10. tammikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 1/16

1 4 2 3

No niin, nyt on vuoden ensimmäinen kokonainen viikko saatu melkein päätökseensä. Päätin aloittaa tällaisen viikkokatsaus-postaussarjan, jossa käyn läpi vähän, mitä kaikkea kuluneeseen viikkoon on mahtunut, ja mitkä asiat ovat olleet viikon kohokohtia. Vähän niin kuin jakaa "viikon x" -titteleitä. Kirjoitan tätä lähinnä itselleni, että voisin sitten myöhemmin muistella, mitä on tapahtunut milloinkin, mutta toivon, että tekin tykkäätte lukea näitä. Tarkoitus olisi kirjoittaa joka viikosta jonkinlainen postaus, mutta saa nyt nähdä mihin tämä etenee.

Viikon biisi: Eniten tällä viikolla on tullut kuunneltua Charlie Puthin One Call Away - b i i s i ä. Tätä taisin hehkuttaa jo tiistaisessa my day -postauksessani, mutta tämä kipale ansaitsee kaiken mahdollisen hehkuttamisen! Toinen kappale, jota olen kuunnellut paljon, on Mansesterin Tampere II - b i i s i, ihan mahtava! 

Viikon somettaja: Tämä titteli olisi voinut olla nimeltään myös viikon viihdyttäjä, sillä mulla on ollut niin hauskaa tämän henkilön mystoryn parissa. Kyseessähän on tietenkin Snapchatin kuningas, @ihanahermanni! Jostain syystä tällä viikolla hänen snäppinsä ovat olleet erityisen hyviä. Jos et Snapchattia omista, mutta tahdot tutustua Hermanniin paremmin, hänet löytää myös Y o u t u b e s t a

Viikon typerin heitto: Täytyy myöntää, että tällä viikolla typerimmän heiton heitin minä itse. Juttelimme ystävieni kanssa Whatsapp-keskustelussa, kun olin matkalla Jyväskylään. Jenna varoitteli etukäteen, että heidän asunnossaan on tällä hetkellä todella kylmä, johon nokkelasti totesin, että meidän "pitää vaan hengittää lujaa"... Hmm, niin. Mitenköhän hengitetään lujaa, ja mitenköhän se lämmittäisi asuntoa?

Viikon sarja: Tähän pitäisi nyt varmaan laittaa perjantaina alkanut The Voice of Finland, mutta jotenkin se jätti kylmäksi. Sen sijaan O.C. on vienyt mukanaan, vaikka olen sen joskus alusta loppuun katsonutkin. Jotenkin siihen jää vaan koukkuun!

Viikon ostos: Pakko vieläkin hehkuttaa noita lamppuja, joista kerroin my day -postauksessani. Kyllä kannatti ostaa! Vielä en ole kokeillut oikein videota niiden kanssa kuvata, mutta uskoisin, että sekin onnistuisi. Ainakin snäppäily on ollut nyt paljon miellyttävämpää, hahah.

Viikon suosittelu: Tai oikestaan suosittelut. Ihmiset hyvät. Seuraavan kerran, kun menette Jyväskylään, teillä on kaksi paikkaa, jossa teidän täytyy käydä. Ensimmäinen näistä on Ravintola Taikuri. Ai että, vieläkin herahtaa vesi kielelle, kun ajattelen sitä ruokaa, mitä siellä söin. Nam! Toinen paikka on Tallinnan kauppa, jossa siis myydään kaikenlaisia virolaisia herkkuja ja ruokia. Ostin sieltä mm. Vesimelonin makuista limsaa ja jäätelön makuisia Chewitsejä!

Viikon satunnainen uutisotsikko: Oravat pulleampia kuin koskaan ( i l t a l e h t i ). Eivätpä taida oravat olla ainoita, joille on hieman joulukiloja - tai tässä tapauksessa paremminkin joulugrammoja - kertynyt... Onneksi tutkija David Sugarmanin mukaan liikagrammat eivät uhkaa oravien terveyttä, mutta tekevät heistä vähän hitaampia. Nyt aloin miettimään, olikohan se sittenkään jänis, jonka eilen näin, vaiko vain todella suurikokoinen orava.

Viikon polttava puheenaihe: Tarvitseeko tätä edes ääneen sanoa - tai tässä tapauksessa kirjoittaa? Tämän viikon polttavia puheenaiheita ovat olleet ylivoimaisesti sää ja Pikkuleijonien MM-voitto. Ihan kyllästymiseen asti. Molemmat ovat toki ihan mielenkiintoisia puheenaiheita, mutta mitäpä jos aloittaisimme uuden viikon täysin uusilla puheenaiheilla?

Kiinnostaako teitä tällaiset viikkokatsaus-postaukset? Entä mitä teidän mieliinne jäi tästä viikosta?

20 kommenttia:

 1. Tää vaikuttaa tosi kivalta idealta, joten innolla odotan seuraaviakin osia :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea ja hauska toi oravajuttu! :D

  VastaaPoista
 3. Et sitten kirjoittanut mitään loppiaistapahtumasta? Odotin innolla kuulumisia sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä mietin, että oisin voinut jotain kirjoittaa, mutta en oikein keksinyt mitään. :-D Etelä-Pohjanmaa oli hienosti edustettuna, kun Pekka puhui hyvin ja Vesa lauloi kivasti ;-) Ihan kiva tapahtuma kaiken kaikkiaan. Ja olinhan mä eilen Wupissakin, enkä siitä kirjoittanut ;-)

   Poista
  2. Niin..olis kannattanut vähän "mainostaa" ;)

   Poista
  3. Ai kumpaa? :-D Molemmat on kuitenkin jo takanapäin...

   Poista
 4. Oikein kiva idea tämä viikkokatsaus systeemi :) Näitä on kiva lueskella!

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä kiva postaus! Tällasia lisää! :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa kivalta idealta (: mulla nyt ehkä päälimmäisenä mielessä Cheekin perjantainen keikka <3

  VastaaPoista
 7. Yhyy, mun viikoilla ei tapahdu ikinä mitään :,D Tälleen työttömänä on niin pirun tylsää, ettei jaksa edes aiheuttaa mitää häppeninkiä! Odottelen vaan siskoa Intiasta kotiin ja sen kaikkia jänniä tapahtumia sieltä, että omat jutut tuntuu entistä tylsemmältä.. No tulipas nyt tylsäntäyteinen kommentti :D Tää oli kiva postaus enivei! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei tuttu tunne! Ei munkaan viikoilla normaalisti mitään tapahdu, kun siis itsekin työttömänä olen :-D Nyt oli vaan tavallista kiireisempi/tapahtumatäyteisempi viikko. No mut hei, vaikka itestä tuntuiskin, että on tylsä elämä, niin joku toinen voi silti pitää sitä mielenkiintoisena! :-) Oi, tattista!

   Poista
 8. Kiva ja erilainen postaus... en oo ainakaan muissa blogeissa tälläseen törmännyt! :) Ootan jo seuraavaa :)

  VastaaPoista
 9. Hermannin videoita tulee katseltua Youtubesta. :D Tätä postausta oli ilo lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hermanni on ihan huippu! :-D Jos sulla on Snapchat, kannattaa ehdottomasti seurata myös siellä häntä :-) Kiva kuulla, kiitos!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)