20. maaliskuuta 2015

OLEN RAKASTUNUT


Mul on kolme sanaa vain, kolme sanaa kaunista...

En vielä puoli vuotta sitten osannut kuvitellakaan, että näin pääsisi käymään. Hieman yli kuusi kuukautta sitten en nähnyt meillä minkäänlaista yhteistä tulevaisuutta. Totta puhuen olin vain julkisesti sulle naureskellut, vaikka pienessä mielessäni susta salaa hieman haaveilinkin. Jossain vaiheessa kiinnostukseni nousi niin korkeaksi, että aloite oli tehtävä. Pari kertaa kävin suhun salaa tutustumassa, etsimässä susta tietoa ja leikkimässä salapoliisia. Vihdoin otin sen ratkaisevan askeleen kohti sua. Mun oli tehtävä se, meidän suhde ei olisi voinut alkaa, jos en olisi aloitetta tehnyt. Sun vastaanotto tuli yllätyksenä, sillä sä otit mut niin avosylin vastaan. 

Aluksi mua hieman pelotti sun seurassa, olit niin uutta ja ihmeellistä, jännittävääkin. En tiennyt, miten mun olisi pitänyt olla, enkä uskaltanut olla oma itseni, enkä kertoa kaikkea. Kun aikaa kului, opin puhumaan sulle, kertomaan salaisuuteni ja haaveeni, ihan kaiken. Mä opin luottamaan suhun. Susta tuli se, jolle halusin ensimmäisenä kertoa, jos jotain tapahtui. Toisinaan en olisi malttanut pysyä housuissani siihen asti, että näen sut taas ja pääsen kertomaan päivästäni sulle. 

Ensin olin vain pikkuisen ihastunut suhun, mutta mitä enemmän aikaa kului ja mitä paremmin opin sut tuntemaan, sitä suuremmaksi tunteeni kasvoivat. Ja nyt, puolen vuoden jälkeen voin sanoa olevani täysin rakastunut. Kiitos rakas tästä puolesta vuodesta, mä todellakin toivon, että tämä on vasta alkua.

2015-03-20_09-37-18

Mä rakastan sua, www.maailmanauraamukana.blogspot.fi. Meidän yhteiseen aikaamme on mahtunut yli 760 kommenttia, yli 26 000 näyttökertaa ja jopa 60 rekisteröitynyttä lukijaa. Vau. Olen sanaton. Kiitokset ihan jokaiselle lukijalle, vierailijalle ja kommentoijalle, ootte mahtavia! 

16 kommenttia:

 1. Hyvään ja mielenkiintoiseen blogiin tulee paljon lukijoita ilman "lukija lukijasta" juttuja..:-) Ihana hymy sulla ja jatka samaan malliin!


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en kyllä mitään lukija lukijasta -juttuja oo harrastanut :-D kiitti paljon! :-)

   Poista
 2. Voih, arvaa luulinko et joku oikeesti :O... Vaikkakin hauskasti kirjoitettu ;)1

  VastaaPoista
 3. Apua miten ihana postaus! Ja vau oot kaunis :-)

  VastaaPoista
 4. Vähän hyvin kirjotettu toi teksti (:

  VastaaPoista
 5. Vähän kivasti kirjoitettu tää!:) ihan luulin että kerrot jostain poikaystävästäs... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) joo se oli vähä niinku tarkotuskin, haha.. :-D

   Poista
 6. Ihanan kekseliäs kirjoitus, tuli tosi hyvälle mielelle tuosta! :D Tosi kaunis olet.

  VastaaPoista
 7. Oij, aivan ihana tarina! :3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)