31. joulukuuta 2015

IRVIKISSA RATIN TAKANA

4 1

Hellurei ja ihanaa uutta vuotta kaikille! Outoa, että vuosi 2016 on ihan näillä näppäimillä. Huh, justhan me vasta aloiteltiin vuotta 2015? Aika kuluu niin nopeasti... Saman voi huomata tästä postauksesta, sillä kerron teille nyt pikkujouluillasta, joka oli jo 19. päivä, eli melkein kaksi viikkoa sitten. Videollani taisin luvata, että teen postauksen Seinäjoen Illan pikkujouluista, joten tässä sitä mennään! Syy, miksen ole tehnyt tätä aiemmin, on vanhempieni tietokoneissa. Miten-hitaita-nää-oikein-voi-olla?

Pikkujoulujen teemana oli Disney, eli koko ilta pyöri sen teeman ympärillä, aina asuista musiikkiin ja tietokilpailuihin. Kuten voitte kuvista huomata, mä pukeuduin Liisa Ihmemaassa -elokuvan Irvikissaksi, eli C h e s h i r e C a t i k s i. Aika ironista oikeastaan, että en ole nähnyt kumpaakaan Disneyn Liisa Ihmemaassa -elokuvaa kokonaan. Päädyin Irvikissaan siksi, että Nana sanoi pukeutuvansa Liisaksi, ja Taru keksi, että hän voisi olla Hullu Hatuntekijä, eli olisi loogista, että olisimme kaikki samasta ohjelmasta. Valitettavasti Nanan kanssa emme ottaneet kuvaa, mutta Tarusta kuva löytyy tuosta alapuolelta. Jos tahdotte nähdä muiden asuja, niitä löytyy t ä ä l t ä! Meidän kuvia sieltä ei kyllä löydy, kun emme jaksaneet mennä kuvattavaksi.

Kun olimme menossa pikkujouluihin, sattui pieni vahinko. Mun kaasujalkani nimittäin saattoi olla hiukan liian painava. Tai oikeasti se johtui siitä, että kameratolppa, joka aiemmin on ollut 80 km/h-alueella, oli siirretty 60 km/h-alueelle. Mitä ne niitä menee siirtämään, ihmisethän vain säikähtävät, kun yhtäkkiä kirkas valo välähtää päin näköä. Mitäköhän ne ihmiset siellä ajattelivat, jotka sen kuvan näkivät, kun Irvikissa ajelee isänsä autolla niin hurjapäisenä... No, loppu hyvin, kaikki hyvin, en saanut sakkoja, ainoastaan huomautuksen. Olisin kyllä tahtonut nähdä sen kuvan, hahah!

3 2

Miten mun Irvikissa-meikki on teidän mielestänne onnistunut? Ja minkälaisia pikkujouluja teillä oli tänä vuonna? :-)

12 kommenttia:

 1. Vähänkö oot söpö ! Tosi hieno toi meikki (:

  VastaaPoista
 2. Aivan tosi upeen näkönen! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno meikki ! (: meillä oli työporukan kanssa pikkujoulut laivalla (: päiväristeily tallinnaan.. oli ihan mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Voi kuulostaa kivalta, mä en oo pitkään aikaan ollut laivalla :-)

   Poista
 4. Hienosti on meikki onnistunut ja hyvin olet panostanut hahmoosi. :) Katsoin noi muutkin kuvat, eikä siellä monikaan ollut niin hyvin panostanut kuin sinä. Näytät upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti! :-) Meikki oli yllättävän helppo tehdä, vaikka etukäteen vähän jännitti, että osaanko tehdä tuollaista :-D

   Poista
 5. Ei vitsi, aivan mahtava meikki ja istuu hiusten kanssa niin hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista vaan! :-) Katoin youtubesta tutorialeja tohon meikkiin, ja oisin tahtonut tehdä sinisenä ton, mutta violetti tosiaan passas paremmin hiuksien kanssa, niin päädyin sitten lopulta siihen :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)