24. elokuuta 2015

I'M SUCH A FAILURE


Muistattekos, kuinka kirjoitin tänne joskus muutama kuukausi sitten listan asioista, joita tahdon ja aion kokea ja tehdä kesän aikana? Muistin virkistämiseksi tai jos et ole sitä lukenut, voit lukea sen täältä. No eihän mikään koskaan mene suunnitelmien mukaan tai niin kuin Strömsössä - vaikka siellä kävinkin tänä kesänä - joten suurin osa listani asioista on vielä kokematta tänä kesänä. Laskeskelin, että noin kymmenen kohtaa tuosta listasta olisi toteutunut, yhteensähän niitä on vain 35...

3

Mutta olen keksinyt ratkaisun tähän mun saamattomuuteen, sillä täten julistan kesän jatkuvan vielä ainakin syyskuun ajan! Tiedän, että osalla teistä on jo koulu alkanut, eikä varmasti tunnu enää kesältä lämpimistä säistä huolimatta, mutta uskokaa pois, vielä on kesää jäljellä. Päätin siis, että syyskuun aikana toteutan ainakin vielä kymmenen kohtaa lisää listastani!

11

Valitettavasti nämä kesäsuunnitelmat eivät ole ainoa asia, jossa olen epäonnistunut. Lupailin teille jo maaliskuussa, kuinka tekisin arvostelupostauksen halppisactionkamerasta (tästä) kesän aikana. No totuushan on se, etten ole hirveästi siihen kerennyt edes tutustumaan. Olen kyllä muutamia klippejä sillä kuvannut, mutta en ole jaksanut siirtää niitä tietokoneelle ja käydä läpi. Tietokoneeni vetelee viimeisiään, joten sillä ei todellakaan katsella videoita, saati sitten editoida niitä. Saattaa olla, että vielä joskus teen sen arvostelun, mutta tuskin ihan lähiaikoina.

6

Ettei nyt ihan menisi valittamiseksi koko postaus, niin huomasin, että Brooke Fraserin uusi levy on vihdoin kuunneltavissa myös Suomen Spotifyssa!  Joku saattaa muistaakin, kuinka viime syksynä hehkutin Kings & Queens -biisiä täällä, joten oli oikein mukava yllätys löytää se vihdoin myös Spotifysta. Kannattaa käydä kuuntelemassa tuo levy täältä!

2

Mitä teidän kesäsuunnitelmiinne kuului, ja saitteko toteutettua kaiken, vai ootteko samanlaisia epäonnistujia kuin mä? :-D

4 kommenttia:

 1. Moi! Nähdäänkö taas viikonloppuna YC:ssä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tuu sinne kun on töitä silloin... Kuka ees oot? :-D

   Poista
  2. Harmi, olis ollu kiva nähdä sut siellä :) Yks joka oli siellä viime vuonnakin :D

   Poista
  3. No onneksi siellä ei kovin montaa ihmistä viime vuonna ollu... :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)