaan pidä paikkaansa. Tuo oli yhdeltä kivoimmista päivistä kesällä 2012. Pahoittelen muuten kuvien laatua, osa on otettu surkeilla kameroilla tai muuten vain huonossa valossa, mutta eikö niistä selvää saa.

Naurattaa myös se, kuinka muhun hiljattain tutustuneet ihmiset kuvailevat mua positiiviseksi ja iloiseksi ihmiseksi - ja moni on myös sanonut, että tän blogin perusteella vaikutan sellaiselta. Ja kai mä olenkin, ainakin jollain tasolla, se ei vain taida ihan kameralle asti välittyä. Harvemmin tulee saatua aitoa hymyä tai naurua ikuistettua kameralla, mikä on toisaalta aika sääli. Tai sitten kuvaajat on aina väärään aikaan liikkeellä, heh. Loppuun vielä kuva, joka kertoo millainen mä oikeasti olen!

DSC_8123XXXX

Löytyykö teidän arkistojen kätköistä jotain helmiä? Onko teillä aina typerä ilme kuvissa?


14 kommenttia:

 1. Ihanhan sä oot näis kuvis niinkuin aina ;) viimeinen kuva ainakin ihan sun näköinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No viimeinen kuva ehkä joo :D Mut en kai mä noin myrtsin näkönen oo yleensä..? Ihmekään ettei mulla oo kavereita ;) No ei kai!

   Poista
 2. Jos mun kuva-arkistojen kätköjä lähtee tutkimaan, niin useimmiten törmää samankaltaisiin kuviin kuin tuo sinun viimeinen :D Pienestä saakka oon tykännyt kameran eessä vääntää naaman ties minkä näköseks..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitäkin löytyy mun kansioistani, mutta huomattavasti vähemmän kuin noita ylempiä kuvia.. :D

   Poista
 3. Oothan sä vähän pelottava ;) ei kukaan tohdi sua tulla herättämäänkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tarviikaan tohtia, eihän nyt ketään saa kesken unien herättää! :) Mieti nyt mitä tapahtuis jos vaikka karhu herätettäis kesken talviunien, niin eiks se oo vähä sama asia :D

   Poista
 4. Tuo vertaus oli kyllä tosi sopiva ;)

  VastaaPoista
 5. Sullon tuos asias varmaa vähä taas samaa vikaa ku mussaki..perus ilme tai semmonen ku on jossai omis maailmois ni ei mulla ainakaa oo naama hymys ja siitä oon kuittia aina saanu et mitä sä ny mökötät tai miksi oot vihanen/surullinen yms...vaikka muuten oliski iloinen ja semmonen mutta mulla ainaki tuo vika et vahtaan johku tyhjyyteen ja väki luuloo että oon kiukkunen kuka semmosta sit uskaltaa lähestyä..siksi mullaki on ni vähän kaveria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä meidän kaverittomuus varmaan johtuu... Ehkä meidän pitää etsiä muita samanlaisia kavereiksi. Tai hengailla kahdestaan ;D

   Poista
  2. Helepommalla pääsöö ku on vaa kaksin :D :D

   Poista
 6. Hahahah nyt vasta näin tän :DDD T.mummo numero 1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mummo :DDD Mä meinasin tän teille linkata mut sit aattelin et en jaksa, kai te joskus tän huomaisitte joka tapaukses :D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)