12. heinäkuuta 2015

HUKKAA PÄIVÄ KANSSANI KULTA

Tuli toivetta my day -postauksesta, joten saamanne pitää! Edelleen saa heittää toiveita tänne tai vaikka tämän postauksen loppuun. Etukäteen suuret pahoittelut huonolaatuisista kuvista, kannoin kyllä kameraa mukanani koko päivän, mutta en kovin montaa kertaa ottanut sitä esiin..Lauantaiaamuna herään ärsyttävän tuttuun ääneen, joka pirisee korvani välittömässä läheisyydessä. Olin illalla asettanut puhelimeeni herätyksen, ihan vain, etten tuhlaisi koko päivää nukkumiseen. Sen sijaan tuhlaan päivästä ensimmäisen puolituntisen johonkin niin paljon tärkeämpään, eli somen selaamiseen. On Instagramia, Twitteriä, Facebookia, Snapchattia, sähköpostia, ja tottahan Bloggerinkin tilastot täytyy tarkistaa. Kun saan nämä aamurutiinini hoidettua, hilaan luuni kohti suihkua. 

4

Suihkun jälkeen napsautan tietokoneen päälle ja manaan jälleen kerran hidasta tietokonettani. Kuinka voi kestää noin kauan avautua. Etsin Spotifysta mielialaani sopivan soittolistan ja selailen hetken blogeja. Havahdun hetken kuluttua ajan kulumiseen, joten jätän tietokoneen taakseni ja lähden valmistamaan itselleni aamupuuroa. Tai hurjastipa sitä tarvitsee valmistaa, sen kuin sekoittaa vain hiutaleet kuumaan veteen. Pistelen puuroa poskeeni ja maalaan samalla kasvojani meikeillä.

1

Juuri kun olen saanut itseni valmiiksi, äiti ilmoittaa, että he tulevat vaihtamaan kanssamme autoa. Kun he kaartavat pihaamme ja luovuttavat auton meille, käännämme nokkamme kohti Jalasjärveä. Huristelemme sen minkä autostamme pääsemme, mikä ei ole kovinkaan paljoa, maksimissaan taisi Pösö kulkea hurjaa 130 kilometrin tuntivauhtia. Pysähdymme Neste Jalastuulessa hakemassa kahvit ja maukkaat sämpylät, ja menemme eväsretkeilemään niiden kanssa paikallisen uimarannan laiturille. Ne nautittuamme jatkamme matkaa kohti Kihniötä.

6

Viiden maissa iltapäivällä olemme perillä Kihniön huudeilla. Käymme K-Marketista hakemassa jäätelöt ja juotavaa, ja siellä törmäämmekin jo ensimmäiseen tuttuun ihmiseen. Hauskaa, ettemme olleet kertoneet kenellekään tulostamme, mutta kuitenkin ensimmäinen ihminen, jonka näemme, on tuttu. Jäätelöt syötyämme suuntaamme kohti Osuuspankin perhepuistoa, jossa on jonkinlainen musiikkitapahtuma, ja väkeäkin on sen mukaisesti.

3

Jossain vaiheessa ystäväni Sonja saapuu paikalle, kun kerroin olevani Kihniöllä. Olin luvannut hänelle jo vuonna 2009 tulevani joskus Kihniöön käymään, ja kuten nyt huomaatte, olen sanojeni mittainen nainen, haha. Ilta kuluu puistossa hengaillen, kavereiden kanssa jutellen ja musiikkia kuunnellen. Tapahtuma loppuu kymmenen maissa illalla, ja silloin lähdemme ajelemaan kotia kohti. Matkan varrella pysähdymme ihailemaan kaunista maisemaa auringonlaskun aikaan Saarijärvelle. Tajuamme, ettemme ole syöneet koko päivänä muuta kuin aamupuuron, sämpylän ja jäätelön, joten päätämme pysähtyä Jalasjärven ABC:lle pitsalle.

2

Ruokailun jälkeen kierrämme vielä hetken Jalasjärvellä, käymme muun muassa katsomassa Jalasjärven laskettelurinnettä, Kiuaskalliota ja eksymme jollekin luontopolulle, jossa ei varmaan olisi saanut autolla ajaa. Hups, äkkiä täyskäännös ja paetaan paikalta. Hetken Jalasjärvellä kierreltyämme päätämme ajaa takaisin Seinäjoelle. Kotona olemme joskus yhden maissa yöllä. Pikaisten iltapesujen jälkeen kellahdan väsyneenä sänkyyni, mutta jostain syystä otan puhelimesta vielä esiin Netflixin ja katson muutaman jakson Make it or break it -sarjaa. Silmäni painuvat väsymyksestä kiinni, joten sammutan Netflixin ja laitan puhelimen pois, kun olin ensin katsonut vielä kerran kelloa. Se näyttää 3:31.

5

Mitä tykkäätte tällaisista postauksista? Onko my day -postaukset kivempia näin tarinana vai tykkäättekö enemmän sellaisista "11.03 herätyskello soi" -tyylisistä postauksista? Ja kertokaa ihmeessä teidän päivästänne!

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään just tälläsistä enemmän kun niistä kello se ja se tein sitä ja tätä :D eikä mua kuvien huonolaatuisuus haitannu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) Mulle on luontevampaakin kirjoittaa tällee tarinamuodossa kuin sillee toteavasti "13.43 syön puuroa voisilmällä" :-D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hyvä :-) Aattelin ettei kukaan jaksais ees lukee näitä kun kirjoittelen niin pitkästi :-D

   Poista
 3. Oi, tää oli tosi kiva! Ja voi vitsit oot kaunis :-)

  VastaaPoista
 4. munkin mielestä tää oli hyvin toteutettu ja kivasti kirjotettu postaus :-)

  www.tthekidult.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään näistä tälläisistä enemmän! Kuulostaa kivalta sun päivä :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)