16. joulukuuta 2014

#16: JOULUOSTOKSILLA

Eräänä pikkujouluviikkomme päivänä suuntasimme Bemarin nokan kohti Keskistä, eli siis Tuurin Kyläkauppaa. Tarkoituksenamme oli tehdä jouluostoksemme siellä, mutta loppujen lopuksi ei taidettu ostaa juuri mitään jouluista, paitsi ne maanantain postauksessa nähdyt kortit ja kaakaotarvikkeet. Oikeastaan tänä vuonna en ostanut muille lahjoja, kuin Jennalle, sillä olimme sopineet, että jokaiselle joku ostaa lahjan. No sitähän ei tietenkään voinut ostaa, kun Jenna oli itse mukana, joten ei paljoa tarvinnut jouluostoksia edes miettiä. 

Kaikki muutkin ostokset unohtuivat, kun pääsimme Joulumaassa sijaitsevaan pelinurkkaan! Siellä sai pelata ihan ilmaiseksi kaikkia kivoja pelejä, ja siellähän me sitten oltiin hetki jos toinenkin... Me ja muut pikkupojat, haha! Sieltä tuli otettua jonkin verran kuvia, ja tässä nämä helmet! Myös Nana oli menossa mukana, vaikkei kuvaa hänestä olekaan, hän kun kuvasi itsekin, eikä niin paljoa pelejä pelaillut.
AJELUU6 AJELUU10 AJELUKUVA AMPUMISTA3 Olimme kyllä kuin pienet lapset tuolla, juoksentelimme ympäri ämpäri ja halusimme kokeilla jokaista peliä. Hieman mua hävetti kun autopeliä pelatessani äänenvoimakkuuteni pikkuisen nousi ja eläydyin siihen peliin vähän liiankin hyvin, muistamatta ollenkaan missä olimme. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan niitä, jos joskus Keskisellä liikutte! Tästä postauksesta nyt ei niin jouluinen tullut kuin oli tarkoitus, mutta eipä kai tuo haittaa. Loppuun vielä maailman hienoin meme, jonka ihan itse tein, haha!
AJELUU11

Ootteko te käyneet kokeilemassa noita videopelejä? Tai tykkäättekö ylipäänsä pelata mitään?

 Joulua odottaen

4 kommenttia:

 1. Ootte te sakeita :) mut lapsihan on terve ku se leikkii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä, kuitenkin itekin tykkäisit pelata niillä ;) Käytiin tänään taas porukoiden kans keskisellä niin pakkohan se oli taas käydä vähä kokeilemas :D

   Poista
  2. No nii tykkääsisinki ;) hahaa :D

   Poista
  3. Arvasin.. ;) Pitää käydä pelaamassa siellä joskus :D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)