28. maaliskuuta 2015

TEINIVUOSIENI PELASTAJAT

1

Kuten silmänympärysrypyistänikin voi päätellä, olen jo ihan ikäloppu, lähestulkoon keski-ikäinen ja sen takia teinivuoteni ovat onneksi jo muinaishistoriaa. Eilen kuitenkin elin pienen palan teinivuosistani uudelleen. Olin nimittäin kls:n, nuoruuteni kuunnelluimman bändin keikalla. Hah, apua kuinka vanhalta mä kuulostan...

Taisi olla vuosi 2007, kun ensimmäisen kerran kuulin bändistä nimeltään kls. Olin pieni, angstinen kasiluokkalainen ja kamppailin teini-iän murheiden kanssa, jotka silloin tuntuivat aivan ylitsepääsemättömiltä. Silloin kls kolahti, löysi tiensä mun sydämeeni. Siinä tilanteessa tuntui, kuin laulut olisi tehty juuri mulle, juuri siihen tilanteeseen, jossa silloin olin.

Aikaa kului, mä kasvoin ja muutuin, mutta kls jäi. Se oli se, joka auttoi mua jaksamaan. Se oli se, mitä kuuntelin kun oli paha olla ja se oli se, mitä kuuntelin silloin kun olin onnellinen. Se oli se bändi, jonka keikat olivat viikkojeni tai kuukausieni kohokohtia. Se oli se, johon en koskaan kyllästynyt. Se on se, joka on kulkenut mun rinnallani melkein kahdeksan vuotta. Se on se, joka on ja pysyy.

3 2 6

Jos haluatte tutustua paremmin mun yhteen lempibändeistäni, tässä muutama linkki: Youtube-tili, nettisivu, Instagram, ja Facebook-sivu. Spotifystakin löytyy loogisesti nimellä kls.

Onko tämä bändi teille entuudestaan tuttu? Tai mikä on teille se bändi, joka on auttanut jaksamaan?

18 kommenttia:

 1. KLS on kyllä hyvä... :) ja hyviä kuvia oot ottanu ;)

  VastaaPoista
 2. Onhan tämä tuttu bändi, tottakai kun Ikaalisissa asun ja käyn nuortenilloissa...vakio varustusta siä, niin ei oo voinu oikeestaa senkään takia jäädä kuulematta.
  Ensimmäisen kerran oon kuunnellut noin 6-vuotta sitten, kun meidän opettaja kuuntelutti poikansa musiikkia jollain tunnilla. Silloin kun mä pari vuotta sitten rupesin gospelia enemmänkin kuuntelemaa vapaa-ajalla omata tahdosta, juurikin KLS oli se ensimmäinen jota kuuntelin innolla, sanotukset on jotain niin hienoo, yksi lempibändeistä edelleenkin. Mä mietinkin eilen illalla, että mahtaakohan KLS:llä olla keikka jossain, kun Kimmo ei ollut pitämässä nuorteniltaa kuten normaalisti ja kappas näinhän se olikin :D

  Btw, mä löysin sun bloginkin musiikin kautta googletelemalla pastoreista joskus MN-festareiden jälkeen tai joskus silloin. Ei pahempi musamaku ei ;) Sulla on muuten aina todella hienoja ja hyviä kuvia, myöskin sulla on hyvä tapa kirjottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi, vähä siistiä! :-) Pitäis varmaan tulla joskus käymään siellä nuortenillassa, oon tykännyt paljon Kimmon välispiikeistä ja mielelläni kuuntelisin pidempiäkin puheita. Onko kyseessä siis ihan kirkon nuortenillat vai minkä seurakunnan? :-)

   Joo sanoihin mäkin Kls:ssä alunperin ihastuin, ja edelleen niistä saa lohtua ja iloa päiviin :') Aijaa, no ei sullakaan sitten huonompi musiikkimaku ole! Jos on ehdottaa jotain muita kivoja bändejä niin mielelläni otan ehdotuksia vastaan :-D Ja kiitos paljon! :-)

   Poista
  2. Hih, siittä kuule otat auton ja ajelet pari tuntia joku perjantai klo 19 Ikaalisten tyhjään ja erittäin hiljasee keskustaan (kyl sä voit mahollisesti jokusen auton tai mauton tavata, mut siinä se sitte onki, eilen oli oikee ruuhka-aika ku liikkahallil oli JVG), 4 tunnin takia... koska Kimmo-pistiäisen juttelut ja nilta, Ikaalisten seurakunnan. Kimmo on kyl mukava ihminen, ei siin mittää :)

   Pastoreilla on jotenki niin suorat ne sanat, ei kierrellä yhtää minkää kautta. Se on musta aika hienoo. Mä oon nytten lähiaikoina kuunnellu Sarastetta, yhen hyvän kappaleen pilaa se et sen nimi on villit koirat, joka taas ei sovi musta siihe yhtää, on meinaa suuret on ongelmat ja ärsytyksen kohteet :D Joku päivä kuuntelin noi pari kappaletta, mitä Kruuvilta on tullut ja sen mä löysin yhen blogin kautta vahingos joskus aikoi sitte... Toi Linnut -kappale on koskettavaa ko tietää, että se on kuitenkin kirjotettu anoreksiaa sairastaneen läheisen näkökulmasta.

   Poista
  3. Hah, täytyypä laittaa korvan taakse, jos joskus sattuis olemaan sopiva sauma tulla sinne! :-) En oo tainnut koskaan käydäkään Ikaalisissa... Mutta kun Lapualta on kotoisin niin on kyllä tottunut siihen hiljaiseen ja tyhjään keskustaan :-D

   Joo, niillä on kyllä hienot sanoitukset. Silloin kun bädboi-biisi tuli, niin ihmiset suhtautui siihen aika negatiivisesti, kun siinä ei niin tarkkaa sanomaa ollut, mut silloin pastorit kirjoitti facebookiin jotain, ettei ne sanomaa yritä mitenkään peitellä ja et tulevissa biiseissä sitä on senkin edestä :-D

   Mä joskus kuuntelinkin Sarastetta, mutta olin jo unohtanut koko bändin... Hahah, no ei siinä mitään, kyllä muakin ärsyttää aina jotkut epäoleelliset pienet yksityiskohdat! :-D No niin, täytyypä tutustua niihin! Ja kiva kuulla tuollaista taustatietoa ennen kuin kuuntelee kappaleen! :-)

   Poista
 3. VOI KIITOS!!!! Oon vrm jo parikuukautta miettiny et mikä bändi se oli mitä riparil kuunneltii pari vuotta sit ja tää se oli! :)) hihii nyt kuuntelen tätä kokoaja!:33

  VastaaPoista
 4. Aivan älyttömän hyviä kuvia sulla täällä! Ja muutenki tykkään tästä ulkoasusta =)

  http://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :-) Kovasti oon yrittänyt opetella kuvaamaan, joten kiva kuulla että tykkäät! :-)

   Poista
 5. Kls. on rakkautta! ♡ Ja sul on ihanat hiukset ja kiva blogi. Jäänkin tässä seurailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! <3 Oi kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan :-)

   Poista
 6. Hihii, tein sen haasteen, ja haastoin sinut!

  http://remainsoftoday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, käynpä kurkkaamassa, mutta en lupaa mitään :-D kaksi haastetta odottaa jo luonnoksissa enkä oo saanut niitäkään tehtyä :-)

   Poista
 7. Voiko sut bongata viikonloppuna Alajärveltä..? :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)