15. joulukuuta 2014

#15: JOULUMIELTÄ JAKAMASSA

Eräänä pikkujouluviikkomme päivänä kävimme jouluostoksilla Keskisellä, josta mukaan tarttui muun muassa muutamia joulukortteja. Tarkoituksenamme oli piristää tuntemattomia ihmisiä joulukortilla ja pienellä joulurunolla, sillä ikinä ei voi tietää kuinka yksinäinen joku on, ja kenties meidän korttimme oli jonkun ainoa kosketus jouluun. Ostimme siis muutaman paketin, joissa jokaisessa oli 20 kappaletta joulukortteja. Jaoimme niitä Tarun ja Jennan kanssa satunnaisiin postilaatikkoihin kotiemme lähistöllä. Toivottavasti ne piristivät edes jonkun päivää!
KORTIT2 KORTIT3 Niin kuin kuvasta näkyy, osoitimme ne vain Sinulle ja allekirjoitimme ne nimellä Joulumielen tuojat, sillä emme voineet tietää, missä taloissa asuu yksi ihminen ja missä useampi. Emme myöskään tienneet asukkaiden nimiä, joten tuo 'sinulle' tuntui ihan sopivalta vaihtoehdolta. Omaa nimeämme emme laittaneet, ettei ihmisten tarvitsisi miettiä, tuntevatko he muka meidät. Ja jos sattui menemään jollekin tutulle, ei tarvitse muille tutuille selitellä, miksi heille ei tullut korttia. En nimittäin tänäkään vuonna lähetä joulukortteja, jos näitä ei lasketa.

Samana iltana teimme myös yllätyksen siskollemme Katjalle. Olen muutaman kerran yllättänyt toisen siskomme, Niinan, joten nyt Tarun kanssa ajattelimme, että on Katjan vuoro saada yllätys. Tietysti lahja on osoitettu myös Katjan pojalle, Jimille ja Katjan miehelle, Matille. Idea lahjaankin tuli oikeastaan Jimiltä. Hän oli lukenut täältä blogistani maailman parhaasta kaakaosta (postaukseen pääset tästä) ja olisi halunnut maistaa sitä, joten siksi päätimme antaa heille ainekset ja ohjeen siihen kaakaoon!

Taru kävi jättämässä korin heidän ovensa taakse, soitti ovikelloa ja juoksi pois - ihan niin kuin lapsena aina tehtiin, heh. Emme hirveämmin yrittäneet peitellä sitä, kuka yllätyksen takana oli, vaikka kirjoitimmekin korttiin allekirjoitukseksi tontut. Heti Katja taisi arvatakin, ketkä yllärin takana oli, sillä ei aikaakaan, kun viesti tuli, jossa kiitettiin kivasta yllätyksestä! Taitaa sisko tuntea siskonsa, heh...
RESEPTI YLLÄTYSKORI

Oottekos te tehneet mitään jouluisia yllätyksiä tutuillenne taikka tuntemattomille? Kertokaa ihmeessä, millaisia?

Joulua odottaen

2 kommenttia:

  1. Hei tuohan on hauska idea, että ilahduttaa ihan tuntemattomiakin joulukorteilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mekin aateltiin, toivottavasti saajatkin tykkäsivät! :)

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)