23. joulukuuta 2014

#23: HUOMENNA ON JOULU


Huomenna on joulu, huomenna on jouluaatto, pientä puuhaa riittää tänään... Siinä taas yksi lempijoululaulu lapsuudesta. Ai että, sen kun kuulee, tulee aina mieleen ne lapsuuden joulut, kun aattoa odotettiin kuin kuuta nousevaa, eikä millään meinannut pysyä housuissaan. Kieltämättä taas on vähän sellainen olo, vaikkei tämän ikäisenä olekaan enää mitään niin jännittävää luvassa jouluaattona.

Mutta se ei ole tämän päivän luukun pääpointti, vaan Seinäjoen Illan järjestämät pikkujoulut, jotka olivat siis viime lauantaina. Niissä pikkujouluissa on joka vuosi ollut joku teema, jonka mukaan pukeudutaan ja sen ympärillä koko ilta pyöriikin. Tänä vuonna teemana oli "minä vanhana", ja tarkoitus oli pukeutua niin, että näyttäisi 80-vuotiaalta. Itse en teemasta oikein aluksi innostunut, sillä vietin pikkujouluja edeltävän viikon Hirvijoella, josta en päässyt kirppareita kiertämään eikä äidinkään vaatekaapista juuri mitään löytynyt. Halusin kuitenkin jotenkin panostaa, joten tässä on tulos!
MUMMO
TURHAANKO MÄ ODOTAN
Taru-mummu malttamattomana odottaa kyytiä pikkujouluihin ja laulaa, kuten niin usein ennenkin, kerro turhaanko mä odotan....
Illan aikana ohjelmaan kuului muun muassa näytelmiä, joululauluja, bingo ja Sinkkupapan joulu -video. Yleensä näissä pikkujouluissa olemme nähneet Sinkkumiehen tai -naisen joulu -videon, mutta nyt kun teema oli vanhuus, oli videon pääosassakin vanha papparainen. Valitettavasti videota ei ainakaan vielä ole nähtävissä Youtubessa, mutta erään vuoden sinkkujoulu löytyy tästä (klick), kannattaa katsoa! 
MUMMOT ORRELLA Pikkujoulujen jälkeen menimme mäkkäriin syömään (kuten aina...) ja sen jälkeen kävimme muutamassa paikassa ottamassa kuvia, joista ei kyllä kovinkaan moni onnistunut. Tai no okei, ehkä ne onnistuikin, en ole vain jaksanut käydä niitä vielä läpi, hah. Ehkä postailen niitä joskus muulloin, ehkä jätän ne vain arkistojen helmiksi. Aika näyttää.

Kuka meistä näytti teidän mielestä eniten mummolta? Ja onko teillä ollut teema(pikkujoulu)bileitä tänä vuonna, ja millä teemalla?

Joulua odottaen

2 kommenttia:

  1. Kaikki ootte kyl ni mummoja..mut jos pakko valita ni sanon et nanakohan toi sitte on.. (toi siis joka on eniten kyyrys :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, me ollaan muutenkin aina sanottu toisiamme mummoiksi, ja meil taitaa olla jonkun yhteisen keskustelun nimikin "mummot", että ihan sopiva teema meille. Äitee sano kans et Nana näyttää eniten mummolta ja kyl munkin mielestä ehkä täs kuvas, mut livenä mun mielestä Jenna näytti eniten :D

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)