25. joulukuuta 2014

IT'S OVER


Huhhuh, nyt se on ohi. It's over, finished, done, finito, caput. Ei enää joulukalenteria. Täytyy myöntää, että olen semisti helpottunut, ettei tarvitse enää tehdä sitä. Älkää ymmärtäkö väärin, mä rakastan bloggaamista ja oli todella kivaa tehdä joulukalenteri tänne, mutta jossain vaiheessa matka alkoi käydä hieman raskaaksi. Aloittaessani joulukalenteria mulla ei ollut aiheita ihan jokaiselle päivälle, mutta ajattelin niiden tulevan ajan kanssa mieleeni. Olin myös kuvitellut tekeväni pikkujouluviikkomme jokaiselta päivältä oman postauksensa, mutta päädyinkin lyhentämään sen pariin postaukseen. Sitten aiheita ei luukkuihin tullutkaan mieleen, stressi alkoi nostamaan päätään ja olin varma, etten saisi joulukalenteria loppuun mitenkään, mutta koska olin luvannut joka päivä postata, minä myös postasin jokainen päivä.

En tiedä huomasitteko, mutta osa postauksista oli hieman väkisin puserrettuja, enkä ole yhtään tyytyväinen niihin. Normaalistihan postailen melkein joka päivä, mutta nyt kun oli "pakko", niin ei se sitten niin hyvin onnistunut, mutta turha sitä on enää surkutella - julkaistu mikä julkaistu, nyt mennään eteenpäin. On kuitenkin ollut mahtava huomata, että joulukalenterini on kiinnostanut teitä, sillä vaikka rekisteröityneitä lukijoita onkin vain pari kymmentä, päivittäin blogissani on ollut näyttökertoja noin pari sataa! Ja menipä 10 000 näyttökertaakin muutama päivä sitten rikki, huh huh... Kuulostaa todella paljolta, eihän bloginikaan ole ollut kuin vasta kolmisen kuukautta pystyssä!

RAKKAUSIMURI IMURI

Meillä oli aika hauskaa Tarun kanssa, kun otimme näitä kuvia kuun alussa. Halusin ottaa jonkinlaisia pelleilykuvia, ja kun imuri makasi jaloissani käyttöä odotellen, Taru käski ottaa imurin käteen ja poseerata sen kanssa. Tällaisia näistä nyt sitten tuli, haha! Tahdoin myös tietää, miltä tuntuisi olla kultakala ja sukelsin meidän boolimaljaamme. Aika jännittävä tunne, kannattaa kokeilla... Ostimme tuollaisen kivan jouluvalojohdon marraskuun lopussa Halpa-Hallista ja jo joulukuun puolessa välissä ne hajosivat, eivät vaan enää syttyneet eikä auttanut vaikka kuinka pyöritteli. Laatukamaa, etten sanoisi.

KALAANENÄ


Palaillaan taas normaalien postausten merkeissä ennemmin kuin arvaattekaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)