8. tammikuuta 2015

LITTLE THINGS

Tiedättehän, kun on niitä pieniä asioita, jotka saattavat olla ihan arkisiakin, jotka tekevät päivästä paremman? Aloin miettimään eräänä iltana, mitä kaikkia sellaisia asioita on, ja niitä kertyikin aika mukava määrä. Sanonnan mukaan jokainen päivä ei välttämättä ole hyvä, mutta jokaisessa päivässä on jotain hyvää. Siinä on sanonta, jonka allekirjoitan! Mä en aina ole mikään positiivisuuden huippu, ja siksipä päätin listata hieman näitä elämän pieniä iloja, että voin sitten myöhemmin, kenties niinä huonoina päivinä, käydä muistuttamassa itseäni, ettei kaikki ole niin huonosti kuin silloin tuntuu.

Hymy vieraalta. Mun päiväni ainakin paranee heti kerta heitosta, jos joku tuntematon henkilö hymyilee mulle. Se voi olla kuka tahansa, naapurin mummo tai vastaantuleva lenkkeilijä.

Hauska kuva tai video netissä. Käsi ylös, kuka katsoo netistä hauskoja videoita ja vinejä, kun on huono päivä tai muuten vain tylsää? Mä ainakin teen niin, ja kyllähän ne ainakin vähän piristävät!

Kommentti blogiin, Facebook-tilaan tai Instagramiin. Kommentteja on aina kiva saada, oli ne sitten tutulta tai tuntemattomalta. Kaikista kivointa on, kun joku jaksaa kommentoida blogipostaukseen, ja kommentista huomaa, että hän on oikeasti kiinnostunut postauksen aiheesta tai blogista. Bloggaajat ymmärtää, vai mitä?

Kun löytää uuden, hyvän biisin tai elokuvan. Ai että, onko mitään ihanampaa, kuin löytää hyvä kappale, joka kuvastaa juuri sen hetkisiä tunteita tai elämäntilannetta? Tai jos katsoo elokuvan ja se on oikeasti hyvä ja mielenkiintoinen.

KOLLAASI

Spotify Premium. En voi kehua sitä tarpeeksi. Ei mainoksia, parempi äänenlaatu, puhelimella kuunnellessa saa valita minkä tahansa kappaleen milloin tahansa. Ja ai niin, ei mainoksia! Tämä alkaa kuulostaa jo vähän maksetulta mainokselta, mutta sitä se ei ole. Pakko hehkuttaa vielä kerran: e i  m a i n o k s i a !

Kamerat. Miettikää nyt, millaista elämä olisi, jos ei olisi kameroita? Huh huh, onneksi ei tarvitse sitä kokea. Huonona päivänä voi vaikka katsoa vanhoja kuvia ja muistella kivoja kesä- tai miksei myös talvihetkiä. Ostin tuollaisen kertakäyttökameran ja otan kuvia hetkistä, jotka haluan muistaa. Teetän kuvat varmaan vasta parin kuukauden päästä kameran täyttymisestä, etten muistaisi mistä kaikesta olen kuvan ottanut. 

Netflix. Mä katson todella usein Netflixistä sarjoja ja elokuvia ja se on kyllä jokaisen euron ja sentin arvoinen, mitä siitä maksan! Melkein päivittäin tulee katsottua ennen nukkumaan menoa jakso tai pari Frendejä.

Selfietikku. Ensin vähän nauroin näille selfietikuille, mutta olihan sellainen pakko ostaa myös itselle. Eikä kaduta! Nyt voi ottaa selfieitä niin, että kuvaan mahtuu muutakin kuin vain kasvot.

KOLLAASI2

Huulipunat, -kiillot ja -rasvat. Huulipunalla saa kivan pienen särmän yleisilmeeseen ja käytänkin niitä aika usein. Tietenkin myös huulikiiltoja ja -rasvoja tulee käytettyä, vähän muun meikin ja pukeutumisen mukaan.

Coca-cola. Ai että, oodi Coca-colalle! Ehdottomasti parhain limsa. Ja tietenkin sen täytyy olla tuota aitoa ja oikeaa kolaa, ei mitään halpa kopiota!

Hiusvärit. En tiedä mitä tekisin, jos en voisi värjätä hiuksiani. Maantienharmaat hiukset eivät vain sovi minulle, joten siksi olen hyvinkin kiitollinen tämän hetken hiusvärivalikoimasta, jossa on varaa valita. 

Popcornit ja voin makuinen popcorn-mauste. Nam nam!

Hyvät kirjat. Otin tänä vuonna tavoitteeksi lukea mahdollisimman monta kirjaa, toivottavasti saan tavoitteeni täytettyä. Tällä hetkellä menossa vasta toinen kirja, mutta eikö se tästä ala luistamaan! 

Näitähän löytyisi vaikka millä mitalla, mutta ehkä jatkan joskus paremmalla ajalla listaa. Aika materialisti taidan olla, kun näistäkin suurin osa on jotain tavaroita tai asioita joita voin omistaa, mutta no... Sellainen mä olen! 

Mitkä asiat tekee teidän päivistä paremman?

10 kommenttia:

 1. Kaikki semmoiset pienet asiat, myös tottakai suuret! :) Mun mielestä jokaisen pitäis hymyillä toiselle niin maailma muuttuis hieman paremmaksi paikaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! :) Jotenkin on muka niin kauhee kynnys hymyillä tuntemattomille, mut uskoisin että se piristää kenen tahansa päivää :)

   Poista
 2. + Itse inhoan yli kaiken pitkiä postauksia, mutta näitä sun postauksia lukee mielellään! Oot panostanut niihin hyvin:)
  - Kuvia vois olla enemmän!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että niitä on kiva lukea! Mulla kun on tapana "vähän" tarinoida aina näihin postauksiin... :D kiitos paljon kommentista!

   Poista
 3. Ihanaa kun on joku blogi missä näkee lukea tekstin kunnolla! Ja oon niin monessa asiassa samaa mieltä! Kaiken näköiset pienet asiat hymyilyttää ja tulee iloinen mieli ^^ Tuli kyllä tästä postauksestakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla että tää piristi! :) kiitos paljon!

   Poista
 4. Tulinpa hyvälle mielelle tästä postauksesta! Pitänee itekkin kerätä postaukseen tuollaisia pieniä päivän iloja. Tykkään kauheesti tosta sun bannerista! Siitä melkeen kuulee jo sun naurun tai kikatuksen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Tee ihmeessä, ois kiva tietää mitkä asiat tekee sun päivistäsi paremman. Ja voi kiitti! Eilen jo meinasin ottaa ja tehdä uuden bannerin, mut ehkä mä vielä hetken pysyn tässä :)

   Poista
 5. Pitääs vissii tehä itellekki johku joku lista hyvistä asioosta ku alkaa taas tuntumaan et kaikki on vaa sitä kakkaa vaikkei nii oo..olis mikä muistuttaas et kaikki on ihan hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! :D musta ainakin usein tuntuu siltä et kaikki on huonosti eikä oo mitään hyvää missään, niin on hyvä et on joku millä vähän muistuttaa itseään kuinka asiat oikeasti on :D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)