18. helmikuuta 2015

PÄÄNSISÄISIÄ KESKUSTELUJA BRITTIAKSENTILLATänään kurkistetaan vähän outouksien maailmaan, eli kerron muutaman oudon tapani tai tottumukseni. Nämä kaikki eivät välttämättä niinkään outoja ole, mutta luultavasti kuitenkin sellaisia, joita ei ihan jokainen tee, jonka takia ne löytyvät tältä listalta. Here we go!

1. Jos kastelen toisen käteni, vahingossa tai tahallaan, on pakko kastella myös toinen tai vähintään pyyhkäistä kosteutta toisesta kädestä siihen, sillä muuten se kuiva käsi alkaa tuntumaan ihan käsittämättömän kuivalta, eikä helpota ennen kuin kastelen sen. Tämä siis tapahtuu ihan jokainen kerta, jos vaikka kokeilen pikkurillillä onko hanasta tuleva vesi tarpeeksi kylmää, eikä kädestä kastu muu kuin sormenpää, on silti pakko kastella osa toisestakin kädestä.

2. Jos juon pillillä, mun on pakko pureskella sitä pillin päätä. Rasittava tapa, varsinkin silloin, kun juon kaverini juomasta ja silloin joudunkin muistuttamaan itseäni, etten saa pureskella sitä.

3. Sormissani on lähes poikkeuksetta kaksi sormusta, jotka ovat kulkeneet mukanani jo useamman vuoden ja tunnen oloni alastomaksi ilman niitä. Yleensä jos olen hermostunut tai en muuten vain tiedä mitä käsilläni tekisin, pyörittelen oikeassa nimettömässäni olevaa sormusta ja se jotenkin rauhoittaa oloani. 

4. Jos seison sillalla tai jossain muualla korkealla, pelkään, että yhtäkkiä päässäni naksahtaa ja päätän hypätä alas. En siis ole mitenkään itsetuhoinen enkä ikinä ole halunnut oikeasti hypätä mistään alas, mutta pelkään että jonakin päivänä saattaisin halutakin.

kkk

5. Käyn pääni sisällä keskusteluja englanniksi. Ne voivat käsitellä ihan mitä vain, työhaastatteluista keskusteluihin kavereideni kanssa. Hauskaa, sillä enhän edes kovin hyvin osaa englantia. Ja tämä tietysti tapahtuu brittiaksentilla!

6. Datailen usein silmälasit päässä ja mielestäni näen silloin paremmin. Jännä juttu, sillä vain kaukonäköni on huono, ja silmälaseissanikin on vahvuudet ainoastaan kaukonäköön.

7. Jos mun täytyy aamulla herätä johonkin niin, että herään herätyskelloon, on pakko vielä ennen nukahtamista varmistaa, että herätys varmasti on päällä. Tämä täytyy tehdä, vaikka olisin juuri laittanut herätyksen ja vaikka olisin kuinka varma siitä, että se on päällä.

8. Vihaan selfien ottamista, jos joku katsoo. En ikinä ota kuvia itsestäni julkisella paikalla, ja joskus ärsyttääkin, kun kaverit haluavat ottaa yhteiskuvia jossain, missä on muitakin ihmisiä.

SELFFIE

9. Nukun aina korvatulpat tai kuulokkeet korvissani. En vain saa unta, jos kuuluu jonkinlaista meteliä ja jopa oma hengitykseni häiritsee niin paljon, etten pysty nukkumaan. 

10. Jos näen kaupassa rekissä roikkumassa paidan tai takin, jossa on taskut, mun on pakko laittaa toinen hihoista taskuun. Siis sen takin/paidan taskuun, ei omaani, haha! 

11. Tätä en ole hetkeen harrastanut, mutta jossain vaiheessa mulla oli tapana käydä huonoina päivinä Ylex:n nettisivuilla Himotuimmat-äänestyksessä painamassa 'inhoa' jokaiseen kappaleeseen. Uskokaa tai älkää, se yleensä auttoi, ainakin vähän!

12. Ja viimeisenä vielä tämä perus, eli mun on pakko napauttaa tölkin kantta, tai siis sitä kohtaa mihin se reikä sitten avatessa tulee, ennen kuin avaan tölkin. Uskon, että sitten se ei muka kuohu, vaikka urbaani legendahan tuo taitaa olla.

Minkälaisia outoja tapoja teillä on? Pystyittekö samaistumaan mihinkään näistä mun kohdistani? Ja hei jos ette ole vielä osallistuneet tuohon karkkikisaan, käykää toki veikkaamassa määrää, lauantaihin asti aikaa!

6 kommenttia:

 1. Mä kans naputan tölkkiä ennen avaamista!! �� mut en oo kuullu et kukaa nukkuis korvatulpat korvis?! Eiks siin tuu korvat kipeeksi? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mulle aina nauretaan kun naputan tölkin kantta ja pyöritellään silmiä, vaikka en tosiaan oo ainoa, joka niin tekee! :D No se riippuu ihan siitä, millaiset kuulokkeet tai korvatulpat on, mutta sellaiset pehmoiset, sopivan muotoiset ei tunnu missään, välillä en ees oo varma onko tulpat korvissa vai ei! :D

   Poista
 2. Hahhahhaa toi 11. kohta :--D ja samaistun niin tohon ykköseen!! Kauheinta on se jos kuivaa pyyhkeeseen vaan yhtä märkää kättä ja sit se kuivakin käsi osuu siihen pyyhkeeseen, ihan hirvee tunne :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo en tiedä mistä se tapa edes tuli, mut monesti vaikka kun oli mennyt hermot työkavereihin tai muuten vain joku ärsytti, niin ruokatauolla kävin naputtamassa "inhoa" joka kappaleeseen, niin kummasti helpotti! :D Ja joo todellakin, kun se kuiva käsi tuntuu valmiiksi jo niin kuivalta, niin jos se vielä osuu kuivaan pyyhkeeseen niin hyi että! :D

   Poista
 3. Mäkin pureskelen pillejä.. :D Ja tuo nelos kohta kuulostaa harvinaisen tutulta! Oon luullu että mulla on vaan päässä vikaa, mutta ihana kuulla, että jollain muullakin on :DD Niin ja herätyskelloa on munkin pakko varmistaa vaikka ihan varmasti juuri äsken sen päälle laitoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla, etten oo ainoa jolla vähän vippaa päässä :D En tosiaan tajua mistä se hyppäämisen pelko on tullut, en oo koskaan ollut mitenkään itsetuhoinen tai itsemurhahaluinen tai edes mitenkään masentunut... Mä monesti yöllä vielä herään varmistamaan, että se herätys on päällä :D Varsinkin sinä yönä, kun seuraavana päivänä aloittaa uudessa työpaikassa tai koulussa niin heräilen pitkin yötä peläten, että oon nukkunut pommiin! :D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)