28. heinäkuuta 2015

SÄRKÄNNIEMEEN, SÄRKÄNNIEMEEN


Huh huh, onpa teitä lukijoita taas tullut paljon lisää pienen ajan sisällä. Hienosti saman viikon aikana meni rikki 1 400 kommenttia, 48 000 näyttökertaa ja 80 bloggerlukijaa. Jee, tervetuloa jokaiselle, toivottavasti viihdytte postauksieni parissa. Teette mut niin onnelliseksi ja kiitolliseksi. Kiitos. Tein muuten blogille myös Facebook-sivun, käykäähän tykkäämässä tästä tai klikatkaa tuosta bannerin alta!

1

Mutta sitten otsikon aiheeseen, nimittäin kävimme Tarun kanssa vaihteeksi Tampereella viime lauantaina. Reissun pääsyynä oli Särkänniemeen meno, sillä emme ole pitkään aikaan käyneet kunnon huvipuistossa kahdestaan. Viime kesänä kävimme Wasalandiassa, mutta silloinkin mukanamme oli sisarustemme lapset, siskomme ja äitimme. Ja no, eipä Wasalandiassa juuri mitään tämän ikäiselle ole...

3

Lauantaina heräsimme jo hyvissä ajoin ja pääsimme matkaan jo kahdeksan aikoihin aamulla. Matkaan olimme varanneet aikaa kolme tuntia, joka hieman venähti pysähdyksien takia, sillä perillä Tampereella olimme puoli kahdentoista aikoihin. Särkänniemen viereinen parkkipaikka tietenkin oli täynnä, joten jouduimme jättämään automme keskustaan P-Hämppiin, kuten etukäteen arvelimmekin. Nettisivujen mukaan parkkihallissa piti olla selkeät ohjeet, kuinka P-Hämpistä pääsee bussipysäkille, josta sitten ilmainen bussi kohti Särkänniemeä lähtisi.

2

Harhailimme hetken löytämättä mitään ohjeita saati sitten bussipysäkkiä, kunnes yhtäkkiä tajusimme sen olevan aivan toisessa suunnassa. Jäimme odottelemaan Särkänniemen bussia, joista muutama ajoi ohitsemme pysähtymättä, sillä ne olivat niin täynnä. Kello alkoi lähestymään uhkaavasti yhtä, joten päätimme matkustaa kohteeseen maksullisella bussilla. Aika lailla tasan yhdeltä olimmekin sitten jonottamassa rannekkeitamme.

5

Sää oli älyttömän hyvä, aurinko paistoi koko päivän ja syvensi kivasti jo ennestään niin tummaa rusketustani... Kröhöm, niin siis mitä rusketusta? Tietenkin sellaisella säällä lauantaipäivänä paikalle oli eksynyt muutama muukin, jonka vuoksi suurin osa ajasta meni jonottaessa, tyylillä 20 minuuttia jonotusta, minuutti laitteessa. Sitten parin minuutin kävely seuraavalle laitteelle ja sama rumba alkaa uudestaan. Eihän siinä kovin monessa laitteessa kerinnyt käymään, vaikka muka hyvin oli aikaa varannut.

7

Ensimmäisenä menimme TakeOff-nimiseen laitteeseen, ja vaikka se ei kovin hurja ollut eikä niin korkealle mennytkään, taisin vahingossa päästää muutaman kiljahduksen, ainakin vastapäätä istuvien miesten ilmeistä päätellen... Sitä se on, kun lähtee korkeanpaikankammoisena huvipuistoon, haha. Seuraavaksi suuntasimme Tyrskyyn, johon samaan aikaan tulivat myös äskeisen laitteen nauravat miehet. Kun Tyrsky sitten lähti liikkeelle, miehet kiljuivat muka peloissaan ja katsoivat muhun päin vahingoniloisina. Siinä laitteessa sain kuitenkin pidettyä itseni kasassa, ehkä siksi, ettei Taru ollut sillä kerralla vieressäni. Muutaman kerran pyysin kyllä apua vieressä istuvalta rouvalta, joka totesikin, että ei se nyt niin kauhea ollutkaan, mitä hän ajatteli.

