28. joulukuuta 2015

KAKSTUHATTAVIISTOISTA (2/2)

Muistelin muutama päivä sitten blogissani vähän kuluvaa vuotta, että mitäs kaikkea siihen on oikein sisältynytkään, ja siihen postaukseen keräsin muistot ensimmäisiltä kuudelta kuukaudelta. Ne muistot löytyvät heti tätä postausta edeltävästä postauksesta. Tänään on sitten vuoro muistella jälkimmäistä puolta vuotta.

heinäkuu

Heinäkuun alussa hyppäsin Tarun kanssa autoon ja ajelin kohti Ähtäriä, johon menimme katselemaan e l ä i m i ä. Melkein koko heinäkuun vietin Lapualla vanhempieni luona ja kirjoitinpa blogiinkin lempijutuistani L a p u a l l a. Listasin s u o s i k k i b l o g g a a j a n i ja kävin vaihteeksi Tampereella, tällä kertaa S ä r k ä n n i e m e s s ä. Tein itselleni d i a g n o o s i n, ja päätin pitää tämän vuoden aikana viikon, jonka aikana maistan kaikkea uutta. Pakko todeta, että puoli vuotta on mennyt aivan liian nopeaa, sillä en ole tätä päätöstä kerennyt vieläkään toteuttaa. Runoilin vähän vakavamman postauksen i t s e t u n n o s t a ja itsetunto-ongelmista, se kannattaa lukea.

elokuu

Elokuussa aika meni todella nopeaa, kun täytyi suunnitella muuttoa ja järjestellä asioita. Sen huomaa postausten määrästä, sillä elokuu oli se kuukausi, kun blogikin oli hiljaisin. Elokuuhun mahtui kuitenkin viikon mittainen kesäraamattukoulu, josta innostuneena kirjoitin postauksen u s k o s t a n i, koska sitä oli toivottu paljon. Elokuussa myin kaiken turhan pois kirpputorilla ja vein suuret määrät vaatteita ja tavaroita kierrätyskeskukseen. Jos kärsit nukkaisista vaatteista, katsahdahan t ä n n e.

syyskuu

Syyskuussa vihdoin muutimme T a m p e r e e l l e! Olihan siitä haaveiltukin. Syyskuu kului opetellen uuden kaupungin tapoja ja tutustuen uusiin paikkoihin. Kirjoitin syyskuussa vinkkejä, kuinka voi selättää s y y s m a s e n n u k s e n, aivan kuten olin keväällä kirjoittanut kevätmasennuksesta. Syyskuussa tunsin syvää k i i t o l l i s u u t t a tästä blogista ja teistä lukijoista - ja tunnen toki vieläkin! Loppukuusta kriiseilin h i u k s i s t a n i ja arvatkaas mitä? Taas pientä hiuskriisiä pukkaa. 

lokakuu

Lokakuun alussa luovuin sinisistä hiuksistani ja lätkäisin päähäni v i o l e t i n hiusvärin. Tarkoitus oli saada hiuksista pastellinsävyiset, mutta ei se oikein onnistunut. Pian värjäsinkin hiukseni latvoista sinisiksi. Lokakuussa iloitsin siitä, että mulla oli jo 99 l u k i j a a. Hassua ajatella, että teitä on jo melkein 40 enemmän, kuin silloin. Silloin innostuin j o u l u s t a ja joululauluista taas. Kuun lopussa oli ILTA konffa, eli Seinäjoen Illan tapahtuma.

marraskuu

Marraskuussa kirjoitin hyvää vauhtia joulukalenteripostauksia luonnoksiin, jonka vuoksi itse marraskuussa ei juurikaan postauksia ilmestynyt. Kirjoitin kuitenkin siitä, kun t e s t a s i n uusia Babylipsejä. Tein myös asuntopostaussarjan, jossa esittelin vähän asuntomme sisustusta. Ne postaukset löytyvät t ä ä l t ä.

joulukuu

Joulukuussa ahersin joulukalenterin parissa. Kalenterissani julkaisin mm. kaksi ensimmäistä videotani, t ä m ä n ja t ä m ä n. Sen lisäksi mm. järjestin ylläriarvonnan, kerroin minkälainen mun aattoni yleensä on, otin huomioon epäjouluihmiset (t ä s s ä) ja vinkkasin pari kivaa leivonta- ja kaakao-ohjetta. Ne postaukset löytyvät helposti oikean reunan blogiarkistosta. Joulukuun puolessa välissä tulin Lapualle vanhempieni luo, ja täällä olen vain lomaillut ja nauttinut olostani. Sekä tietenkin kerännyt voimia ensi vuodelle! ;-)

Minkälainen vuosi teillä on ollut?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. <3, Kävikö sääliksi tyhjää kommenttiboxia vai kuvaako toi sydän sun vuottasi? ;-)

   Poista
 2. Kateellisena katselin kun sinun hiusvärisi on muuttunut niin useasti vuoden aikana ja uskallat kokeilla erikoisiakin värejä. Sini-liila ♥

  Oon seuraillut sivusta blogiasi joulukuun alkupuolelta.. joulukalenterisi oli todella kiva :) En muista oonko aiemmin kommenttia jättänyt, mutta nyt oli pakko kommentoida hiuksiasi.

  http://maajanprojekti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! :-) Hiusvärillä saa niin kivasti muutettua ulkonäköä hiukan. Sini-lila oli munkin lemppari, rasittava vaan ylläpitää.

   Oi, kiva kuulla, tattista vaan! :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)