10. maaliskuuta 2015

KUN SUT NÄÄN ALAN ÄNKYTTÄÄMulla on nyt sellainen olo, että haluan postata jotain, vaikkei mulla oikeastaan ole mitään asiaa. Mutta tarvitseeko sitä nyt aina ollakaan? Tänään olen luukuttanut muutamia tuhansia kertoja tuota Spektin biisiä ja olen aivan koukussa! Spekti on muutenkin ehkä lempparein ikinä, vaikka en räppiä juurikaan kuuntele. Okei, ketä mä yritän huijata, kuuntelenhan mä nyt vaikka mitä. Musiikkimaku on muutenkin jännä juttu, kun yhdessä käänteessä et voi sietää jotain tiettyä laulajaa tai biisiä, ja hetken päästä kuunteletkin sitä taukoamatta. Nytkin Spotifyssani soi Rita Ora, enkä todellakaan nauti siitä, mutta ei se tällä hetkellä niin paljoa ärsytä, että jaksaisin vaihtaakaan.

Niinhän siinä taas kävi, niin kuin arvata saattoi, että se eilinen auringonpaiste ei ollut pysyvää. Tänään ainakin täällä Seinäjoella on vain satanut ja tuullut, aurinko ei ole näyttäytynyt kuin korkeintaan viiden minuutin ajan. Ei kuitenkaan menetetä toivoa toverit, kyllä se kesä sieltä tulee, vaikka välillä olisikin vähän synkempää. Ja pakko sen auringonkin on vielä näyttäytyä, koska ostin juuri eilen uudet aurinkolasit. Olen jo hetken aikaa etsinyt tuollaisia kivoja pyöreitä arskoja, ja eilen löysin sellaiset Seppälästä, jee!

CHICAGO 2015-03-09_10-22-52

Eilen ostin myös jotain kivaa uutuusmehujäätä, ja voi veljet se oli hyvää. Niin kuin kuvasta voi päätellä, se oli siis vesimelonin makuista ja tuo vihreä osuus maistui kirpeälle omenalle. Jätski oli aika makeaa, varsinkin tuo vesimelonin makuinen, joten jos ei makeasta tykkää, ei varmaan tuostakaan hirveästi välitä. Mun makuun se oli just soppeli. Nyt vain innolla odotan lämpimiä kesäpäiviä, jolloin voi mennä piknikille tai rannalle ja syödä tuota herkkujäätelöä!

Mitenkäs teidän alkuviikko on sujunut?

8 kommenttia:

 1. Hei mistä tota jäätelöä saa? Näyttää hyvältä, minäkin tahdon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S-marketista mä sitä ostin, että luulis löytyvän muualtakin päin Suomea ainakin niistä! :) Se oli kyllä älyttömän hyvää, ainut mikä ei oikein sopinut oli noi ruskeat täplät, jotka oli siis jotain suklaajuttuja, mutta onneksi niitä ei paljoa ollut :)

   Poista
 2. Ihanat aurinkolasit tos ylemmäss kuvas���� Ja oi mitä jäätelöä.. pakko maistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!! :D Oon jo hetken aikaa etsinyt tollaisia ja vihdoin löysin! Joo se oli kyllä todella hyvää, suosittelen! :)

   Poista
 3. Sulle sopii iha älyhyvin tommonen viininpunanen niin paidanvärinä kuin huulipunanakin! ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että sopii, kun se on yks mun lemppariväreistä! :)

   Poista
 4. Vitsi miten kiva ulkoasu tällä blogillas, ihanan erilainen, mutta kuitenkin raikas ja yksinkertanen!
  Ps. Sulla on niin makeet hiukset!

  janette-highheelsoff.blogspot.fi

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)