2. syyskuuta 2015

HAAVEISTA TOTTATäällä kirjoittelee Tanja, täysin muuttunut nainen. Tai pikemminkin muuttanut nainen. Etelä-Pohjanmaa ja Seinäjoki sai jäädä taakse tällä erää, kun edessä on uusi kaupunki ja uudet seikkailut. Tuntuu jotenkin epätodelliselta. Mä asun nyt Tampereella. Tamperelainen. Huh. Kestää varmasti aikansa tottua tuohon titteliin, niin hieno kuin se onkin. Tää on niin mahtavaa!

En liioitellut tuossa otsikossa yhtään, kun sanoin että haaveista tuli totta. Olen jo jonkin aikaa tahtonut muuttaa Tampereelle, ja aina kun olen käynyt siellä, tunne on vain vahvistunut. Se on jotenkin niin erilainen kaupunki kuin Seinäjoki. Isompi ja kauniimpi. Ei sillä, että Seinäjoessa olisi mitään vikaa (ainakaan hirveästi), mutta aika aikaansa kutakin. Tulihan Seinäjoella asuttua jo yli kuusi vuotta.

5

Nyt tuntuu ensimmäisen kerran siltä, että on todella muuttanut pois kotoa. Siis kotikotoa. Seinäjoelta oli niin helppo mennä vanhempien luo Lapualle, ja niin tuli tehtyäkin lähes joka viikonloppu, joskus viikollakin. Eihän Tamperekaan mitenkään hirveän kaukana ole, mutta ei sieltä niin vain lähdetäkään vanhempia moikkaamaan. Jännittää, ja ehkä hieman pelottaakin, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta avoimin mielin otan kaiken uuden vastaan!

Lisää ilonmurusia tähän tilanteeseen tuo meidän asuntomme. Saimme nimittäin asunnon ihan kaupungin sykkeestä, keskustan palvelut ovat kaikki kilometrin säteellä! Parempi onni ei olisi voinut käydä, sillä olimme varautuneet siihen, että asunto saattaisi olla jopa kymmenen kilometrin päässä keskustasta, kunnes bongasimme tämän asunnon netistä. Otimme kiireesti yhteyttä vuokravälittäjään, ja onneksemme saimme asunnon. Saattaa olla, että teen jonkinlaisen asuntopostauksen, kun olemme saaneet sisustuksen mieleiseksemme. Mä olen niin innoissani tästä kaikesta!

6

Kiinnostaisiko teitä jonkinlainen sisustus- tai asuntopostaus, kun olemme saaneet paikat kuntoon? Ja löytyykös sieltä ruudun toiselta puolen tamperelaisia? Ps. Kiitos hurjasti iskälle, äitille ja Niinalle muuttoavusta! <3

28 kommenttia:

 1. Tervetuloa! :) Itse muutin Tampereelle Pohjois-Karjalasta vuonna 2007 ja se oli elämäni paras päätös. En tuntenut kaupunkia ollenkaan, enkä tuntenut yhtään ihmistä täältä, ja se oli kyllä tavallaan todella vapauttavaa. Ehdottomasti Suomen ihanin kaupunki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Ihana kuulla, että oot tykännyt Tampereesta kun oot noinkin kauan jo täällä asunut! Mäkään en hirveästi kaupunkia tunne, muutaman kerran oon shoppailemassa käynyt, mutta sen paremmin en oo tutustunut, enkä oikeastaan ketään täältä tunne. Jotenkin jännittävää :-D

   Poista
 2. Oleppa hyvä :) ilman muaki olisitta pärjänny..eiköhän porukat tehny suurimman osuuden..on ne ni huippuja vanhempia <3 mukavaa eloa sinne, teen sinne joskus retken teille kylään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nopeempaa selvittiin kun olit auttamassa :-) Totta, raukat hiki hatussa raatanu meijän takia.. Äiti siivos ja iskä kanto ja kasas tavaroita <3 Kiitos ja tervetuloa vaan, saa tulla vaikka heti niin saisit järjestellä tavaroita paikoilleen ;-)

   Poista
 3. Oi. Onnea uuteen kotiin ja uuteen elämänvaiheeseen :) tuntuu että kaikki omatkin kaverit muuttaa/muuttaneet tampereelle ja ite täällä kajaanin pöpelikössä kaukana kaikesta. Tee ihmeessä kämpästä postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tampere on ihana kaupunki, ei ihme että tänne moni muuttaa :-) Tai no, on varmasti Kajaanikin, en vaan oo sielä koskaan käynyt :-D Pitääpä tehdä!

