5. marraskuuta 2015

HELLO, IT'S ME

2 5 1

Heipä hei toverit! Täällä sitä taas ollaan, pitkästä aikaa. Hullua miten nopeaa viikko hurahtaa ohi niin, ettei kerkeä edes kissaa sanoa. Piti oikein itsekin lukea edellinen postaus, että mistäs olenkaan viimeksi kirjoitellut.

Tosiaan olin viikonlopun yli Lapualla vanhempieni luona lomailemassa. Ei siellä kyllä oikein rentoutumaan pystynyt, sillä perjantaina ja lauantaina olin Ilta konffassa yömyöhään saakka, ja sunnuntaina vietimme siskonpoikani Jimin synttäreitä perheen kesken. Joku saattaisi kuvitella, että tuo "perheen kesken" tarkoittaisi pientä ryhmää, johon kuuluu vain muutama ihminen, mutta ehei. Meidän perhe on niin iso, että kyllä se melua ja melskettä sai aikaiseksi ihan riittävästi, haha. Jos en nyt väärin laskenut, niin 14 henkeä löytyi silloin saman katon alta, eikä siellä edes ollut aivan kaikki meistä paikalla. On se muuten hyvä, että minä ja Taru olemme sinkkuja ja lapsettomia, kun tälläkin kokoonpanolla oli jo niin täyttä, hahah!

Takaisin Tampereelle palasin maanantai-iltana. Kotona odottikin mukava yllätys, kun Taru avasi jääkaapin oven. Yksi lasilevyhylly (miksikä niitä nyt kutsutaan...) oli hajonnut tuhansiksi paloiksi ihan itsekseen. En tiedä, mikä sen oli hajottanut, sillä hyllyllä ei ollut painoa muuta kuin kaksi pientä muovipulloa, eikä jääkaappi ollut mitenkään erityisen kylmällä. Jääkaappikin on ihan uusi, tuli meille muistaakseni noin kuukausi sitten. Onneksi toisaalta kaappi oli melkein tyhjä, eikä mikään ruoka ollut mennyt pilalle lasinsirujen takia.

Tänään kävimme pyörimässä Särkänniemen parkkipaikalla kuvailemassa. Tietääkö muuten joku, pääseekö Särkänniemen alueelle ilmaiseksi sisään nyt, kun huvipuisto ei ole käytössä? Sen tiedän, että huvipuiston ollessa auki alueelle pääsee ilmaiseksi, mutta pääseekö nyt? Olisi ollut kiva kiertää vähän sielläkin, vaikka aika karu paikkahan se näin syksyisin varmaan on, kun ei ole kesältä tuttua hälinää ja liikettä ympärillä. Alkoi muuten hieman naurattamaan, kun selasin kuvia, jotka Taru musta otti tänään. Mä pidän blogia, jonka nimi on Maailma nauraa mukana, ja parhaat kuvat, jotka musta tänään otettiin, on nämä tässä alapuolella, hahah. Eipä hirveästi näytä naurattavan.

42 6

Mitäs teille kuuluu? Tajusin muuten äsken, että te, jotka seuraatte mua Snapchatissa, tiesittekin jo kaiken, mitä tässä postauksessa kerroin. Sorry :-D Sinne yleensä päivitän ensimmäisenä kaikki tapahtumat, joten jos joku tahtoo seurata sielläkin, mut löytää nimellä ttanjakatariina.

6 kommenttia:

 1. voiapua kuinka söpö oot nois alemmissa kuvissa :Dd ja siis tottakai myös ylemmissä, mut ihana ku näytät vähä toistaki puolta eikä aina pelkkää hymyä, niinku yleensä bloggaajat tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos! :-D No juu, eihän elämä pelkkää hymyä voi olla, vaikka nuo nyt onkin tuollaisia pelleilykuvia vaan :-)

   Poista
 2. Ootpa kaunis! Tosi ihanat noi maiharit <3 Magee banneri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :-) Mä myös ihastuin noihin maihareihin heti kun näin, ihanan syksyiset :-)

   Poista
 3. Minusta nuo kaks alinta on ihan huippukuvia :D Ei ne silti mökötysmurjotusmaailmapotkiipäähän- kuvia ole, vaikkei niissä nauretakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiva kuulla! :-) Joo, nuo on tuollaisia pelleilykuvia, välillä on kiva julkaista sellaisiakin :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)