17. kesäkuuta 2015

KESÄMUSIIKKIMuuttuuko teillä musiikkimaku vuodenaikojen mukana? Olen huomannut, että kuuntelen eri vuodenaikoina erilaista musiikkia ja eniten musiikkimakuni vaihtuu kesäisin. Jostain syystä kesällä tykkään kuunnella letkeää reggaeta ja suomiräppiä, joita en niin paljoa muuten kuuntele. Lisäksi kesälistoillani soivat vanhat klassikot ja entiset kesähitit sekä fiilistä nostattavat turhanpäiväiset jumputukset, jotka syystä tai toisesta kuuluvat kesään.

1

Ja kuten ehkä huomasittekin jo, lisäsin tekemäni kesälistan tuonne oikealle sivupalkkiin, ja sama lista löytyy tämän postauksen alusta. Saatte vapaasti kuunnella sitä ja vaikka lisätä sinne biisejä, sillä ainakin yritin laittaa sen jaetuksi soittolistaksi. Yritin tehdä listasta mahdollisimman monipuolisen ja kattavan, mutta varmasti sieltä uupuu monta loistobiisiä, joten jos keksitte jotain kivoja, niin kertokaa ihmeessä tai käykää lisäämässä sinne! Päivitän varmasti itsekin listaa kesän aikana, sen verran keskeneräiseltä se vielä tuntuu.

5

Jos vain muutamia tämän kesän hittejä nostaisin esiin, listalla todennäköisesti olisi Mikavelin ja Jipun yhteinen biisi nimeltä Mitä ikinä, Tiisun Tänään sä musta hullaannut, Teflon Brothersien Pämppää, Ilarin Kato ku mä tanssin, Antti Tuiskun ja Villegallen Keinutaan ja Lord Estin Kun sä astut huoneeseen. Hah, näköjään jonkinlaisella Suomi-teemalla mennään tämä kesä! Kaikkien aikojen suosikkeja taas ovat mm. Tobymacin Made to love, Simple Planin Summer paradise, Tiktakin Kesälauantait, PMMP:n Kumivirsi ja tietenkin kestosuosikit, eli Mamban Vielä on kesää jäljellä sekä Valvomon Mikä kesä.

6

Mikä on se biisi, joka tuo sulle aina kesäfiiliksen? Entä mikä on tämän kesän ehdoton hitti?

7 kommenttia:

 1. Mulla on paljon lemppareita, jotka tuo sen kesäfiiliksen kuten Avicii - wake me up, Ruudolf ja Karri koira - mammat riivaa, JVG - lomalla viimeinkin, Flo rida - Whistle, Pariisin kevät - kesäyö, Anna Järvinen ja Olavi Uusivirta - nuori ja kaunis ja sitten näitä Calvin Harrisin ja Kasmirin biisejä. :D Tämän kesän ehdotonta hittiä en vielä ole päättänyt. Varmaan vois kans tehdä jonkun postauksen aiheesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tajusin muuten et JVG:n biisin nimi onkin oikeesti Kran turismo. ;)

   Poista
  2. Hih, kuulostaa kyllä ihan mun soittolistalta nuo biisit, pitääpä tarkistaa oonko muistanut ne kaikki lisätä tuonne :-) Harmi että tuota Mammat riivaa biisiä ei muistaakseni löydy ollenkaan Spotifystä :/ Hah, mäkin muistan aina että sen nimi on Lomalla viimeinkin :-D

   Poista
 2. Ihania kesäkukkakuvia :) Mä tykkään Kasmirin ja Saaran Vauvoja-biisistä tällä hetkellä varmaan eniten... Ja Softenginen uusi biisi oli myös tosi hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista vaan! :-) Mä en oikein oo syttynyt noille vauvoille, mutta se Softenginen biisi oli kyllä loistava! :-)

   Poista
 3. Mulla nyt yleensä soi ympäri vuoden samat genret, samat bändit ja samat biisit - tosin välillä on kausia, kun joku musa ei vaan jaksa innostaa tai kun joku tietty cd pyörii sen sadannen kerran ympäri :D Mut kesään silti kuuluu ehdottomasti kaikki klassikot, etenkin suomiklassikot. Matkamusana mulla onkin autossa (tai oli ja tulee olemaan, kunhan taas kotikulmilla pyörin) poltettu cd, josta löytyy kaikkea Leevi and the leavingsista, eppujen kautta Dingoon ja siitä taas just esim. Valvomon mikä kesään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mulla taas vaihtuu lähes päivittäin musiikkimaku :-D Tuollaiset suomiklassikot kyllä kuuluu ehdottomasti kesään! Just noi mitä luettelit ja lisäks tietenkin Paula Koivuniemet ja muut ehdottomat suosikit! Tälläkin hetkellä kuulokkeissa pauhaa Sata kesää, tuhat yötä :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)