15. joulukuuta 2015

#15: ÄRSYTTÄÄKÖ JOULUHÖSSÖTYS

V i i m e v u o d e n l u u k k u ! ÄRSY

Alkaako tämä iänikuinen jouluhössötys tulla jo korvista ulos? Onko joulumielesi hukassa ja katoaa entisestään, kun näet joulukoristeita tai kuulet joululauluja? Ärsyttääkö, kun blogeissa ei nyt muusta jauhetakaan, kuin vain ja ainoastaan joulusta? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, tämä postaus on omistettu sinulle! Täksi päiväksi minäkin hyppään joulun vihaajien kelkkaan, ja voimme boikotoida yhdessä joulua. Pthyi, joulu, ei edes sanota sitä sanaa enää. Tänään käydään läpi vinkkejä, miten voi parhaiten boikotoida jou... kröhöm, siis *****a.

Ensin täytyy aloittaa sillä, että olet koko päivän vain kotona, koska kaupungit ovat täynnä *****valoja ja *****koristeita. Nyt alkaa olla se aika, kun kaupoissa kiertää *****pukit jakamassa *****karkkeja ja kuuntelemassa lasten *****lahjatoiveita. *****lauluja soitetaan niin kovaa, ettet kuule omia ajatuksiasikaan, tai jos kuulisitkin, peittyisivät ne pian vieressä huutavien lasten ääniin, kun he kinuvat ties mitä superbarbieta *****lahjaksi vanhemmiltaan.

Tietysti jos et tahdo koko päivää viettää täysin neljän seinän sisällä, on vaihtoehtona se, että lähdet samoilemaan läheiseen metsään. Sielläkin on kuitenkin vaarana, että törmäät *****pukkiin tai vähintään Petteri tulee tönimään sinua sarvillaan. Väittää, että olet hänen alueellaan. Pyh, itsehän hän on vallannut ihmisten alueet näköispatsaillaan ja valomainoksillaan. Juokset takaisin kotiin kädet silmilläsi, ettet vain joutuisi näkemään yhden yhtä *****koristetta.

Kotonakin täytyy välttää ikkunasta ulos katsomista, koska totta kai naapureillasi on parvekkeillaan mitä suurempia ja rumempia *****valoja, jotka loistavat niin kirkkaana, että lähes sokaistut, jos vahingossa vilkaiset niiden suuntaan. Telkkaria et missään nimessä voi avata, koska jos avaisit, näkisit ensimmäisen kymmenen minuutin sisällä vähintään seitsemän *****mainosta, joissa hehkutetaan kuinka halvalla nyt saisit kaikki mahdolliset *****lahjat, joita olet ostamassa. Miten niin olet ostamassa, kuka muka väitti että ostaisit mitään *****lahjoja?

Läppärin näyttökin kannattaa jättää suosiolla alas. On mahdotonta löytää nettisivua, jossa ei jauhettaisi jotain *****sta. Ja vaikka sellainen löytyisikin, täytyy sinne mennä sellaisten sivujen läpi, joissa vilkkuvat tuhannet *****mainokset ja silmille suorastaan hyppää sana "*****". Tietenkin Googlen logoonkin on tungettu tonttulakkeja tai muita *****un liittyviä asioita. Sama juttu oikeastaan älypuhelimen kanssa, et missään nimessä voi kurkatakaan Instagramiin tai Snapchattiin, koska aina on joku, joka mainitsee kielletyn sanan "*****" tai muuten vain on *****fiiliksellä. Et voi jutella ystäviesi kanssakaan ilman, että joku heistä mainitsee *****kortit, jotka hän teki isovanhemmilleen. Spotifyakaan ei voi kuunnella, koska juuri nyt jokaisen TOP-listan täyttää pelkät *****laulut.

Oikeastaan et voi syödäkään mitään. Jos vahingossa avaat jääkaappisi, huomaat siellä olevan glögipullon, jonka tilapäisessä mielenhäiriössä kotiutit kauppareissultasi muutama päivä sitten. Ja missä on glögiä, siellä on myös *****. Kurkistat varovasti kuivaruokakaappiin, mutta paiskaat oven kiinni nopeasti, sillä ensimmäisenä silmäsi osuivat piparilaatikkoon, jotka ostit tarjottavaksi vieraillesi. Hyi. *****. Kun katsot ympärillesi, huomaat joka puolella olevan viitteitä *****un. Kynttilöitä, punaista väriä, vihreää, viime vuonna lahjaksi saamasi vaateteline, paita, jota käytit viime *****na, kirja, jonka päähenkilö rakastaa *****a. Voit vain piiloutua peittojesi alle ja yrittää unohtaa koko *****n. Lakanoihin, jotka olet saanut aikoinaan *****lahjaksi.

Mutta hei, älä huolehdi. Joulu on kuitenkin vain kerran vuodessa, ja pian se on jo ohi. Ja et voi väittää, etteikö joulussa olisi jotain hyvää, edes jotain?

16 kommenttia:

 1. Haha tää postaus on ihan mahtava :D

  VastaaPoista
 2. Haha ihan loistava!! :DD

  VastaaPoista
 3. siis huippu postaus ja en kestä tota kuvaa, oot sulonen :---D

  VastaaPoista
 4. Joo, kirkkoonkaan voi mennä, kun jauhavat heti siitä *****sta! Hyi!

  Mutta oikeasti keksin ainakin yhden asian, jota odotan oikeasti hirveästi. Tai no okei, kaksi :D Odotan hirveästi sitä, että pääsen vanhemmillani käymään ja näen niiden vanhuskoiran. Ja lisäksi odotan samalla teemalla, että pääsen sinne, kun siellä koirat saa nukkua sängyssä, eikä mitenkään muuten saa yhtä hyviä unia kuin siten, että paimenkoira vartioi jalkopäässä ja kanakoira tuhisee kerällä syliä vasten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä! :-D

   Oi, voin kuvitella tuon tunteen! Ja kiva, että joulusta löytyy ees jotain, jota odotat :-)

   Poista
 5. Eikä ihana postaus ja nostatti kyllä niin hymyn mun korville, olipa ihana lukea! :)

  VastaaPoista
 6. Hehee, just parhautta! :D Ja on joulussa kaks hyvää asiaa; kinkku ja kaurapuuro! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tattista! :-D Joulukinkku on parasta, enää 8 yötä niin saa sitä! :-D

   Poista
  2. Eiiiihh emmä mitään kaurapuuroa oo tarkottanu, kun riisipuuroa! xD

   Poista
  3. Haha, mä mietinkin sitä, mutta ajattelin et ehkä jotkut herkuttelee kaurapuurolla jouluisin :--D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)