8. joulukuuta 2014

#8: TAHTOISIN TOIVOA MINULLE...Jotakin oikein hyvää! Tänään käydään mun joululahjatoiveiden kimppuun. Mä en oikeastaan juuri mitään toivo saati tarvitse lahjaksi, ja pärjään kyllä hyvin ilman näitäkin, mutta halusin nyt kokeilla tällaistakin postausta. Oon joulupukille äitille jo muutaman toiveen esittänyt - tai nostanut kärryyn kaupassa - mutta tässä vielä muutamia. Enkä nyt välttämättä tarvitse näistä kaikkia, kunhan heitin listan, mitä mahdollisesti voisi ostaa. 
PUSUINäin tuollaisen järkälemäisen suloisen nallen Citymarketissa pari viikkoa sitten ja voi pojat sellainen olisi kiva kaveri. En vain keksi mihin sen laittaisin, joten taitaa olla turha sellaista ostaa. Ja hintakin taitaa olla enemmän kuin viikon ruokaostokset, siis ehkäpä ei. Kaiholla jätin sen kauppaan - ja jätän nyt myös tähän, sillä nyt mennään niiden oikeiden toiveiden pariin!

TOIVEET 1. Kalenteri. Näin tuollaisen kalenterin Suomalaisessa Kirjakaupassa, ja rakastuin siihen heti. Oon hulluna kaikkeen Mikki ja Minni Hiiri-juttuihin, ja siksi tuo kiinnittikin huomioni silloin kaupassa. Selasin kalenteria hieman ja totesin sen olevan sisältäkin oikeanlainen - juuri sellainen kuin kalenterin minun tarpeisiini pitääkin olla.

2. Sukkahousut. Niitä ei koskaan voi olla liikaa. Käytän jonkin verran hameita ja mekkoja, ja käyttäisin varmasti enemmänkin, jos olisi enemmän sukkahousuja, hah. Jotenkin niihin vain aina tulee jostain reikä, eikä reikäisiä oikein viitsisi käyttää.

3. Meikkejä. Erityisesti tarvitsisin uuden ripsivärin, mutta en ole löytänyt mitään mielestäni tarpeeksi hyvää. Jos tiedätte jonkin hyvän ripsivärin, suositelkaa ihmeessä!

4. Hiusvärejä. Nyt kun hiuksia lähdettiin värjäilemään, ei parane kovin nopeasti niistä luopua. Se huono puoli näissä shokkivärjätyissä hiuksissa on, että niitä joutuu värjäämään viikon välein.

5. Arpoja. Näitä saan joka joulu, ja jotenkin siitä on vain tullut perinne. Ei ole joulua ilman jouluarpapussia! 

6. Lahjakortteja. Tämän tietenkin voi korvata rahallakin, mitä yleensä saankin, mutta tuo näytti kivemmalta kollaasissa, heh. Lahjakortit vaatekauppoihin kelpaisivat, esimerkiksi H&M:lle tai Gina Tricotiin. 

7. Erittäin hieno suomalainen mustikkashampoo ja -hoitoaine. Mielestäni ei tarvitse olla kallista, että voisi olla hyvää, ja oonkin tykännyt paljon tästä hoitoaineesta. Ja ah, mikä tuoksu!

+. Tietokone ja GoPro. Tietenkään en näitä oikeasti toivo, sillä ne ovat aivan liian kalliita lahjoja, varsinkin tämän ikäiselle. Tietokoneeni vetelee viimeisiään, eikä ihme, onhan se jo neljä vuotta minulla ollut. Tämä blogin pitäminenkin onnistuisi paremmin uudella koneella. Ja sitten tuo GoPro, vaikuttaa simppeliltä ja helpolta ottaa mukaan. Sekin voisi blogin pitämistä helpottaa.

Mitä te ootte toivoneet joululahjaksi?

Joulua odottaen

2 kommenttia:

  1. Iteltäkin löytyy tommosia lahjoja, joita oon toivonut, mutta en todelakaan odota niitä saavani. Kunhan ilmoitin porukoille, että jos heillä on tarvetta ylimääräistä rahaa törsätä minuun niin näistä tykkäisin... :D Toki toivoin sitten semmosiakin juttuja jota oikeesti tartteisin ja tiedänkin pari sellaista lahjaksi saavani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no oikeastaanhan nää kaikki on sellaisia, mitä voisin ostaa itekin, ja osan varmaan ostankin joulun jälkeen jos paketeista ei niitä ilmesty :) Eikä tässä oo sellaisia "pakko saada"-lahjoja ollenkaan :D

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)