11. maaliskuuta 2015

TÄÄ HYVÄ ON NÄINTuo kappale kyllä kuvastaa niin hyvin mun tämän hetkisiä tunteita. Tää hyvä on näin. Mikään ei stressaa, mikään ei masenna, mikään ei ahdista. Vielä viikko sitten kuljin naama väärinpäin, stressasin kaikesta ja olin äärettömän väsynyt kaikkeen. Mikä sitten on muuttunut? Ei mikään. Samat stressinaiheet on olemassa, eivät ne ole mihinkään kadonneet. Mä vain olen onnellinen, enkä jaksa stressata juuri nyt mistään.

HYVÄON

Tänään kaivoin kauniin neonkeltaisen ratsuni talvivarastosta ja fillaroin lähikauppaan. Kyllä tuntui kivalta polkaista pyörä käyntiin pitkästä, pitkästä aikaa eikä tarvinnut varata kaupassa käyntiin niin paljoa aikaa. Ostin jotain Rainbowin halppispäärynälimsaa, kaadoin sen lasipulloon ja menin chillailemaan meidän terassillemme. En voi muuten olla ainoa, jonka mielestä kaikki maistuu paremmalta joko tölkistä tai lasipullosta, verrattuna muovipulloon tai juomalasiin! Kaikki maistuu vain jotenkin kesäisemmiltä. 

HYMY

Vitsit tuolla on lämmintä! Mittarin mukaan on vain +4 astetta, mutta ei todellakaan tullut kylmä näillä vaatteilla, pikemminkin päinvastoin. Haha, huomaa kyllä kuvien ja postausten määrästäkin, että fiilis on hyvä! Joskus tammikuussa postailin ehkä kerran tai kaksi viikossa, eikä niissä kovin montaa kuvaa ollut, ja nyt taas tämä taitaa olla jo kolmas postaus tällä viikolla, ja eletään vasta keskiviikossa. Toivottavasti tykkäätte lukea näitä näinkin usein. Nyt nappaan pakastimesta jätskin ja suuntaan takaisin terassille nauttimaan auringosta. Leppoisaa päivää teille!

Millainen päivä teillä on ollut? Nostaako kesän tulo teidänkin fiilikset kattoon?

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia taas!:) Ja just kiva et postailet näin usein. Mullakin on tänään ollut mahtava fiilis ja ihanaa kun paistaa aurinko!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla että näitä on kiva lukea :-) No sanos muuta!

   Poista
 2. Ihanan pirtsakka takki! :)

  Ja voin todellakin samaistua, tänään on ollut ihana sää. Kotona oli auringossa, terassilla melkein +30 astetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, kirpparilta löysin, heti otti silmiin ja oli pakko ostaa! :-D

   Ohhoh, no on kyllä ollut lämmintä! :-) tääl ei nyt ihan niin paljoa auringossakaan, mutta ihan sopivan lämmintä kuitenkin!

   Poista
 3. Ihana tuo ylempi kuva ja ihan super siisti takki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Joo oli kyllä ihana löytö toi takki!

   Poista
 4. Sulla on aina niin pirteitä kuvia! Tulee itsekin hyvälle mielelle näistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti, kiva kuulla että piristää muitakin! :-)

   Poista
 5. Toi on jännä kaas mä vielä pari päivää sitte ressaalin ja masistelin ja ja ja..tänään sit jo alkanu tuntuun että elämän on kivaa..ja juu mikään ei ole muuttunut vaankun että täälä on kevät!!ja kesä on ihan just täälä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä jänskä... Mä kyllä uskon että se johtuu ihan vaan tuosta auringonpaisteesta :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)