26. tammikuuta 2015

MINULLA ON IKÄVÄ

DSC_0064 Elotulet + muuta 291 DSC_0035 UUSVUOSI1 IMG_6981 tangonana OLD Ei ehkä ollut maailman paras idea kuunnella keskellä yötä Scandinavian Music Groupia ja selata vanhoja kuvia. Kuitenkin niihin puuhiin eksyin, joten ei auttanut muuta kuin antaa palaa. Niitä vanhoja kuvia selaillessa tajusin, kuinka ikävä mulla onkaan kaikkea. 

Mulla on ikävä huolettomia aikoja, jolloin ei tarvinnut stressata mistään ja sai vain nauttia elämästä. Mulla on ikävä niitä kesäöitä, jolloin ei menty nukkumaan ollenkaan vain siksi, kun oli niin kivaa, ettei kerinnyt unihiekat silmiä painaa. Mulla on ikävä aikaa, jolloin laulettiin niin kovaa, kuin keuhkoista vain ääntä lähti, vain laulamisen ilosta. Mulla on ikävä aikaa, jolloin naurettiin ihan turhillekin asioille vatsalihakset kipeänä. Mulla on ikävä aikaa, jolloin pää oli täynnä kaikkia pähkähulluja ideoita, ja oli vielä rohkeutta toteuttaakin niitä. Mulla on ikävä pitkiä keskusteluhetkiä, jolloin oikeasti vuodatettiin oikein sydämen kyllyydestä, ja kaikki keskittyivät siihen eikä mikään häirinnyt.

Mulla on ikävä aikaa ennen älypuhelimia.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on kova ikävä niitä aikoja, jolloin teknologiaa ei ollut niin paljon kun nyt! Ihanaa että jollakin muulla on myös! :) Ihana banneri näin btw!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, nykyään tuntuu siltä ettei enää tehdä mitään yhdessä, istutaan vaan sohvalla puhelimet kädessä... Hyvä ettei jutellakin viesteillä vaikka viereikkäin istuttais :D Kiitos paljon! :)

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)