10. joulukuuta 2014

#10: JOULUHAASTELöysin tällaisen kivan haasteen, joka on ilmeisesti viime vuonna kiertänyt blogeissa. Mun mielestä se vaikutti kivalta, joten päätin tehdä sen, vaikkei mua kukaan siihen haastanutkaan. Mun mielestä tämä sopii hyvin tähän joulukalenteriinkin, joten annetaan mennä!

1. Parasta joulussa? - Ehkä tunnelma, ruoka, koristeet ja lahjojen antaminen ja saaminen.
2. Joulumusiikkisi? - Tykkään tosi paljon joululauluista, niin kuin ootte varmasti huomanneet. Lemppareita on ehdottomasti ne hengelliset joulukipaleet, joissa lauletaan siitä oikeasta joulun sanomasta. Postaus lemppareista löytyy täältä (klick) ja postaus inhokeista täältä (klick).
3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia? - Tykkään! Tänä vuonna olen katsonut jo Joulutarinan ja Petteri Punakuono-animaation, ja varmasti lisää on tulossa! The Grinch ja Yksin kotona-leffat kuuluu siihen ykköskaartiin, jotka katson mielelläni vaikka joka joulu!
4. Jouluherkkusi? - Kinkku. No joo, suklaakin on kyllä hyvää. Hmm.
5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla? - Kinkkua, maksa- ja porkkanalaatikkoa, perunaa, kinkunrasvaa, italiansalaattia, julmustia.
6. Koska joulukoristeet pääsee kotiasi koristamaan? - Tänä vuonna ne on tullut vähä ripottelemalla, ensimmäiset jo marraskuun puolella, (teko)kuusi joulukuun ensimmäisellä viikolla... Nyt taitaa olla kaikki, mitä tänne on tulossakin!
7. Joulu kotona vai jossain muualla? - Kotona, ehdottomasti. Äipän padoilla on hyvä olla!
8. Itse tehdyt lahjat vai kaupasta ostetut vai molempia? - No onhan itse tehdyt aina kivempia, mutta itse oon niin laiska tekemään mitään, joten vastaan kaupasta ostetut.
9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan? - Kyllähän tuolla pihallakin yksi valo on... Sisälle pääasiassa!
10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla? - Oman perheen, joka jo itsessään on niin iso porukka, ettei muita kaivata, hah!
11. Onko sinulla joku joululahjatoive? - No joo, jotain sellaista perussälää oon toivonut, mutta ei ne nyt pakollisia ole. Joululahjatoivepostaus löytyy täältä (klick) ja noiden lisäksi äiti on ostanut jo muutamia lahjoja mulle ja Tarulle yhteisiksi.
12. Paras saamasi joululahja? - Apua, en kyllä osaa sanoa! Kaikki lahjathan on kivoja, en nyt osaa sanoa mikä olisi paras...
13. Kamalin saamasi joululahja? - Ei lahjoja saa haukkua. En mä ole varmaan ikinä saanut mitään ihan hirveää lahjaa.
14. Kuvaile unelmien joulusi. En olekaan koskaan miettinyt asiaa. Hmm. No meidän perheen joulu on ihan ykkönen, joten eipä ruveta sitä mitenkään muuttamaan.
15. Mikä on ärsyttävin joululaulu? - Tonttuparaati.
16. Oletko tehnyt jo jouluvalmisteluja tälle vuodelle? Mitä? - Juu, lahjat on melkein kaikki ostettu ja koti koristeltu!
17. Paras joulujuoma? - Julmust!
18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan? - Nyt meillä on sellainen pieni tekokuusi, mutta olisihan oikea kuusi aina paljon hienompi ja tunnelmallisempi!
19. Käykö teillä joulupukki? - Ei käy.
20. Paras joulumuistosi lapsuudestasi? - Lahjojen saanti oli aina hirveän jännittävää!
21. Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa? - No kyllähän mä varmaan ihan vaatteet päälleni puen, mutta tuskin mitään hirveän erikoista.
22. Peruna-, porkkana, bataatti- vai lanttulaatikko? - Porkkana- ja maksalaatikko!
23. Paras joulusuklaa? - Fazerin punainen on ihan parasta, vaikkei se oikeastaan joulusuklaata olekaan.
24. Joulutortut vai piparit? - No kummastakaan en hirveästi välitä, mutta sanotaan nyt vaikka piparit.


Haastan teidät jokaisen, jolla blogi on, tekemään tämän myös! 

Joulua odottaen

2 kommenttia:

 1. Hei täähän oli kiva! Täytyypä tunkaista tämä omaankin joulukalenteriin ;)
  En vieläkään voi ymmärtää miten joku voi tykätä maksalaatikosta....... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, mun mielestä ainakin ois kiva lukee mitä sä vastaisit näihin kysymyksiin! :) Haha, mä taas en voi ymmärtää miten joku ei tykkää maksalaatikosta... :D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)