26. toukokuuta 2015

PARTY HARDViime lauantaina olin tämän kesän ensimmäisissä juhlissa. Todennäköisesti juhlat jäävät myös kesän viimeisiksi, sillä suurin osa ystävistäni on jo valmistunut eikä häitäkään ole tiedossa. Tai niin no tietysti jos joku teistä tahtoo mut juhliinne, niin kutsua vaan tulemaan, haha. Lauantaina oli siis ihanan Marian valmistujaisjuhlat, kun hän valmistui lastenohjaajaksi. Oikein mukavat juhlat oli ja hyvää ruokaa, nam!

11111

Tällainen tanttu mulla oli päällä siellä. Pienoinen vaatekriisi meinasi iskeä vaatteita miettiessä, vaikka olisihan mulla ollut vaikka mitä, mutta kun mikään ei tuntunut tai näyttänyt hyvältä. No jaa, en tiedä näyttikö tuokaan, ei taida oikein imarrella mun kurvejani, hah. Ai niin, hiuksistani vielä sen verran, että äiti kysyi pääni nähdessään, että meinaanko todella mennä sellaisilla hiuksilla noihin Marian juhliin. Oh well.

Ostin tuon hameen ihan täältä Seinäjoelta, Halosen alakerrasta. Hintaa taisi olla hurjat 19,95e, mutta laatu onkin sen mukainen. Ei muuten ollut yhtään myyntihenkinen myyjä siellä! Yritin ensiksi jutella hänelle siitä, mikähän paita tuon hameen kanssa sopisi, ja hän totesi jotain tyyliin "nykyäänhän voi yhdistellä melkein miten vain." Jos mä olisin ollut siinä myyjän tilalla, mä todennäköisesti olisin suositellut jotain heidän liikkeestään löytyvää toppia. Sitten olin jo maksanut ostokseni, mutta hän vielä pakkasi niitä pussiin, niin huikkasin Tarulle innostuneena, että "kato kuinka hienot korvikset!" ja pyörittelin sormissani kassalla olevia korviksia. Käännyin myyjän puoleen, ja odotin hänen kysyvän, ostanko nekin vielä, mutta ei. Hän sanoi vain "kiitos, hei!"

121212

Vähän siisti juttu muuten, että Ilta Musicin Oi taivainen Isä -biisi oli viime viikolla Suomen virallisen latauslistan sijalla 5! Mieletöntä ajatella, että meidän seurakunnasta lähtenyt kappale on noussut noin korkealle sijoitukselle, vaikka "kisassa" mukana on niin paljon biisejä ympäri maailmaa! Näin se homma vain toimii, hihi.

Mitäs tykkäätte asustani? Entä onko teillä tulossa juhlia kesälle, omia tai muiden?

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen hame ja mun mielestä sopii hyvin sulle! :) ihanan pirtsakka tyyli sulla muutenkin! Mulla on tänä kesänä mun siskon häät, mutta ne onkin ainoat juhlat mihin on kutsuttu :D saa nähdä tuleeko kutsua muihin kesän aikana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :-) Aivan, no mukavia häitä ja muitakin juhlia, jos niitä sattuu tulemaan! :-)

   Poista
 2. Todella kaunis asu, ihan hyvin se niitä kurvejakin imartelee! :)

  VastaaPoista
 3. Oot niin kaunis ja sopii hyvin toi asu sulle ��❤

  VastaaPoista
 4. Haa, säkin käytät sanaa "tanttu" :'D Mua harmittaa, kun mulla ei lähipiirissä taida olla yhtiäkään juhlia tälle kesää.. MÄLSÄÄ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, mun mielestä se oli just kuvaava sana tähän :-D No höh, juhlat vähä niinku kuuluu kesään :| Mut eihän sitä tiedä vaikka vielä tulis kutsu :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)