10. elokuuta 2015

TYYLIÄ VAI EI


Ensinnäkin mojovat kiitokset kaikille, jotka kommentoivat edelliseen postaukseeni. Hienoa, että aihe sai aikaan keskustelua, oli todella mielenkiintoista kuulla teidän mielipiteitänne. Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille, kyllä lämmittää sydäntä, kun näin monia kiinnostaa mun turhanpäiväiset höpinäni. Toiseksi ilmoitusluontoista asiaa. Huomasin, ettei tämä tiettyinä päivinä postailu oikein sovi mulle, joten lopetan sen tähän. Tarkoitus oli siis, ettei teidän ei-rekisteröityneiden lukijoiden tarvitsisi käydä päivystämässä täällä, että onko postausta tullut, vaan tietäisitte päivät, jolloin postaus pompahtaa ilmoille. Tämä järjestely ei kuitenkaan liikuttanut päivittäistä kävijämäärää suuntaan eikä toiseen, joten se oli vähän turhaa. Pyrin kuitenkin postailemaan ainakin pari kertaa viikossa. Jos oot ei-rekisteröitynyt lukija, suosittelen että klikkaat itsesi Facebookissa blogini sivun tykkääjäksi, niin saat tiedon uusista postauksista hetimmiten.

2

Sitten aiheeseen! Mulle esitetään tasaisin väliajoin kysymyksiä mun tyylistäni ja mistä vaatteeni löydän. Jotkut ovat myös pyytäneet, että ottaisin enemmän kuvia itsestäni, että näkisi, millaisia vaatteita mulla on kulloinkin ollut päällä. Mun mielestäni se on vähän outoa, koska suurin osa vaatteistani on ihan H&M:stä tai Gina Tricotista löytyneitä, eikä mun tyylinikään mitenkään erikoinen ole. Päätin kuitenkin toteuttaa tämän postauksen, kun sitä on niin kovasti toivottu. Tiedän, että siellä lukijoiden seassa on myös sellaisia, joita ei tämänkaltaiset postaukset kiinnosta, joten ei huolta, en ole muuttamassa tätä tyyliblogiksi.

7

Kuten mainitsinkin jo, ostokset hoidan yleensä niinkin erikoisessa kaupassa kuin H&M. Sieltä on valehtelematta ainakin puolet vaatteistani. Sen lisäksi ostan vaatteita pääasiassa Gina Tricotista, Cubuksesta, BikBokista, Seppälästä ja Vero Modasta, sekä silloin tällöin kirpputoreilta. Jotkut vaatteistani on myös Tarun vanhoja, kuten esimerkiksi näissä kuvissa näkyvä toppi. En maksa vaatteistani kovinkaan paljoa, esimerkiksi yli 30 euroa paidasta alkaa olla mielestäni jo liian paljon. Tietenkin jos löydän unelmieni vaatteen, olen valmis siitä maksamaan, mutta yleensä hinnat pyörivät siinä eurosta kahteenkymmeneenviiteen euroon. Mitään hirveän laadukasta en sillä hinnalla saa, mutta kyllä näillä pärjää. 

6

Hienosti onnistuu multa tuo poseeraamisen jalo taito, vai mitä, haha? Esimerkkinä mun tyylistäni toimii tällä kertaa melko tummanpuhuva asu, vaikka yleensä en käytä ihan noin paljoa mustaa. Tuon mustan hameen ja kengät löysin yllättäen H&M:ltä, muistaakseni hinnoiltaan 19,90 euroa hame ja 14,90 euroa kengät. Topin sain Tarulta, mutta alunperin se on Gina Tricotista, hinnaltaan varmaan jotain kympin paikkeille. Takki löytyi kierrätyskeskukselta uutena, hintaa oli työntekijäalennuksen jälkeen 0,50 euroa (asiakkaalle olisi maksanut euron). Sukkahousut on ostettu ihan vain Halpa-Hallista hintaan 4,95 euroa ja kassi on ostettu Uturn konffasta pari vuotta sitten, muistaakseni maksoin siitä jotain viisi euroa. Ristikorvikset ja choker-kaulakoru löytyivät Glitteristä, hintoja en muista ja tuo alempi kaulakoru oli mukana eräässä korusetissä, jonka ostin Gina Tricotista hintaan 4,95 euroa. 

8

Nyt kun jälkikäteen tätä asukokonaisuutta katson, huomaan sellaisia asioita, jotka eivät mielestäni näytä hyvältä tai toimi keskenään, mutta ei anneta sen häiritä. Oikeastaan en koskaan edes mieti tarkasti, sopivatko tietyt vaatteet täydellisesti yhteen, vaan puen päälleni asun, joka tuntuu hyvältä. Mutta kivahan se on, jos se jonkun silmää miellyttää, hih. 

Mitä mieltä ootte tästä asusta? Millainen tyyli teillä itsellä on?

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus mutta ei joka postaukseen mitään asukuvia :D Tai siis tottakai voit laittaa muutaman kuvan itestäs, mutta ei sellasia et 10 kuvaa vähän eri asennossa ja kerrotaan mistä vaatteet ostettu, tiiät kyllä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ei tietenkään! :-D niinku tossa postauksessa kirjotinkin, tää on ihan kertaluontoinen juttu, ei oo tulossa "tyyliblogia" :-D

   Poista
 2. Mä löydän vaatteeni kanssa aikalailla noista samoista kaupoista. Muutamia vaatteita oon netistä tilannu ja Lindex on kans sellanen mistä oon aika paljon kaikkee löytäny. Viime aikoina kyllä lisääntyvässä määrin oon löytäny H&M'ltä vaatteita, vaikka yhessä vaiheessa siel ei ollu mitään kivaa.

  Mun tyylin on kai sellanen mukavuudenhaluinen, mutta kuitenkin omaa silmää miellyttävä. Tai miten sen nyt kuvailis. Neljä vuotta sitten pukeuduin tosi paljon maanläheisiin sävyihin ja nyt tykkään taas kaikesta värikkäästä ja valkonen on kans kova juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :-) Mä yleensä ostan Lindexistä vaan alusvaatteita, sukkahousuja ja jotain koruja. Netistä en hirveesti tilaa, koska pelkään ettei ne sitten ookaan sellaisia kuin kuvassa tai että ei tuu oikea koko, ja sitten joutuu palauttamaan/vaihtamaan niitä :-D

   Ymmärrän! Mäkin tykkään siitä kun ei vaatteet kiristä eikä purista mistään, mutta kuitenkin näyttää omiin silmiin hyvältä. Mua oikeastaan ärsyttää, kun mun vaatteet on niin värikkäitä, niin niitä on vaikea yhdistellä keskenään, mutta silti kaupassa aina kiinnitän huomion niihin kaikista värikkäimpiin :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)