13. tammikuuta 2015

TAMMIKUUN SOITTOLISTA

PAPERILENNOKKI MUN IHOLLA IHF2 ETEEN JA YLÖS WHERE IM FROM WANNABE Kuvia klikkaamalla pääset kuuntelemaan biisiä Youtubesta tai Spotifysta
Kaikki kuvat
 heartit 

No mutta heipä hei te kaikenkarvaiset lukijani siellä ruudun toisella puolen! Mitäpä teille kuuluu? Halusin nyt tehdä tällaisen koosteen tän kuun soitetuimmista kipaleista, vaikka ei olla vielä edes kuun puolessa välissä. Nämä biisit ovat soineet kymmeniä, ehkä jopa satoja kertoja Spotifyssani lähiaikoina, enkä oikein edes tiedä syytä. Onpahan ainakin keskenään melko erilaisia veisuja, vai mitä ootte mieltä?

Ehkä olisi parempi vähän avata näitä valintoja ja vähän kertoa, mitä nämä kappaleet ehkä merkitsevät mulle. Ensinnäkin tuo Robin. Oi että, oon niin rakastunut tuohon biisiin. Pakko sanoa Robinista sen verran, että mä kyllä ihailen sitä jätkää. Niin lahjakas ja fiksu ikäisekseen. Vähän harmi, etten voi kehtaa mennä fanittamaan sitä keikoille pikkutyttöjen sekaan, hah!

Sitten Pete ja Kasmir. Kummastakaan laulajasta en aluksi tykännyt, mutta nyt oon alkanut lämpenemään. I have found taas on perus ylppäbiisi, jota oon Seinäjoen Illoissakin kuullut ja se kyllä toimii kielellä kuin kielellä. Elastiseen rakastuin - yllätys, yllätys - Vain Elämää -sarjan takia. Eteen ja ylös soi Vares-leffan loppulauluna, ja totta kai se jäi päähän soimaan, ja soi edelleen. Serafielia en oikein osaa edes selittää, niiden kaikki biisit on todella hyviä, ja jostain syystä tuota on tullut kuunneltua jonkin verran viime päivinä.

Hah, ja sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä, vanha kunnon Spice Girls! Katsoin joulun aikana Gleen neloskautta, ja siinä he lauloivat tämän. Siitä asti olen kuunnellut varmaan päivittäin tätä, enkä vain väsy! Tulee aivan lapsuus mieleen Spice Girlsistä, mulla taisi olla muutamakin niiden juliste seiniä koristamassa. Ja ne Spice Girls -tikkarit, nam!

Mitäs tykkäätte mun soittolistastani? Ja mitä biisejä kuuluu teidän tammikuun soundtrackille?

8 kommenttia:

 1. Tämä oli kivalla tapaa toteuttu. En jaksa lukea postauksia, joihin on vain linkkailtu musiikkia youtube-palkkeina. Ne ovat mielestäni tylsiä ja sekavia, mutta tämä oli tosi kiva tapa! :)

  Tiedäthän kuitenkin, että we♥itistä ei saisi ottaa kuvia omaan blogiinsa, koska se rikkoo tekijänoikeuksia eli lakia? Paikka vaan keräilee kuvia (vähän kuin googlekin) eli kuka vain voi laittaa ne sinne, vaikkei omistaisi niihin mitään oikeuksia. Esimerkiksi joku voisi laittaa sinne kuvan sinun blogistasi ja näin ollen muut laittaisivat sen jatkona omaan blogiinsa. Kun lähteeksi laittaa vain we♥it, jäisit itse kokonaan mainitsematta ja kuviasi käytettäisiin täysin luvatta. Aina pitäisi siis merkata alkuperäinen lähde näkyviin, mikä we♥itin kautta on vaikea edes löytää kuvalle. Etkä myöskään voi saada we:n mukaan koskaan tietää, saako kuvaa ylipäätään jakaa, käyttää tai muokata - jokainen kuvan omistaja luo nämä krediitit kuvalleen itse ja tieto löytyy yleensä alkuperäisestä lähteestä. Sulla on todella mukava blogi, joten olisi kivaa, jos huomioisit myös tämän asian jatkossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja joo, tiedän ettei niitä saisi käyttää luvatta, mutta en oikein tiennyt, mistä sitten voisin kuvia lainata, kun omia ei niin paljon tai sopivia ole...Mutta laitetaan korvan taakse, yritän toteuttaa jatkossa postaukset ilman we❤itin tai muiden vastaavien kuvia!

   Poista
 2. Olipas mukavan erilainen musiikkipostaus :)

  VastaaPoista
 3. Hei vitsit miten kivasti toteutettu postaus! Tosi ihanan olonen blogi noin yleisestikin :)

  http://livin-thedream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mä voin lainata sulle kaks innokasta robin fania keikoille mukaan ni voit mennä tyttöjen kaas vähä niinku siivellä.."vahtijana" ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)