3. tammikuuta 2016

CHALLENGE ACCEPTED

Starlight award

Mua heitettiin haasteella jo jokin aika sitten, mutta joulukalenterin ynnä muun hässäkän keskellä en kerennyt vastata siihen aiemmin. Mielestäni tässä oli niin kivoja kysymyksiä, että se sopii täydellisesti vuoden ensimmäiseksi postaukseksi, eli kiitosta vain A n o t h e r S t o r y -blogin Tarulle! Ohjeet tähän haasteeseen näkyy yllä olevassa kuvassa, siispä ei muuta kuin tuumasta toimeen.

Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Juuri nyt olen kiitollinen niin monesta asiasta. Olen kiitollinen vanhemmistani, joiden luona olen viettänyt muutaman viikon. Olen kiitollinen perheestäni, joka on aivan paras, vaikkakin varmasti sekopäisempi kuin moni muu perhe. Olen kiitollinen joulusta, ja siitä, että sen jälkeinen normaali elämä taas pikkuhiljaa alkaa. Olen kiitollinen alkavasta vuodesta. Olen kiitollinen siitä, että kuivat silmäni alkavat palautua normaaleiksi, vihdoinkin.

Olen kiitollinen myös vähemmän syvällisistä asioista. Olen kiitollinen tv-sarjoista, joiden parissa olen muutaman päivän viettänyt. Olen kiitollinen uusista meikeistä, jotka ostin eilen. Olen kiitollinen Snapchatista ja uusista tuttavuuksista, joihin olen tutustunut sen kautta. Olen kiitollinen tästä blogista, ja teistä jokaisesta lukijasta. Olen kiitollinen imurin suulakkeesta, jonka saimme joululahjaksi, hahah!

2

Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Tässä kysymyksessä tarkoitetaan varmaan menneitä ja itse tehtyjä valintoja, mutta siihen kysymykseen en osaa vastata. Jos kuitenkin jotain elämässäni voisin muuttaa, se olisi työtilanteeni. Tai siis se, ettei sitä ole. Vaikka elämä onkin ihan mukavaa tällä tavoin, kun voi tehdä mitä vain milloin vain, eikä tarvitse menojaan suunnitella lomien ja työaikojen mukaan, olisi se silti parempi, että elämässä olisi tietty rutiini ja tulolähde. No, olkoon tämä vuosi parempi vuosi työrintamallakin.

3

Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus?

Mä en varmaankaan ole kovin syvällinen ihminen, sillä en ole tainnut ikinä pohtia elämän tarkoitusta. Ehkä elämän tarkoitus on elää hyvä elämä. Rakastaa ja tulla rakastetuksi. Antaa ja saada. Etsiä ja löytää. Kamalan vaikeita tällaiset kysymykset. Ehkä elämän tarkoitus on löytää se elämän tarkoitus.

1

Haasteen saa...

Pohdiskelin tätä pitkään, että kenet oikein haastaisin tähän. En usko, että tämä haaste sopii kovinkaan moneen blogiin, jota seuraan, esimerkiksi valokuvausblogissa en osaisi kuvitella törmääväni tällaiseen. Ihan kuutta haastettavaa en löytänyt, mutta keksin kuitenkin muutaman blogin, johon tämä haaste mielestäni sopii. Tämän tietenkin saa toteuttaa kuka tahansa teistä, jos vain tahdotte, eikä haastettujen ole mikään pakko ottaa haastetta vastaan! Eli haasteen saavat...

J e n n i - Jenni's Lullaby -blogista
J a n e t t e - Luonnonlapsi-blogista
A l i s a - Remains of today -blogista
L a u r a - Kuvitellaan vaan -blogista

Eli samat kysymykset teille: Mistä olet kiitollinen juuri nyt, Minkä valinnan tai asian muuttaisit elämässäsi, jos pystyisit ja Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus.

Tykkäättekö te tällaisista haastepostauksista? :-)

8 kommenttia:

 1. Ihana toi imurijuttu!! :D Tälläsiä on kiva lukea :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun jaksoit vielä vastailla tähän :) Toivotaan, että vuosi tuo mukanaan työn, jotta saat tulonlähteen ja rutiinia päiviin! Työssä on kuitenkin ehkä parasta se rutiini, ei ehkä niinkään se raha, vai mitä luulet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää oli just kiva haaste! Lyhyt mutta laaja :-) Toivotaan! Ja totta, en mä rahan takia töitä tahdo, mutta kyllähän se arkea helpottais, jos ei tarvisi ihan kaikkia ostoksia tehdessä miettiä, onko siihen varaa. Vaikka yllättävän hyvin pelkällä työttömyyskorvauksellakin pärjää! :-)

   Poista
 3. Jee, haasteet on aina hauskoja! :) Ite oon tehnyt muutaman vuoden mittaan, mutta aika harvoin niitä missää nykyää näkyy :o tai juuri niinkun sanoitkin, niin ihan kaikkiin blogeihin kaikki haasteet ei käy. Tän mä taidan silti napata itelleni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, ei oo hirveesti viime aikona blogeissa näitä näkynyt... Mäkin sain haasteen tähän jo marraskuussa, mutta nyt vasta kerkesin vastata :-D Joo nappaa ihmeessä itelles tää! :-)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta, pitääpä tehdä tää jossain vaiheessa! :) Kivan erilainen haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, kiva jos tykkäät! :-) Joo tää oli vähän tällainen syvällisempi kuin haasteet yleensä!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)