8. joulukuuta 2015

#8: LEMPIBLOGIJOULUKALENTERIT

V i i m e v u o d e n l u u k k u ! KALENTERIT

Kuten varmasti tiedättekin, mä en suinkaan ole ainoa bloggaaja, joka pitää joulukalenteria blogissaan. Itse asiassa tänä vuonna olen törmännyt useampaan blogijoulukalenteriin, kuin koskaan aiemmin, mistä lie johtuu. Olen nyt viikon verran selannut kymmeniä ja taas kymmeniä blogijoulukalentereita ja tänään tahdonkin esitellä teille mun suosikkiblogikalenterit, joita tekin voitte seurailla joulua odotellessanne. Jos tiedätte muita kivoja blogikalentereita tai pidätte itse sellaista, linkittäkäähän toki se tuonne alas kommentteihin! Listaan blogit tähän satunnaisessa järjestyksessä, joten tämä ei ole mikään parhausjärjestys. 

Tämä oli ihan uusi blogituttavuus, jonka bongasin tuossa muutama päivä sitten. Selasin hetken hänen kalenteriaan ja blogiaan muutenkin, ja tykästyin siihen. Tästä joulukalenterista on tähän mennessä paljastunut mm. söpöjä DIY-ohjeita ja makeita herkkureseptejä.

Tämänkin blogin bongasin tämän joulukuun aikana. Joulukalenterissa on luukkuja laidasta laitaan, jouluisista kynsistä herkulliseen torttureseptiin. Tässä kalenterissa tykkään erityisesti kalenteripostausten alussa olevasta kuvasta, ihan älyttömän söpö!

Tykkään tässä blogissa erityisesti ammattimaisesta otteesta bloggaamiseen. Postauksiin on nähty vaivaa ja se myös näkyy laadussa! Täältäkin löytyy reseptejä jouluisiin herkkuihin, mutta myös hieman faktapostausta joulun historiasta.

Aurooran blogi onkin tuttu top5: lempibloggaajani -postauksesta, joten ei varmasti yllätä, että hänen joulukalenterinsakin päätyi suosikkeihini. Aurooralla on mukava ja helppolukuinen kirjoitustyyli sekä blogi täynnä kauniita, värikkäitä kuvia, eikä joulukalenteripostaukset tee poikkeusta!

Tämäkin oli uusi tuttavuus, johon törmäsin ensimmäisen kerran muutama päivä sitten. Tässä blogissa on hauska, digitaalinen kalenteri, jossa on kivoja DIY-ohjeita videoiden muodossa. Yllätyin, kun huomasin, että blogia pitääkin kaksi poikaa! Blogimaailmassa harvemmin törmää miesbloggaajiin, joten ne on vähän kuin harvinaista herkkua, kun sellaisen sattuu löytämään!

Jos tahdotte löytää vielä lisää blogijoulukalentereita, kannattaa kurkata T i p u l a s s a -blogia, sieltä löytyy pitkä lista linkkejä erilaisiin kalentereihin!

Mikä on teidän suosikkiblogijoulukalenterinne? Löytyikö tästä teille mieluista blogia tai blogijoulukalenteria? Ps. Tänään vielä ehtii osallistua arvontaan t ä ä l l ä !

4 kommenttia:

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)