2. huhtikuuta 2015

ARJEN HAASTEITA


Olen saanut jo kolme haastetta tähän kiertävään Liebster Award -haasteeseen, mutta olen ollut laiska, enkä ole haasteita ottanut vastaan. Lueskelin kuitenkin kommentteja muiden bloggaajien postauksista, ja kävi ilmi, että moni tykkää lukea tällaisia vastauksia, joten päätin sittenkin vastata omalla tavallani tähän haasteeseen. Haasteessa tarkoituksena oli vastata yhteentoista kysymykseen, haastaa saman verran bloggaajia vastaamaan omiin kysymyksiin sekä joissakin versioissa vielä kertoa 11 satunnaista faktaa itsestään.

Teen nyt niin, että vastaan ainoastaan näihin kysymyksiin, jotka yksi haastajistani on keksinyt, faktoja kun löytyy muutamakin postaus blogiarkistostani. Tämän on jo niin moni tehnyt, etten haasta ketään, mutta jos joku haluaisi tämän tehdä, eikä ole haastetta keneltäkään saanut, ota yhteyttä, niin keksin sulle kysymykset. Nämä kysymykset esitti Alisa remains of today -blogista. Kiitos myös Narseska Narseskan elämää -blogista ja Viivi The never ending story -blogista!

1

1. Makeaa vaiko suolaista?
Enemmän olen makean ystävä, mutta suolainenkin maistuu kyllä! Tällä hetkellä olen karkkilakossa, joten suolaista naposteltavaa kuluu enemmän, mutta normaalisti karkit ovat ykkössuosikkiherkkuja!

2. Hame vai housut?
Hame. Mun vartalolle sopii paljon paremmin hameet, ja muutenkin tykkään käyttää niitä enemmän. Harvemmin oikeastaan tulee kunnon housuja käytettyä, yleensä päältä löytyy joko hame tai legginssit pitkän paidan kanssa.
3. Tuliko muna vai kana ennen?
Uskon, että kana. Ainakin luomiskertomuksessa kerrotaan, että Jumala loi eläimet, joten en usko, että Hän olisi ensin luonut munat ja antanut niistä kehittyä tipusia.

2

4. Lemppari menneistä vuosikymmenistä? Miksi?
En ole hirveästi perehtynyt menneisiin vuosikymmeniin, mutta tyylillisesti nopean googletuksen perusteella tykkään ainakin 60- ja 50-luvuista. En tiedä kuinka todenmukaisen kuvan googlen kuvahaku antaa, mutta sen perusteella ainakin silloin käytettiin kivoja hameita ja mekkoja, joita varmasti voisi löytyä minunkin päältäni.

5. Mistä tiedät, onko elämäsi totta?
Oh. Enpä tiedäkään. Hämmentävää. Mietin tätä varmaan vielä nukkumaan mennessä, kiitti vaan Alisa, haha!

6. Haittaisiko sinua tietää, että ihmisielämällä ei ole mitään merkitystä?
Kyllä. Uskon, että kaikelle on tarkoituksensa, vaikka se ei joka hetkessä siltä tunnukaan.

7. Oletko tyytyväinen itseesi?
Ei kai kukaan ihan täysin tyytyväinen itseensä ole, mutta en mä valita. Tietysti on asioita, joita tahtoisin muuttaa, mutta melko tyytyväinen kuitenkin olen. En tiedä tarkoitettiinko tässä luonnetta vai ulkonäköä vai mitä, mutta kai tuo vastaus pysyisi samana joka tapauksessa.

4

8. Oletko koskaan joutunut onnettomuuteen?
No jalan olen murtanut portaissa kaatumisen ansiosta ja joskus parkkipaikalla toinen auto kolaroi meidän autoa, mutta en missään vakavammassa.

9. Kuinka monta kertaa päivässä luultavasti katsot peiliin?
Riippuu paljon päivästä. Varmasti useita kymmeniä. Jos olen meikannut kivasti ja muutenkin tyytyväinen ulkonäkööni sillä hetkellä, katson useammin kuin niinä päivinä kun kuljen meikittä ja hiukset likaisina, haha.

10. Mikä on lempivaatteesi?
Eräs musta hame, jota käytän useamman kerran viikossa. Siinä on kivat taskut, jossa voi kuljettaa vaikkapa puhelinta, ja sitä on helppo yhdistellä erilaisten paitojen kanssa.

11. Olisitko mieluummin kuuro vai sokea?
Huh, onpa vaikea kysymys. Kuuntelen niin paljon musiikkia ja katselen elokuvia, että en osaa valita. Ehkä olisin kuitenkin mieluummin kuuro, sillä sokeana en voisi lukea, kirjoittaa, ottaa kuvia, katsella elokuvia... Tai varmasti voisin, mutta ei se olisi sama asia.

DSC_4680

Tämän viikon menovinkki sijoittuu Alajärvelle, jo legendaariseksi muodostuneeseen Arvokas -tapahtumaan! Jos sulla ei vielä ole suunnitelmia pääsiäiseksi, ota ihmeessä suunnaksi Alajärven koulukeskus perjantaina ja/tai lauantaina. Mukana menossa muun muassa Pekka Perho, Arttu Koskenranta, koomikko Mikko Vaismaa ja Kls. Lisätietoa täältä.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on pääsiäiseksi? 

6 kommenttia:

 1. Ihania pääsiäiskuvia täälä! Rentouttavaa pääsiästä sulle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja ihanaa pääsiäistä sinne myös! :-)

   Poista
 2. voi elämä :DD nyt mäki jäin miettiin tota et onko elämä totta... :D mut kiva postaus ja kiva lukee tälläsiä vastauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan :-D Onneksi Alisa vähän selvensi tätä asiaa tuossa alemmassa kommentissa, ei niin paljoa tarvi miettiä enää... Kiitti, kiva kuulla että tykkäät! :-)

   Poista
 3. Ihanaa kun valitsit mun kysymykset! Ja heh, toi elämän todenmukaisuus -kysymys onkin kiva. Mietin sitä usein. Lukion filosofian tunneilla paljon pyöritettiin ajatusta ja siihen päädyttiin että eihän sitä voikaan tietää. Tuon hieno nimitys on solipsismi. Oletetaan vain, että koska minä ajattelen, minä olen olemassa. Kuitenkaan emme koskaan voi tietää mitä toiset ajattelevat, ajattelevatko ollenkaan tai ovatko edes olemassa. Eli oletetaan, että kaikki on harhaa, itse keksittyä. Ja niinhän se voi olla! Mutta mun mielestä sillä ei sinänsä ole edes väliä, jos joskus heräänkin jostain pehmustetusta huoneesta ja tajuan, että kaikki oli keksittyä, niin ainakin voin aloittaa (melkein) alusta, hah :D Ja jos en, niin onhan tämä sitten itsessään jo todellisuutta mulle. Mutta ihana ajatus kuitenkin ajatella. Tykkään tällaisista. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä oikeastaan kaikkiin niihin kysymyksiin vastasin, mutta jostain syystä päädyin laittamaan nämä vastaukset tähän :3 Joko ne oli helpoimmat tai kivoimmat :-D Mä en ollut koskaan ennemmin ajatellut asiaa, ja ihan hämmennyin kun kysymyksen luin. Hetken sitä mielessäni pyörittelin ja päädyin siihen, etten mitenkään voi tietää tapahtuuko tämä kaikki oikeasti :-D Toisaalta tää sun kommentti selkeytti asiaa, mutta toisaalta se sekoitti mua entisestään. Mutta joo, kivahan näitä on ajatella, kunhan ei ihan yöuniaan näiden takia menetä :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)