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin (: Asuntopostaus ois kiva.

  Mä oon elämäni aikana käyny kaks kertaa aikasemmin Tampereella ja perjantaina oon tulossa sinne yöks hotelliin. Jänskättää miten osaan ajaa siellä autoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, eiköhän se jossain vaiheessa tuu :-) Ai, vähän kiva! Muakin jänskätti eka kerta kun ajoin täällä, mutta navigaattorin kanssa selviää kyllä :-D Onhan täällä vähän vilkkaampaa kuin Seinäjoella, mutta samat liikennesäännöt silti, eli ihan simppeliä :-)

   Poista
  2. Mua jännittää aina ajaa hirveest jossai vieraassa paikassa... onhan siel varmaa vähemmän liikennettä ku helsingissä.. mutta silti :(

   Poista
  3. Niin mä mietinkin, että etkös sä oo Helsingistä (päin), ainaki snäppien perusteella muistelisin, että siellä ajelet. Täähän on sit ihan helppoo, kun navigaattorin kanssa ajaa niin varmasti löytää perille kivuttomasti :-) Tsemppiä!

   Poista
 5. Ehdottomasti asuntopostausta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä tehdä, kun joskus saa tän asunnon siihen kuntoon että kehtaa esitellä :-D

   Poista
 6. Asuntopostaus kiinnostais muakin. :) Mä jo aattelin edellisen postauksen luettuani et minne oot lähdössä mutta selvishän se. :D Onnea uuteen kotiin ja uuteen alkuun uudessa kaupungissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tässähän kasvaa paineet kun teillä on niin hieno sisustus :-) Joo tännehän minä, kiitos paljon :-)

   Poista
  2. Voi ei, älä nyt noin ajattele! :D

   Poista
  3. No kyllä vähän pitää ajatella... :--D

   Poista
 7. Kenen kanssa muutit, kun kirjoitat me-muodossa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun siskon Tarun, kenen kans oon tähänkin asti asunut :-)

   Poista
  2. Huh, mä jo ajattelin, että oot löytänyt miehen... ;)

   Poista
  3. Ja mulla ei voi olla miestä, jos asun siskoni kanssa? :-D Logiikka kai siinäkin.

   Poista
 8. Tervetuloa Tampereelle! Itsehän olen täällä lähes koko ikäni asunut, mitä nyt 2,5 vuotta majailin Riihimäellä :-D Niin kiva kaupunki tämä kuitenkin on, että oli viime vuonna muutettava takaisin tänne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Vielä en oo hirveästi kerennyt tutustumaan kaupunkiin, mutta sen verran mitä oon, niin oon kyllä nauttinut täysin rinnoin! :-D Kiva kuulla, että säkin viihdyt täällä!

   Poista
 9. Hehei, mäkin kuukausi sitten päädyin Tampereelle - ehdinhän mä haaveilla tänne muutosta sen kymmenisen vuotta :D Eli tervetuloa, toivottavasti viihdyt täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, vähän kiva!! Mä en ihan niin kauaa oo haaveillut, mutta kyllä se melkein kymmeneltä vuodelta on tuntunut, haha :-D Kiitti paljon, toivottavasti säkin! :-)

   Poista
 10. Hurjasti onnea uuteen asuntoon ja elämään Tampereella <3 Helsingin lisäks Tampere ja Jyväskylä on kyl Suomen parhaita kaupunkeja!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :-) Mun henkilökohtainen lemppari on kyllä ehdottomasti Tampere, ja siksihän mä täällä oonkin :-D

   Poista
 11. Jee toinenkin muuttaja :) Muutin Helsingistä Vaasaan ja tuntuu just todella oudolta etten enää ole "Helsinkiläinen".. o.O
  Kyllä tähän vielä tottuu :) Onnea uuteen elämään siellä!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, varmaan aikamoinen muutos :o Mutta kyllä siihen tottuu! Kiitos samoin! :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)