25. maaliskuuta 2015

YÖJUOKSUJA


Aika ironista oikeastaan, kuinka viimeisimmässä postauksessani julistan rakkauttani tätä blogia ja ylipäänsä bloggaamista kohtaan, ja sitten yllättäen hurahtaakin pisin aikaväli, mitä olen koskaan ollut bloggaamatta. Kuluvan viikon aikana olen juossut paikasta A paikkaan B ja välillä hypännyt jopa paikkaan C, ja kuvasaldokin lähentelee nollaa. Ne ajat, kun olen ollut ns. vapaalla, olen käyttänyt vain siitä nauttimiseen. Ehkä tämä on universumin keino yrittää estää minua bloggaamasta liikaa, sillä loppukuu on ihan yhtä kiireistä kuin tähänkin asti. Jos tämä on merkki, että tässä kuussa täytyy myös tulla tuo jo tutuksi tullut määrä postauksia, ei enempää, ei vähempää. Hah, no se ynnä sama, tässä sitä ollaan.

NAUTI

Tällä viikolla teen muutaman yövuoron sijaisena ryhmäperhepäiväkodissa, jossa äitini työskentelee. Eli käytännössä valvon yön siellä, vahdin etteivät lapset herää ja otan vastaan lapset, jotka tuodaan hoitoon aamulla. Aika simppeliä ja ehkä senkin takia hieman... no, tylsää. Ensimmäinen yötyövuoroni oli maanantaista tiistaihin yö, ja voi pojat kuinka väsytti kun viimein pääsin seitsemän aikoihin aamulla nukkumaan. Olin kuitenkin edellisenä aamuna herännyt jo kymmeneltä, enkä päiväuniakaan ollut nukkunut. Pysyin kuitenkin koko yön hereillä, hyvä minä!

ONNELLINEN

Tällä viikolla teen vielä kaksi muutakin yövuoroa, huomenna ja ylihuomenna. Saa nähdä kuinka niistä selviän, tänäänkin silmäni aukesivat jo kahdeksalta. Jos on jotain vinkkejä, miten jaksaa pysyä hereillä mahdollisimman kauan, tai miten voisi kuluttaa aikaa yövuoron aikana, saa toki kertoa! Viime yövuorossa luin kirjaa ja katselin Netflixiä, josta tulikin mieleen kuinka paljon mua ärsyttää How I Met Your Motherin viimeinen kausi. Jos et ole sitä nähnyt, etkä halua tietää mitä siinä tapahtuu, älä lue seuraavaa tekstiä. 

SPOILER! Koko kausi keskittyy Robinin ja Barneyn hääpaikkaan, muutamaan päivään ennen häitä, ja kuitenkin häät ovat vasta 22. jaksossa. Ei siinä vielä mitään, mutta kun he eroavat heti seuraavassa jaksossa, kun aikaa on vierähtänyt muutama vuosi. Eikä siinäkään vielä mitään, mutta kun se Mother kuolee jossain vaiheessa, ja koko tarina kertookin oikeastaan siitä, kuinka Ted oli aina rakastanut Robinia, ja tahtoi lastensa siunauksen heidän suhteelleen. Kuinka rasittavaa. SPOILER!

Mitenkäs teillä menee? Ootteko te katsoneet HIMYM:in viimeisen kauden, ja mitä mieltä olitte siitä?

17 kommenttia:

 1. Mä en oikein tykkää HIMYMistä vaikka mies sitä katsookin ihan innoissaan. Jotenkin hölmöltä kuulostaa että se isä kertoo kahdeksan kautta sen muksuille kaikista naisista joita ikinä tapaili... :D Mutta jos olisi työpaikka jossa vois katsoa Netflixiä yökaudet niin ehkä se HIMYM saattais mennäkin paremman puutteessa.

  Mutta yövuorot on kyllä ilkeitä, mulla ainakin sekottais unirytmin täysin. Nytkin tuntuu et klo 21 myymälän sulkeminen ja kotiin lähtö on joskus liian myöhään kun alkaa uni tulla jo silmään siihen aikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mä oon taas ihan koukuttunut siihen, mutta petyin kyllä ihan sikana tuohon viimeiseen kauteen. Ihan niinku niitä tenavia kiinnostais ketä kaikkia niiden isä on nuorempana tapaillut... :-D Totta, nyt täytyy vaan keksiä joku uusi sarja mitä katselisin, kun tuli HIMYM ja New Girl katsottua loppuun Netflixistä.

   No sanos muuta, just kun rytmi on kääntynyt niin, että meen ajoissa nukkumaan ja herään 7-8 maissa aamulla :-D Mutta eipä noita ole kuin kaksi yötä enää, eikö niistä selviä :-)

   Poista
  2. Joo, oon kuullu monen pettyneen siihen kauteen... :c Mä suosittelisin Netflixistä Orange is the new black, Orphan Black, Welcome to Sweden tai Brooklyn Nine-nine. (eh mitenniin netflix-ahmatti?!)

