24. heinäkuuta 2015

TOP 5: LEMPIBLOGGAAJATKun kyselin teiltä postaustoiveita, joku ehdotti, että tekisin postaukseni suosikkibloggaajistani. Hetken mietin toteutanko tätä ollenkaan, sillä seuraan niin montaa blogia, joista lähes jokainen voisi olla suosikkini. Ne ovat keskenään niin erilaisia, ettei niitä oikein voi verrata. Päätin kuitenkin kerätä kasaan viisi blogia ja bloggaajaa, joiden postauksia odotan innolla ja joiden postaukset ovat aina mielenkiintoisia ja kivoja luettavia. Kuten sanottu, näitä olisi löytynyt rutkasti enemmän, mutta viisi tuntuu sopivalta määrältä, joten mennään sillä! Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Kuvia klikkaamalla pääsette blogeihin!

Auroora

Auroora Aamurusko -blogia kirjoittelee 24-vuotias tyylikäs punapää nimeltään Auroora. Hänen blogistaan haen inspiraatiota niin kuvaukseen kuin pukeutumiseenkin. Kuten jo banneristakin voi huomata, kuvat ovat värikkäitä ja tyyli on boheemin kaunis, kantajansa näköinen. Blogista löytyy juttua laidasta laitaan, musiikista ostoksiin ja kuulumisista asiakirjoituksiin. Bloggaajalla on myös bändi nimeltä Uusi Manner. Tykkään myös paljon bloggaajan kirjoitustyylistä ja blogin ulkoasusta!

Jos rakastat elämää

Jos rakastat elämää -blogi on piristänyt monta kertaa päivääni kauniilla teksteillään ja upeilla kuvillaan. Blogia kirjoittaa 20-vuotias Anni. Postauksista löytyy kauniita, runomaisia tekstejä ja hempeitä kuvia, jotka tukevat toisiaan täydellisesti. Kaikki blogissa on hienosti harmoniassa, ulkoasu, tekstit ja kuvat - ja kaiken lisäksi bloggaajan ulkonäkö sopii kuin nenä päähän tähän blogiin. Kymmenen pistettä.

Life in technicolor

Life in technicolor -blogi on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Bloggaajalla, 15-vuotiaalla Petriinalla todellakin on silmää sekä kuvaukselle että muokkaukselle. Usein saa olla kateudesta vihreä, kun blogia selaa, ja toivoa vain, että itsekin osaisi kuvata niin hyvin! Pääasiassa kuvien ympärillä blogi pyöriikin, kertoo niiden kautta hienosti tarinaa ihan normaalista arjestakin. Myös teksti on helppolukuista ja mielenkiintoista.

Onnelle velkaa

Onnelle velkaa -blogia kirjoittaa 17-vuotias upea punapää, Nea. Ulkoasu blogissa on söpö, samoin kuin postauksetkin. Blogista on riisuttu kaikki turha sälä, se on ihanan yksinkertainen selattava. Postaukset ovat lyhyitä, sisältäen yleensä yhden tai muutaman kuvan ja pienen ajatuksen ihan arkielämästä, runon muodossa. Tämä blogi on vaan niin söpö!

Shegrewup

And then she grew up -blogin kirjoittaja, 20-vuotias Jenna, onkin tuttu pidemmältä ajalta. Löysin Jennan edellisen blogin, My pony does lsd, jo monen monta vuotta sitten, ja siitä lähtien olen seuraillut sitä ja nyt tätä nykyistä edellisen lopetettua. Tämä blogi on mielestäni todella ammattimainen, postauksiin on panostettu ja kuvat ovat todella hyviä. Erityisesti tykkään bloggaajan asenteesta ja aitoudesta, vaikka blogilla on reilu 1700 lukijaa, postaukset eivät ole muuttuneet mitenkään pinnalliseksi. Ja kai se johtuu siitä, että olen niin kauan kyseisen bloggaajan blogeja lukenut, mutta tuntuu kuin tuntisi henkilökohtaisesti bloggaajan!

Ja sitten ilmoitusasiaa! Sain niin paljon kannustusta sille tiettyinä päivinä postaamiselle, että täytyyhän sitä koettaa. Pyrin siihen, että postauksia tulee aina tiistaisin ja perjantaisin. Toki niiden lisäksikin saattaa tulla postauksia, mutta ainakin niinä päivinä yritän postailla. Tämä siksi, ettei ei-rekisteröityneiden lukijoiden tarvitse niin usein käydä päivystämässä blogissani, että onko postausta tullut ja turhautua kerta toisensa jälkeen, kun ei ole tullut. Tietenkään en väkisin ala vääntämään postausta, että jokin taso pysyy, mutta uskon, että tarinoitavaa löytyy näille päiville.

Keitä ovat teidän suosikkibloggaajanne?

12 kommenttia:

 1. Ompa kivoja blogeja... jää varmaan mun lukulistalle osa myös :) ja vastaus kysymykseen on, että sinä oot mun suosikkibloggaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyi mieluisia :-) Ja voi kiitti, ihana kuulla että oon jonkun lempparibloggaaja :-)

   Poista
 2. hei kiitän hirmuisesti tästä, tuli tosi hyvä mieli! ihanaa että tykkäät mun blogista :-)

  VastaaPoista
 3. Jeeee mahti postaus, tuli uutta luettavaa! :)

  VastaaPoista
 4. Täytyypä kattella jos löytäisin itsekin luettavaa näistä! :) Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihan älyttömästi, tää on piristänyt niin paljon! :) <3

  VastaaPoista
 6. Mun mielestäni on hyvä että kirjoitat tiettyinä päivinä, niin ei tarvitse koko ajan käydä tarkistamassa... ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)