28. joulukuuta 2014

ETTETTE UNOHTAISI MILTÄ NÄYTÄN


En olekaan pitkään aikaan lisännyt tänne mitään niin kutsuttuja normaaleja kuvia itsestäni. Eilen, kun olimme lähdössä kauppareissulle, näin Tarun kihartavan hiuksiaan meidän uudella kihartimellamme, niinpä halusin itsekin kokeilla, miltä kiharat näyttäisivät minun hiuksissani. Hiukseni ovat niin lyhyet, ettei niihin kovin hienoja kiharoita ole ennen saanut, mutta näistä kyllä tykkäsin todella paljon! Hiuksia laittaessani käytin joululahjaksi saamaamme Babyliss Style Mix setin lainekihararautaa, ja tällaiset niistä nyt sitten tuli! 

HE MOI

Mitä sanoinkaan niistä normaaleista kuvista, heh. Tällä hetkellä hiusten värikin on ihan passeli, valitettavasti se vaan haalistuu niin nopeasti, ettei parin seuraavan pesun jälkeen ole muuta kuin häivähdys väristä jäljellä. Välillä meinaa hiukkasen hermoja kiristellä, kun joudun värjäämään viikon, tai korkeintaan kahden viikon välein tämän kuontaloni. Mutta ei auta, ken on leikkiin lähtenyt, se leikin kestäköön!

Törmäsin tuohon Terapian timanttiseen kappaleeseen Spotifyn radiota kuunnellessani ja pakkohan se oli tänne linkittää. Tuli niin elävästi mieleen yläaste tuosta biisistä ja tietenkin bändistäkin, Terapiaa tuli silloin kuunneltua jonkin verran! En tiedä teistä, mutta ainakin Lapuan rippileireillä taidetaan kuunnella tai laulaa tuota kappaletta, sillä sitä sai kuulla välitunneilla kesän jälkeen, erityisesti niiltä, jotka olivat olleet riparilla sinä kesänä. Itsehän en ole luterilaisen kirkon riparia käynyt, joten en tiedä mitä siellä oikeasti tapahtuu, haha. Oli miten oli, hyvä biisihän se edelleen on!

Mitäs tykkäätte hiuksistani? Ja oliko teille entuudestaan tuttu kipale ja liittyykö siihen kenties jotain muistoja? Sana on vapaa! 


4 kommenttia:

 1. Aww, noi sun hiukset on kyllä tosi kivat :3 Harmi, että tuota värjäilyä joutuu kestämään turhankin usein! :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 mä myös tykkään näistä tosi paljon. Onneksi tuo väri, mitä käytän, on vaan väriä kirkastava tehohoito, niin ei ainakaan kuluta hiusta! :)

   Poista
 2. Onpas kivat hiukset, vaikka yleisesti pidänkin ihan luonnollisen värisitä hiuksista, niin sulle nuo sopii todella hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, omasta mielestäni mulle sopii aina kaikki "luonnottoman" väriset hiukset, niin kuin vaikka pinkki, punainen tai vaikka turkoosi! :D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)