9. joulukuuta 2015

#9: JA VOITTAJA ON...

VOITTAJA

Tänään arvoin yllätyspaketin voittajan, ja kuten yllä olevasta kuvastakin näkyy, tällä kertaa arpaonni suosi Tarua! Ja kyseessä siis ei ole siskoni Taru, vaan t ä m ä Taru. Laitoin sulle sähköpostia, käypä kurkkaamassa. Arvonnan hoidin siten, että kirjoitin paperilapuille jokaisen osallistujan nimet, laitoin lappuset pipoon, ja nostin sieltä yhden lapun. Tästä on myös video tämän päivän Mystoryssani (mut löytää Snapchatista nimellä ttanjakatariina).

Oli mukava huomata, että luotitte mun lahjanostokykyihin niin paljon, että uskalsitte osallistua kilpailuun, josta olisi voinut paljastua melkein mitä tahansa, hahah! Lupasin kertoa tässä postauksessa, mitä paketista löytyy, joten Taru, jos et tahdo tietää, mitä saat, äläpä lue pidemmälle.

ÄLÄ LUE

Kerroinkin jo silloin viikko sitten Snapchatissani, että paketista löytyisi kaksi Labellon uutuushuulivoidetta. Ostin varmuudeksi molemmat sävyt, että edes toinen olisi lahjan saajalle mieleinen. Kerroin myös paketista löytyvästä Milkan Oreo -suklaalevystä silloin.

Näiden lisäksi tahdoin ostaa pakettiin mahdollisimman monipuolisesti kaikkea, joten päädyin ostamaan Mellerin valkosuklaa karamellejä, piparminttukeppejä, kanelintuoksuisia tuoksukynttilöitä, kimaltavan pöllökuusenkoristeen, Muumi-heijastimen ja muutaman arvan. Laitan tähän alapuolelle vielä kuvat, joissa näkyy paketin sisältö. Toivottavasti voittaja piti saamastaan palkinnosta!

LAHJA LAHJA2 LAHJA3

Olisitko sä tykännyt tällaisesta lahjasta? Entä tykkäisittekö, jos jatkossakin järjestäisin arvontoja silloin tällöin? :-) Ps. Joulukortteja olisi vielä muutama jäljellä, joten jos joku tahtoo saada multa itsetehdyn kortin postissa, laita osoitetietosi mulle sähköpostiin tanja.k.luoma@gmail.com :-)

10 kommenttia:

 1. Oi, oisin ollut todella onnellinen tuosta paketista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, ehkäpä arpaonni suosii ensi kerralla sua :-)

   Poista
 2. Varmasti lahja on saajalleen mieluinen, ainakin itse olisin tykännyt kovasti... lisää vain arvontoja :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, toivotaan että voittajakin tykkää :-) Pitääpä järjestää joskus taas!

   Poista
 3. Olipa kiva ja monipuolinen lahja, varmasti voittaja tykkää :)

  VastaaPoista
 4. Voi apua miten ihana ylläri :) Laitoinkin jo Tanjalle viestiä, etten oo ikinä voittanu mitään (pyykinpesuainetta ei voi laskea "voitoksi"). Tää on ihan nappijuttu, ihanaa! Luin jutun toisella silmällä, koska en halua tietää mitä paketti sisältää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :-D Kiva kuulla, että tykkäät! Toivottavasti lahjakin on mieluinen :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)