4. helmikuuta 2015

VIRHEEN TEINOlisihan se pitänyt arvata, ettei elämä taaskaan suju niin kuin Strömsössä. Sain nimittäin eräänä iltana oikein kuningasidean, että värjäänpä hiukseni punaiseksi. Seuraavana päivänä, kuin pisteenä iin päälle, löysin Tarun vanhat, hyvin vähän käytetyt punaiset klipsipidennykset, ja olin aivan varma, että se on merkki taivaalta. Heti seuraavana arkipäivänä lähdin kalastelemaan sopivan väristä hiusväriä ja löysinkin hyvän - tai niin ainakin luulin. 

Ryhdyin värjäyspuuhiin pelottomana, varmana siitä, että tulos on halutun tyylinen. Innoissani pesin värin hiuksistani ja käärin pyyhkeen kosteiden kutrieni suojaksi. Karu totuus iski päin kasvoja kuin kylmä, kuollut kala katsoessani peiliin. Parkuen huusin äitiä ja ties ketä auttamaan, mutta väri oli ja pysyi kauheana: oranssihtavan ruskeana. Värissähän ei mitään vikaa kenenkään muun kuontalossa ole, mutta olihan se melkoinen shokki kirkkaanpunaisia hiuksia tavoittelevalle. Luojan kiitos kaapin perukoilta löytyi muutama kirkkaanpunainen hiusmaski, jotka kiireen vilkkaa läträsin päähäni. Tulos ei vieläkään ollut se, jota lähdin tavoittelemaan, mutta kyllä tuhat kertaa parempi kuitenkin, kuin hiusvärin jäljiltä.

6 2 4

Tällaiset näistä nyt sitten tuli! Kuvissahan nuo näyttävät melko saman värisiltä, kuin pidennyksetkin, mutta totuus on toinen. Oikeasti väri on lähempänä paidan väriä, joka on viininpunainen, ei noinkaan oranssi, miltä se kuvassa näyttää. Vähän kaduttaa tuo värjääminen, mutta eipä voi mitään. Ehkä vielä joskus saan näistä oikeasti kirkkaanpunaiset, toivottavasti! Tästä lähin taidan värjätä jollain muulla, kuin Live Color XXL -väreillä!

Mitä mieltä ootte?

14 kommenttia:

 1. Iihhanan näköiset miusta! :) miulla tuli vuosi sitten samainen päähänpisto että värjään platinanvaalean tukan punaiseksi :'D joo oli se kirkas ja ihan kiva, mutta sitten kun halusin siitä eroon niin voi hemmetti sitä työtä kun se punainen oli imaissut oikein kunnolla hiukseen! :D nuilla color maskeilla on kyllä kätevä pitää sitten kirkkaana ja hoitaa hiuksia samalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Joo tuttua puuhaahan tää on, mäkin etenen aina päähänpistojen mukaan, blondista punaseen, punasesta takas blondiin, siitä ruskeaan, sitten pinkkiin, takas blondiin ja taas punaiseen... :D Se on jännä, kun silloin kun haluais, että hiukset pysyis punasena, niin ne haalistuu haalistumistaan, mut jos haluaa luopua punaisista niin ei lähde sitten millään! :D Joo ne on kyl hyviä, niin ei tarvii niin usein värjätä :)

   Poista
 2. Jaa..vai ei se tälläkään kertaa menny niinku oli mielessään ajatellu ;) kauhulla ajattelen huhtikuuta ku oon saanu kuningas idean ja se menee pieleen..se tuntuu silloo varmaa kahta kauheammalta ku on ollu monta kuukautta värjäämättä..vai olisko fikus ja varaas oikee parturin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän se ikinä mee... :D Hah, ehkä se tosiaan kannattais, ainakin varmemmin sais sellaisen, minkä haluaa! :D Muttaku pitää olla tällainen kaikkimullehetinyt -tyyppi, niin ei paljoa pähkäillä ennen ku jo värjätään :D

   Poista
 3. Hei wau. Noissa kuvissahan toi näyttää tosi hyvältä ja punanen kyllä passaa sulle aivan mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) tosiaan kuvassa hieman vääristää, mutta toivottavasti joskus ne on oikeasti kirkkaanpunaiset :)

   Poista
 4. Äläs nyt, kivathan nuo on ja sopii sulle hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) vähän meinas epätoivo iskeä ton ekan värjäyksen jälkeen... :D

   Poista
 5. IHANAT!! *_* Sopii tosi hyvin sulle!

  VastaaPoista
 6. oi, tossa kuvassa ainakin näyttää hiukset todella kivoilta ja juuri ihanan sävyisiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Valitettavasti hiukset ei ihan tuon sävyiset ole, mutta sitä kohti ollaan menossa :)

   Poista
 7. Et sä mitään virhettä tehny, näähän on just kivat!:) ja sopii älyttömän hyvin sulle, vaikka harvalle sopii punaset mun mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tuolloin se kyllä tuntui virheeltä, mutta on näihin jo pikkuhiljaa tottunut :-) Oho, kiitti! Kiva kuulla että sopii :--)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)