22. tammikuuta 2015

ELÄMÄÄ INSTAGRAMISSA

KOLLAASI2Isosta kuvasta vasemmalle ja siitä alaspäin kiertäen.
Judah Smithin Jesus is____ -kirja. Huh huh, en oikein keksi edes sanoja kuvaamaan tuota kirjaa. Ihan mahtava. Suosittelen sitä ihan jokaiselle. Olemassa on myös suomenkielinen versio, mutta tuo englanti on kyllä todella helppolukuista, että minäkin, joka en englantia juurikaan puhu, ymmärrän kyllä! | Aina on tilaa uudelle selfielle. Mä en oikein edes tajua näiden selfieiden tarkoitusta, mutta silti niitä tulee otettua vähän turhankin usein. | Siinä vaiheessa on varmaan aika ruveta kyseenalaistamaan omaa mielenterveyttään, kun neljän ja viiden välillä aamuyöstä tekee kauppiksen matikan tehtäviä. Sieltä on kuitenkin valmistuttu jo vuonna 2012... | Frendit. Ehkä maailman paras tv-sarja ikinä! Katsoin muutama päivä sitten sarjan viimeisen jakson ja... No itkuhan siinä pääsi. | Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus. | Selfietikun testailua! Tuo tikku on myös kätevä, kun katsoo vaikkapa niitä Frendejä puhelimella, niin saa puhelimen tikun päähän ja toisen pään sohvan väliin, ja kas, kädet onkin vapaana vaikka jäätelökulhoa varten, hah!
KOLLAASIIsosta kuvasta oikeanpuoleiseen ja siitä ylöspäin kiertäen.
Taas näitä selfieitä. Toinen mitä en ymmärrä, on nuo selfiet, joissa on kaksi samaa kuvaa vierekkäin. Ja kyllä, silti itsekin tein niin. | Selfie... | Taru teki aivan mahtavia lättyjä, joita popsittiin menemään jäätelön ja marjojen kanssa. Nam! | Seinäjoen ILTA. Viime ILTA oli kyllä jotakin ennennäkemätöntä, jotain mahtavaa. Onneksi seuraava ILTA kolkutteleekin jo oven takana! | Vastapainoksi nuolle Tarun tekemille lätyille kuva mun kauniista lätyistäni. Ei tule musta leipuria. | Yksi kuva siltä kuvaussessiolta, kun mikään ei sujunut!

Mitä tykkäätte tällaisesta postauksesta? Teenkö jatkossakin näitä vai onko idea kuolleena syntynyt, hah?

8 kommenttia:

 1. Tääl on ainaki yks joka tykkää:)

  VastaaPoista
 2. Ihan kiva näitä on kattella ,jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Onpa sulla ihanan pirtsakka tukka ja söpö hymy :)

  VastaaPoista
 4. Mistä toi kirja kertoo ? Heräsi mielenkiinto !
  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kerrotaan erilaisia näkökulmia, mitä kaikkea Jeesus on, eli jatketaan lausetta Jesus is... Kaikki näkökulmat pohjautuu Raamattuun, mutta ne on kirjoitettu tosi selkeästi ja nykyaikaisesti, ihan kuin lukisi vaikkapa jotain kivaa blogia! :)

   http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9524756617
   http://www.karismakirja.fi/tuote/judah-smith-jeesus-on-____/

   Noista yllä olevista linkeistä löytyy pienet esittelytekstit kirjasta :)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)