25. kesäkuuta 2015

KIIRETTÄ PITÄÄ!


Juhannus oli ja juhannus meni. Näin ollen siis Konffakin oli ja meni. Loppujen lopuksi oli oikein mukava Konffa, vaikka negatiivisen ajattelun mestarina se ei ihan koko aikaa siltä tuntunut. Mun juhannus koostui ystävistä ja tutuista, uusista ja vanhoista. Ylistyksestä ja musiikista, hyvästä ja huonosta. Sateesta ja auringosta, maailman söpöimmästä sateenvarjosta ja mahtavista aurinkolaseista. Kahvista ja roskaruoasta, vahvasta ja mauttomasta. Hetkistä ja tarinoista, hiljaisista ja kuvattomista. Ennen kaikkea mun juhannus koostui Jumalan kohtaamisesta. 

3

Kauhea kuinka nopeaa aika kuluu! Viime postauksesta vierähti yllättäen viikko ihan huomaamatta, ja joku teistä jo kyseli, että miksei postauksia ole näkynyt. Olen pahoillani, mutta oon ollut niin kiireinen ja väsynyt viime aikoina, etten ole kerinnyt koneen ääreen istumaan. Kotiuduimme Konffasta kuuden aikaan aamuyöstä sunnuntaina, ja se päivä menikin univelkoja pois nukkuessa. Maanantaina lähdimme Saarijärvelle äitini, siskojeni Tarun ja Niinan sekä viiden lapsen kanssa vähän kesälomailemaan. Kävimme puuhapuisto Veijarissa ja yövyimme mökillä. Sieltä palatessa olin taas niin väsynyt, etten jaksanut konetta avata. Eilen olin töissä ja menen vielä täksi yöksi. Huh, no onneksi pian kiireet hellittävät!

1

Mitenkäs teidän juhannuksenne meni? Olitteko jossain tapahtumassa tai festareilla, vai rentouduitteko kenties mökkeillen?

12 kommenttia:

 1. Mökkeillessä ja saunoessa meni mun juhannus. Sää oli mitä oli, mutta ihana rentoutua ja päästä lomailemaan vähäks aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta! :-) Ois niin kiva päästä oikein kunnon mökille vielä tänä kesänä, tuo missä oltiin oli sellainen camping-alue, eikä mökkikään häävi ollut :-D Juhannuksen sää oli ehkä vähän huono, mutta ei se menoa haitannut :-)

   Poista
 2. Kaunis kesäneito... ;) Nämä kuvat ei kyllä taida olla Konffasta..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista vaan! Joo ei ookaan, nää on otettu Seinäjoella jo ennen juhannusta :-)

   Poista
  2. Ajattelinkin, ettei sulla ollut nuo vaatteet päällä Konffassa... ;)

   Poista
 3. http://jennislullaby.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award-haaste.html mun blogissa ois sulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, oon tuon tehnyt jo aiemmin... Mutta kiitos kuitenkin, laitan korvan taakse, jos vielä toteuttaisinkin tän :-)

   Poista
  2. On niin pienet nää blogipiirit et pakostakin jossain vaihees tulee tää haaste vastaan :-D

   Poista
 4. Mun juhannuksen tiiätki jo :D robinia ja poria :P

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)