20. joulukuuta 2015

#20: TJ4

V i i m e v u o d e n l u u k k u !  HERKUT

Neljä yötä jouluun on, laskin aivan itse äsken kun näin silmät tonttusen... Hurja ajatella, että joulu on jo muutaman päivän päästä. Vastahan mä aloittelin tämän joulukalenterisarjan suunnittelua, ja nyt mennään jo loppusuoralla. Vielä on muutama päivä - ja luukku - jäljellä, ja sitten laitetaan homma säppiin ainakin vuodeksi. Toivottavasti tekin ootte tykänneet tästä joulukalenterista, sillä mulla on ainakin ollut kivaa sitä toteuttaessani. 

Tänä vuonna olen laskenut öitä jouluun jo marraskuun alusta saakka. Itse joulu ei kuitenkaan ole ainoa asia, jonka vuoksi aattoa odotan. Aattona nimittäin loppuu koko vuoden kestänyt karkki- ja energiajuomalakkoni. Pyörittelin viime joulukuussa ajatusta lakosta mielessäni, ja päätin kysyä, josko äiti suostuisi jonkinlaiseen diiliin. Sovimme siis äipän kanssa, että olen uudestavuodesta jouluun saakka lakossa, ja jos onnistun siinä, saan pientä vaivanpalkkaa äipältä.

Olen aiemminkin ollut karkkilakossa vuoden, ja joskus reilun vuoden juomatta energiajuomia, mutta en koskaan aiemmin ole lakkoillut niistä molemmista samaan aikaan. Olen aikamoinen sokerihiiri ja energiajuomaakin kului jossain vaiheessa tölkki tai parikin päivässä. Lakko siis tuli tarpeeseen, ehkä tämän jälkeen en enää juo energiajuomaa niin paljoa, tai vedä karkkiövereitä vain, koska voin.

Vaikka lakkoilu on ollutkin erittäin helppoa, ja pystyisin helposti jatkamaan lakkoani vaikka toisenkin vuoden, tieto siitä, että pian saa syödä karkkeja on melko kutkuttava. Niin kuin yllä olevasta kuvasta näettekin, olen jo ostanut itselleni pienen lakonlopettamispussin herkkuja. Tarkemmin kun ajattelee, niin tuossa pussissa on todennäköisesti vain muutama oikeasti hyvä karkki mielestäni, mutta silti oli pakko ostaa kaikenlaisia mällejä, kun niin sai tehdä. Piti ostaa myös etukäteen kaappiin yksi tölkki Red Bullin uutta mustikanmakuista energiajuomaa, ihan vain, ettei ne ehtisi loppua kaupasta, sillä en ole tuota vielä maistanut.

En tiedä, mikä idea tällä luukulla oli. Halusin vain kirjoitella vähän ajatuksiani ylös tästä kalenterista ja lakostani. Pahoittelut siis, ettei tämä luukku ollut niin jouluinen, mutta huomenna palataan taas kunnon joulupostausten pariin. Ai niin, hyvää synttäripäivää äippä!

Löytyykö sieltä muita sokerihiiriä tai energiajuomaholisteja? Mikä on lempikarkkinne tai -energiajuomanne?

6 kommenttia:

 1. Oho ootpa ollut kauan lakossa! Mä en pystyis ::D Oon yrittäny lopettaa energiajuomat mut arvaa rupesko tekee mieli kun näin ton tölkin :D haha kiitti vaan! ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän nopeasti tuo vuosi meni! :-D Haha, arvaa vaan tekeekö mun mieli, kun tiedän että jääkaapissa tuollainen odottaa... Huomasin, että oli tullut jotain lakritsienergiajuomaakin, niin oli pakko ostaa sellainenkin valmiiksi, vaikka mun sisko sanoi, että se maistuu yskänlääkkeeltä :-D

   Poista
 2. Kiitos onnitteluista. Mä melkein olisin toivonut että olisit "sortunut"karkkeihin ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi pitkään oot ollu ilman. Mä en pystyis. Arvostan!

  En mitenkään hirveesti juo energiajuomia. Välillä saattaa olla sellasia viikon mittasia kausia, jolloin juon, just tota mustikka redbullia, melkeenpä kerran päivässä ja sit se taas jää.

  Ja suklaa on parasta ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yllättävän helppoa tää on kun vaan päättää olla koko vuoden lakossa :-)

   No toi on ihan järkevää vielä, mutta mulla lähtee niin käsistä toi... Toivon kyllä, että tuo olis hyvää, ostin ton tölkin varmaan marraskuussa jo! :-D

   Ja oot aivan oikeassa!! :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)