   Ja joo, toivottavasti muutama yö ei ihan sekota sun rytmiä täysin! :)

   Poista
  3. Joo samoin, mut oli pakko itekin katsoa se viimeinenkin kausi... Orange is the new black on kans yks mun lemppari, mutta noita muita en ookaan katsonut. Pitääpä laittaa korvan taakse, kiitti vinkistä! :-) Ja joo, toivotaan! :-)

   Poista
 2. Ite on tullut kanssa välillä tehtyä tuota lastenhoitoduunia (kesätyö+sijaisuuksia) ja yhdyn sun sanoihin tosta tylsyydestä. Mun kokemuksen mukaan siellä on aina vähän liikaa niitä hoitajia ja siten myös vähän liikaa "vapaa-aikaa". :D Ainakin ite kiinnitin huomiota siihen, kuinka lastenhoitotädeillä oli tapana istua/seistä esim.ulkona ollessa ringissä ja juoruilla kun lapset leikki siinä lähellä kiltisti. Kävi siinä vähän aika hitaaksi. :D Mä rakastan Himymiä, mutta täytyy myöntää, että toi viimenen kausi ja ainakin se loppu oli vähän pettymys. Se sarja oli parhaimmillaan ensimmäisten kausien aikana, mutta tykkäsin siitä kyllä ihan loppuun saakka, vaikka jotain muutakin se vika kausi olisi saanut pitää sisällään kun sitä häähulinaa :D

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuollakin hoidossa olleet lapset nukkuivat koko yön ja aamulla vasta puolta tuntia ennen kuin mun työaika loppui, tuli ensimmäinen sellainen kenen kanssa piti olla, ja sekin meni aika pitkälti kirjoja selatessa :-D Mäkin tykkäsin niistä ekoista kausista eniten, ja jännä että shippasin Tediä ja Robinia alusta asti, mutta silti petyin tuohon loppuratkaisuun. Mun mielestä Robin ja Barney sopi kuitenkin paremmin yhteen :-D

   Poista
 3. JOOO mä niin petyin HIMYMin vikaan kauteen tai oikeestaan sen loppuratkaisuun! Ikuinen katkeruus! Muuten sarja on ihan mahtava :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! :-D tuntuu et kaikki on pettynyt siihen viimeiseen jaksoon, tai en oo ainakaan kuullut et kukaan ois siitä tykännyt... Muuten kyllä yks lemppareista! :-)

   Poista
 4. Joo muakin ärsytti tuo himymin vipa kausi! Oli mun lempi sarja ja on kai vieläki mut silti ärsytti tosi paljon se loppu ratkaisu! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en tiä miten sen ois pitänyt loppua et oisin ollut tyytyväinen, mut toi oli ainakin ihan typerä loppu :-( Pitää jatkossa katsoa vaan ensimmäisiä kausia! :-)

   Poista
 5. Siis tunnistan niin ton tuskan How I Met Your Motherin vikasta kaudesta. Se on just sellanen "lallallaa, ollaan saatu ihmiset katsomaan tätä 9 kautta, tehdään mahdollisimman huono lopetus niin saadaan nauttia ihmisten kärsimyksestä". Joka kerta kun tästä avautuu niin tuntuu pahalta haha :--D

  VastaaPoista
 6. Siis tunnistan niin ton tuskan How I Met Your Motherin vikasta kaudesta. Se on just sellanen "lallallaa, ollaan saatu ihmiset katsomaan tätä 9 kautta, tehdään mahdollisimman huono lopetus niin saadaan nauttia ihmisten kärsimyksestä". Joka kerta kun tästä avautuu niin tuntuu pahalta haha :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! :-D mäkin odotin kuin kuuta nousevaa et viimeinen kausi tulis netflixiin, ja katoinkin sen sit melkein yhteenmenoon ja sit tollanen loppu! Niiin rasittavaa! :-D

   Poista
  2. Mä kyl ihan tykkäsin siitä päätösjaksosta ku oon aina ollu sitä mieltä että Robin ja Ted kuuluu yhteen! :D mutta sitä hääjuttua oli vähän liikaa siinä vipas kaudes kyllä... Mahtava sarja anyways :)

   Poista
  3. Aijaa, oot varmaan eka kenestä kuulen et on tykännyt :-D mäkin olin siihen asti sitä mieltä et Robin ja Ted kuuluu yhteen, kunnes Robin ja Barney alkoi seurustelemaan. Mun mielestä ne kuitenkin sopi paremmin yhteen :-)

   Poista
 7. ÄÄÄÄ. Olipa vaikea olla lukematta tuota spoilaustasi, mutta selvisin ja skippasin. Tosiaan meille jouluna poikaystävä osti tuon jättiboxin josta löytyy kaikki kaudet ja oon vasta nelosessa menossa :DD Ja hei, tsemppiä yövuoroihin, ne todelakin ovat tylsiä ja väsyttäviä! Ite yleensä pesen leluja, teen paperihommia ja siivoilen, mutta tuommoset hommat nyt ei tietenkään varmaan sulle kuulu jos sijaistat vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä sinä! :-D itehän käytännössä tiesin miten siinä käy, mutta kuitenkin se tuli muka yllätyksenä kun sen näin. Tattista, paremmalla puolella ollaan jo! :-) Mäkin siellä oon siivoillut ja sellaista, mutta ei silläkään koko yötä saa kulumaan.

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)