10. heinäkuuta 2015

MITÄ SAISI OLLA?On välillämme kuilu, laulaa itse Kari Tapio tuolla yllä olevalla raidalla. Siltä mustakin tuntuu nyt. Mun ja blogini välillä on kuilu, jota en jostain syystä saa täytettyä. Postailuintoa löytyy ja muutamia ideoitakin olisi, mutta en saa niihin sellaista kunnon otetta, jonka tahtoisin, enkä sen vuoksi tahdo niitä julkaista. Teen ne mieluummin silloin, kun olen tuotoksiini tyytyväinen.

Koska ideani eivät sytytä kirjoituskipinääni, toivoisinkin nyt, että te heittäisitte toiveitanne tähän suuntaan. Oletteko joskus miettineet, että olisi kiva lukea jotain tietyntyylistä postausta blogistani? Tahdotteko tietää musta jotain sellaista, mitä en ole vielä blogissani kertonut? Tai onko pääsi kenties ideoita niin täynnä, ettet tiedä, mihin ne tyhjentäisit? Nyt saa esittää ihan minkälaisia toiveita vain, hulluja, hauskoja, perinteisiä, mielipidekirjoituksia, tarinoita, mitä vain. Nyt on kyse siitä, mitä te tahdotte, joten rohkeasti toiveita tulemaan, yritän niitä parhaani mukaan toteuttaa!

5

Ihanaa viikonloppua toverit!

10 kommenttia:

 1. Joku myday-tyylinen postaus vois olla kiva :) Miks muuten peität niin usein kuvissa sun kauniit silmäsi aurinkolaseilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideasta, pitääpä koettaa toteuttaa :-) Hah, hyvä kysymys. Yleensä pihalla on niin kirkasta kun otetaan kuvia, niin aurinkolasikuvat onnistuu paremmin kuin sellaset silmien siristely -kuvat :-D

   Poista
 2. musta olis kiva tietää sun lemppariasioita! niinkuin et kuva lempiruuasta, -vaatteesta, -paikasta ja kaikesta mitä vaan keksit :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä idea! Pitääpä tehdä sellainen :-) Kiitti ideasta!

   Poista
 3. mä haluisin kuulla sun uskostas, vähän niinku sellanen todistuksen tapanen vaikka? se olis kiva :--)
  ja öö vaikka lempibloggareita? nyt ei tuu mieleen kyllä muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei tuli vielä mieleen että elokuvista joku top10-lista tms. :)

   Poista
  2. Joo uskosta mun on pitänytkin kirjoittaa, mutta oon vähän pitkittänyt sitä, ettei tuntuisi niin tuputtamiselta, kun niin monessa postauksessa kerron esimerkiksi hengellisistä tapahtumista. Mutta sellainen on kyllä jossain vaiheessa tulossa :-)

   Poista
  3. Niin ja kiitti ideoista! :-) Yritän parhaani mukaan toteuttaa niitä!

   Poista
 4. Sä et vissiin oo sellaisia ennemmin tehnyt, mut jos haluut niin tee joku kuukauden suosikit tai ostospostaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideasta, ne vois olla kivoja! Oon kerran tehnyt ostospostauksen, ja ainakin sitä lukijat kehu :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)