15. syyskuuta 2015

23

3232323 23232 1

23 vuotta. Se ois niin kuin 276 kuukautta. Tai 8 395 päivää. 201 480 tuntia. 12 088 800 minuuttia. Hyi että. Kuulostaa niin paljolta. Silti se on mennyt kuin yhdessä hujauksessa. 

Muistan kuinka pienenä odotin aina öitä laskien syntymäpäivääni. Sitä maagista päivää, kun kaikki kaverit kokoontuivat meille, vain mun takiani. Hah, olin pienenä hieman pomottajaluonne, joten nautin suunnattomasti, kun sain olla yksin huomion keskipisteenä. Ja kaiken lisäksi sai vielä lahjojakin! Rehellisesti sanoen en tiedä kummasta nautin enemmän, huomiosta vai lahjoista. Muistan, kuinka suunnittelin etukäteen, mitä kaikkea synttäreilläni tehtäisiin, kun mä sain päättää. Oli se niin hienoa.

Tänään aamu alkoi vähän eri tavalla, kuin silloin ala-asteikäisenä. Heräilen huonovointisena omasta huoneestani, jossa olen koko yön yksikseni yskiskellyt, ja manaan orastavaa flunssaa. Tahtoisin vielä kerran kääntää kylkeäni, mutta kutina kurkussani ei salli minun tehdä sitä. Avaan Snapchatin ja selailen ihmisten mystoryja, ja pian kuulen kuinka oveni avataan. Käännyn katsomaan, ja näen Tarun, jonka käsissä on pannareita täynnä oleva lautanen, ja niiden keskeltä pilkottaa tuikkukynttilä. Vähän erilainen synttärikakku, haha, mutta todella hyvää!

Loppujen lopuksi en tiedä, kumpi näistä on parempi tapa viettää syntymäpäiväänsä. Ehkä kuitenkin jälkimmäinen. Todennäköisesti en jaksaisi enää suuria kaverisynttäreitä, enkä nykyään enää tykkää olla huomion keskipisteenä. Ja tästä tulee varmasti mukava päivä, vaikka hieman kipeänä olenkin. Rohtoja naamaan ja menoksi vaan!

En tiedä, mikä idea tällä postauksella oli. Ehkä tahdoin vain kertoa tämänhetkisiä fiiliksiäni. Ehkä kerjään onnentoivotuksia teiltä kertomalla syntymäpäivästäni. Ehkä kirjoitin tämän lähinnä itselleni. En tiedä, mutta julkaistaan nyt, kun tuli kirjoitettuakin, haha. :-D

Löytyykö täältä muita syyskuun lapsia? Kenties ihan tältä päivältä?

22 kommenttia:

 1. Oikein hyvää syntymäpäivää, toivottavasti flunssa hellittää :)

  VastaaPoista
 2. Haa, paljon onnea synttärisankarille :)
  Muistan itsekin lapsuuden synttärit, joita odotettiin aina viikko tolkulla. Minulla oli tapana kirjata tarkasti ylös syntympäiväni aikataulut. Tarkat kellonajat milloin vieraat saapuvat (auta armias jos joku oli myöhässä....!!!), mitä tehdään ensimmäiseksi, joku tietty leikki, kauanko siihen saa kulua aikaa ennenkuin alkaa seuraava leikki. Lahjojen avaamisellekin oli tietty kellonaika ja kokoajan seurasin että pysytään aikataulussa. Ruokailu tottakai tiettynä aikana ja pöytään ei kaverit saaneetkaan rynnätä suin päin vaan jokaiselle oli tehty nimilaput ja tarkka istumajärjestys... :DD Voi että se olikin hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   Haha, no olipa tarkkaa!! :-D Mäkin mielessäni kyllä suunnittelin moneenkin kertaan synttäripäivän kulun, vähän niin kuin elin sen mielessäni jo etukäteen.. Mutta yleensä se sitten unohtui siinä touhuillessa, pääasia kuitenkin oli että oli mun päivä ja mä sain päättää kaikesta :-D No sanos muuta! Ollapa lapsi vielä :'-)

   Poista
 3. ONNEA! ja olen ihan sairaan kateellinen tuosta "kakusta". Kyllä se kai menee niin että synttärijuhlienkin pitää muuttua iän mukaan, mä tosin tavoittelen sitä että joka vuosi kun musta tulee isompi niin juhlistakin tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Se oli kyllä tosi hyvää, eilen vitsailin Tarulle, että sen pitäis tehdä mulle kakku, ja se meinas että tekee pannareista kasan ja se saa olla mun kakku, mutta en uskonut että se oikeasti tekis niin :-D Hah, mulla taitaa sitten mennä vähän väärinpäin, nyt kun en juhli oikeastaan ollenkaan enää synttäreitä :-D

   Poista
 4. Onnea <3 Mulla alle kuukauden päästä synttärit, iiiks ! :D En haluu vanheta. Nuorempana halusin vain kokoajan olla aikuinen, nyt vain nuori :D Ihania kuvia susta muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hui, niin se aika vaan menee! Mulla oli kyl ihan sama asia, pienempänä ootin aina et oisin vanhempi, mut nyt voisin jämähtää vaikka 20-vuotiaaksi :-D Oi, kiitos! :-)

   Poista
 5. hurjasti onnea kakkupäivänä ! :--)

  VastaaPoista
 6. Onneksi Taru teki sulle kakun.🎂🍰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, teki kyllä niin runsaan, että riittää huomiseksikin :-D

   Poista
 7. Hyvää syntymäpäivää! :) Täällä yksi flunssan ensioireista kärsivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Voi ei, toivottavasti menee pian ohi!

   Poista
 8. onnea!! :3 mäki täytän 20.9. 20 vuotta, apua :Dd tuntuu niin isolta luvulta! oot muuten äärettömän nätti, varsinki tossa viimisessä kuvassa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, onnea sullekin! :-) 20 tuntui kyllä tosi isolta luvulta 19 jälkeen! :-D Voi kiitos paljon!! :-)

   Poista
 9. Tuli mieleen että teitkö nyt pöydälle tilat missä luki:rahat tähän ja lahjat tähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ollut tarpeellista nyt tehdä, lahjoja en saanut vielä ja rahat tuli suoraan tilille :-D Enkä mä edes ollu se joka niin silloin teki :-D

   Poista
  2. No mietinkin että oliko se Niina?

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)