8. tammikuuta 2016

FINALLY HOME

aamupala lakat pala skittles Ja kun mä vihdoin pääsen himaan, niin mä oon ihan et paadipapiidipaadi... ;-)

Ai että. Mä niin rakastan tätä tunnetta. Tätä tunnetta, kun saa olla vain kotona, ja tietää ettei tarvitse tänään lähteä yhtään mihinkään. Saa vaan hengailla vaikka yövaatteissa koko päivän, jos siltä tuntuu. Ja siltähän nyt tuntuukin, kello on tällä hetkellä jo hieman yli neljä, enkä ole vieläkään vaihtanut yövaatteita pois. Ehkä en vaihdakaan. Ei ole mikään pakko.

Tämä alkuviikko on ollut yllättävän kiireinen mun elämässäni. Tuntuu, ettei ole kerennyt hengähtää missään välissä. Ensin maanantaina tulin Lapualta Tampereelle, jonka vuoksi se päivä kului autossa istuen ja kauppoja kierrellen, kuten kerroinkin edellisessä postauksessani ( t ä ä l l ä ). Tiistaina lompsin juna-asemalle ja hyppäsin junaan, joka matkasi kohti hyistä Jyväskylää. Jyväskylässä tuli paleltua kolmisen päivää, ja kotiin pääsin vihdoin eilen illalla. Voin kertoa, että kyllä uni maittoi, kun pääsi taas omaan sänkyyn nukkumaan. 

Tämä postaus saa reissailun kuulostamaan erittäin vaivalloiselta ja rasittavalta, mikä ei suinkaan pidä paikkaansa. Tykkään kyllä matkustella ja kierrellä eri paikkakuntia, mutta suorastaan rakastan olla kotona. Kunnon kotipäivän jälkeen jaksaa taas paremmin, vaikkapa sitten lähteä taas uudelle reissulle, hahah! Tänään alkaa sopivasti vielä The Voice of Finland, joten taidanpa viettää illan sohvalla telkkaria katsellen. Home is where I can look ugly and enjoy it. :-)

Kumman sä valitset; kotona oleskelun vai menemisen?

10 kommenttia:

 1. Täällä kans vietän yllätys, yllätys kotoista löhöpäivää yökkäreissä. Nautin niin kun ei tarvi lähteä minnekkään. Kauheilla pakkasilla kun oli pakko mennä töihin. Nautin kynntilöiden valosta ja vaan nautin olosta. Tai kyllä mä täs samalla kuuntelen saarnaa netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se kiva ettei tänään tarvi lähteä mihinkään, vaikka onkin vähemmän pakkasta ku eilen... :-D Oli kiva mennä Jyväskylään silloin tiistaina, kun siellä olikin 10 astetta enemmän pakkasta ku Tampereella oli :-D

   Poista
 2. Kuulostaa niiiin tutulta! :D On se kiva olla reissussa ja kylässä, mut kotona on vaan kaikkein kivoin olla! :D Ja nukkua just omassa sängyssä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Mä oon ainakin tosi huono nukkumaan missään muualla kuin omassa sängyssä, niin oli ihana "vihdoinkin" päästä siihen nukkumaan :-)

   Poista
 3. Ihania kuvia tässä postauksessa, jotenkin tosi raikkaan näköisiä! :) Mä tykkään kummastakin, tänään päätin pitkästä aikaa jäädä kotiin perjantai iltana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, tattista! :-) No juu, onhan se hyvä pitää tasapainossa asiat :-D

   Poista
 4. Oi tuo on niin paras fiilis kun pääsee reissun jälkeen omaan sänkyyn nukkumaan :) Ja mikään ei voita kunnon kotipäivää, vaikka tykkään välillä matkustellakin :D

  VastaaPoista
 5. Ei vitsit sulla on upeat hiukset! :-) Ja nyt alko tekemään mieli herkkuja, voihan skittlesit ♥ Ihana positiivinen asenne sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Toki tällä hetkellä hiukset on violetit, ei oo vaan hetkeen tullut laitettua itestä kuvia tänne :-D Haha, Skittlessit on ihan parhaita, onneksi niitä on nyt tullut joihinkin Makuuneihin myyntiin :-) Oi kiitos paljon!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)