6

Näiden jälkeen menimme Tukkijokeen ja Koskiseikkailuun. Se ei tainnut olla oikein hyvä idea, sillä vannon, ettei kuivaa kohtaa meistä löytynyt niiden jälkeen! Oli mukava mennä Särkänniemen jälkeen WUP-iltaan, kun haisi ihan kalalta. Onneksi oli mukana vaihtovaatteet. Kaikista hurjin laite mulle taisi olla kuitenkin Näsinneula. En tajua, miten jotkut pystyivät istumaan - tai seisomaan, niin kuin joku pikkupoika teki!! - siinä ikkunalaudalla. Eihän sieltä varmaan mitenkään voi ikkunan läpi pudota, mutta silti. Mutta hienot maisemat sieltä oli, pakko myöntää.

4

Kaiken kaikkiaan päivä Särkänniemessä oli todella mukava, vaikka hieman jäi harmittamaan, kun kerkesi käymään vain muutamassa laitteessa, ei meinannut löytää oikealle bussipysäkille ja joutui odottelemaan niin kauan, että pääsi perille. Särkänniemi on kuitenkin niin hieno paikka, että sinne voisi mennä ihan vain istuskelemaan ilman ranneketta. Ehkä niin saisi siitä enemmän irti. Tai sitten musta on vain tullut vanha, hui!

8

Ootteko te käyneet huvipuistossa tänä kesänä? Entä mikä on teidän lempparihuvipuistonne?

8 kommenttia:

 1. "Muutaman kerran pyysin kyllä apua vieressä istuvalta rouvalta, joka totesikin, että ei se nyt niin kauhea ollutkaan, mitä hän ajatteli." Voi apua... oot niin paras!!! :D Kivalta kuulostaa teitin päivä vaikka oliki vähä mutkia matkas :) mä en oo tänäkesänä käyny viel missään, viimekesänä kävin powerparkis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, muakin vähän nauratti se tilanne jälkeen päin :-D Mutta kivaa oli! Voi, mäkin tahtoisin Powerparkkiin, mut ehkä sitten ens kesänä :-)

   Poista
 2. Mä oon joka kesä käyny vähintään kerran jossain huvipuistossa, mutta tänä kesänä ei oo ollut tilaisuutta moiseen hurvitteluun. Harmi sinänsä :C Särkänniemessä oon kerran käynyt ja se on kyllä hauska mesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, mutta ehkä vielä ehtii? Tai sitten ens kesänä senkin edestä :-) Särkänniemi on kyllä kiva, kun siellä on niin paljon muutakin kuin vain laitteita :-) ja niin kaunis paikka!

   Poista
 3. Särkänniemi on kiva paikka :) Lintsillä kävin tänä kesänä, niinku oikeestaan joka kesä. Lähinnä perinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :-) Voi, mä en oo käynyt Lintsillä ykkösluokan jälkeen ollenkaan, mutta mä nyt asunkin suht kaukana siitä. Tampereellekin on parin tunnin matka, joten helpompi jäädä sinne. Mutta ehkäpä ensi kesänä voisin mennä käymään Lintsilläkin :-)

   Poista
 4. Kiva postaus, mäkin haluun särkänniemeen!! Olis muuten kiva nähä enemmä kuvia susta näissä postauksissa, kun tässäkin on vaan näitä maisemakuvia.. Sulla kun on niin kiva tyyli niin olis kiva nähä minkälaisia asuja sulla kulloinki on päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Hei vielä ehtii, Särkänniemi luultavasti on vielä elokuun ajan auki :-D Kiitos toiveesta, pistetään korvan taakse. Yleensä kuitenkin otan itse nämä kuvat mitä blogiini lisään, eikä kaverit oo niin innostuneita kuvaamaan mua aina, kun mennään johonkin... Mutta yritän saada niitä kuvaamaan edes joskus :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)