20. helmikuuta 2015

ANA-NANA-NASMuutama päivä sitten nappasin ostosreissulta mukaani kokonaisen ananaksen, ja siitä asti olen suunnitellut sen kuvaamista. Tänään sitten viimein kuvausfiilis iski ja sen enempää suunnittelematta kaivoin kameran esiin ja aloin kuvaamaan. Kovin erikoisia kuvia en aikaiseksi saanut, mutta mielestäni ananas on jotenkin vain tosi cool hedelmä, ja siksi nämäkin kuvat näyttävät minun silmiini kivalta.

3 2

Mutta vaikka ananas näyttääkin kivalta, olen sitä mieltä, että se maistuu vielä paremmalta! Erityisesti tällaiset kokonaiset, tuoreet ananakset ovat todella maukkaita. Niin kuin olen kertonutkin, tykkään väkertää pieniä herkkuannoksia hedelmistä, ja tälläkin kertaa päädyin pistelemään ananaksen paloiksi. Sekaan heitin banaania, appelsiinia ja sharonia. Ja voi pojat, kyllä oli hyvää!

1

Mä jostain syystä miellän ananaksen kesähedelmäksi, tai oikeastaan melkein jokaisen hedelmän, ja siksi niitä syödessä tuleekin kivan kesäinen fiilis. Tuollaisen kivan ananaskulhon täynnä hedelmän paloja voi ottaa kainaloon, nostaa aurinkolasit nenänpäälle ja mennä makoilemaan aurinkotuoliin. Vielä kun heittää Spotifysta jonkin kivan kesäsoittolistan päälle ja kuulokkeet korville, niin voi kuvitella makaavansa keskikesän helteessä aurinkoa ottamassa, haha!

Mitäs tykkäätte kuvista? Ja mikä on teidän lempparihedelmänne? (Vielä ehtii osallistua karkkikisaan, joka löytyy tuosta oikealta blogiarkiston neljännestä postauksesta!)

2 kommenttia:

  1. Ananakset kyllä on sikasiistejä!:D ihania kuvia! hahah vitsi löysin sun blogin vasta ja nyt kommentoin joka postaukseen... :D mut tää on vaa nii kiva!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! :-D Kiitos paljon! Ja hei just kiva että kommentoit, kaikki kommentit on erittäin tervetulleita! :)

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)