17. tammikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 2/16

vko2 vko vko3

Hetkinen, justhan mä vasta kirjoitin edellistä viikkokatsausta, ja nyt taas on yksi viikko kulunut. Hurjaa. Onko aika aina mennyt noin nopeasti? Ei kai tässä sitten muu auta, kuin hypätä hetkeksi vielä menneeseen viikkoon!

Viikon kosmetiikkasuosikki: Tämän viikon suosikiksi nousi Essencen vedenkestävä ripsiväri, josta kerroin t ä s s ä postauksessani. Pitkästä aikaa sellainen ripsiväri, jonka kanssa taivutukset kestävät koko päivän!

Viikon ostos: Ostin vihdoin ja viimein uuden meikkivoiteen, johon pyysin suosituksia jo l o k a k u u s s a. Ostoskoriin päätyi lopulta Lumenen Matt Control Oil-free Foundation, josta on ilmestynyt hiljattain vaalea sävy (0 Light ivory - Valon hehkua), joka sopii mun iholleni. Vielä en osaa sanoa, mitä mieltä tästä olen, mutta ainakin ensivaikutelma on ihan kiva!

Viikon somettaja: Tällä viikolla olen ihaillut visuaalisesti nättejä kuvia ja snäppejä käyttäjältä @hurjamuija. Löysin hänet Snapchatista joskus tämän vuoden alussa, ja siitä saakka olen innolla seurannut hänen elämäänsä, vaikka mulla ei ole hajuakaan siitä, kuka hän on. Tällä hetkellä hän on vaihdossa Skotlannissa, joten hänen some-tiliensä kautta pääsee myös vähän tutustumaan Edinburghin nähtävyyksiin. Hänet voitte löytää myös I n s t a g r a m i s t a nimellä @hurjamuija

Viikon ärsytys: Menetin tällä viikolla totaalisesti hermoni viestitellessäni GSK varaosien asiakaspalvelun kanssa. Kuinka asiakaspalvelutehtävissä oleva henkilö voi vastata niin näsäviisaasti ja ärsyttävästi asiakkaalle... Tulen todennäköisesti purkamaan tätä vielä myöhemmin omassa postauksessaan, niin kovasti mua tämä ärsyttää.

Viikon pettymys: Tällä viikolla alkoi Nelosen uusi sarja nimeltään Ihon alla, ja olin odottanut sitä kovasti mainosten perusteella. No, turhaan tuli odotettua, sillä petyin täysin sarjan pilottijaksoon. Todella sekava ja outo jakso, josta ei oikein päässyt kärryille, että mitä siinä nyt oikein tapahtui. Pilotin jälkeen olisi tullut suoraan seuraava jakso, mutta se jäi katsomatta, sillä ensimmäisen jakson perusteella päätin, että ei jatkoon.

Viikon polttava puheenaihe muilla: Maanantaina(ko se oli?) katsellessani ihmisten mystoryja lähes joka toisessa ihmeteltiin, kuinka Helsinkiin oli satanut niin paljon lunta. Toki olihan se jännää ja outoa, kun yhtäkkiä maa oli täysin valkoinen ja lunta oli lähes polviin saakka, mutta täytyy todeta, että tänä vuonna talvi yllätti snäppäilijät.

Viikon polttava puheenaihe mulla: Minä sen sijaan olen hehkuttanut - ehkä liikaakin - UMK ehdokkaiden julkistamista, ja teinkin mystoryyni syväluotaavan arvion siitä, minkälaisia kappaleita tänä vuonna on kilpailemassa euroviisuehdokkuudesta. Tämä vuosi oli ensimmäinen pitkään aikaan, kun en ole varma siitä, kuka tulee voittamaan UMK:n, mutta arvaukseni on Cristal Snow kappaleellaan Love is blind. Toiseksi tulee Mikael Saari ja kolmanneksi oma suosikkini Sandhja

Viikon biisi: Tämän viikon biisit löytyvät edellisestä kohdasta, ja toinen tuolta postauksen alustakin, eli Sandhjan Sing it away ( k l i c k ) sekä Cristal Snowin Love is blind ( k l i c k ).

Viikon satunnainen uutisotsikko: Kissa hallitsee selfiet ( I l t a l e h t i ). Manny-kissa on omistajansa mukaan vahingossa oppinut ottamaan itsestään kuvia, joita omistaja julkaisee I n s t a g r a m i s s a. Kissa on saavuttanut suuren suosion, sillä eilen julkaistun uutisen mukaan kissalla olisi yli 40 000 seuraajaa Instagramissa, mutta tällä hetkellä luku näyttää jo yli 85 000! 

Mitä sulla jäi päällimmäisenä mieleen tästä viikosta? :-)

14 kommenttia:

 1. Talvi yllätti snäppäilijät :D Hahah, ihan loisto! Mun mielestä talven ei enää pitäis yllättää yhtään ketään, ainahan se tulee, vai mitä? Yllättyä pitäis siitä, ettei lunta tuliskaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! :-D Samaa mietin, kun katoin peräkkäin kymmenettä sellaista mystorya, jossa oli valitettu lumesta tai ilmoitettu, että sitä nyt on tullut. Ja joo, ei mun elämän aikana oo tainnut olla yhtään lumetonta talvea, ja yleensäkin se pysyvä lumi on tullut tammikuussa.

   Poista
 2. Siis mullakin meni kulunut viikko ihan hujauksessa. Siis aivan käsittämätöntä että huomenna taas maanantai ja uus viikko... :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Mutta ei mua haittaa, tuleepa kesä nopeampaa :-) Vaikka mä kyllä ihan tykkään talvestakin, mutta kesällä ehkä jaksaa (=tarkenee) olla enemmän pihalla :-D

   Poista
 3. Mäkin mietin että joko se viikko meni, vastahan sä julkasit ekan tälläsen postauksen :D Minä myös odotin kovasti sitä ihon alla sarjaa ja ekan jakson verran sitä oon kattonu, mutta aattelin antaa sille vielä mahiksen. Katotaan innostunko siitä. No jos se ei innosta, niin Syke <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna sille sarjalle uus mahollisuus :D Kato vaikka se eka jakso uudelleen ajatuksen kanssa, se alku oli vähän sekava mutta mä ainakin pääsin kärryille kakkos jaksossa.

   Poista
  2. No sanos muuta! :-D Mutta niin kuin edelliselle kommentoijalle sanoin, niin tuleepa kesä nopeampaa! :-) Twitteris selasin tuota Ihon alla -keskustelua, niin en tosiaan ollut ainoa joka ei oikein syttynyt sille pilotille! :-D

   Poista
  3. ...Niin ja ehkä sitä vois kokeilla uudestaan, sitten kun on useampi jakso ilmestynyt, että voi katsoa ne putkeen, niin ehkä se sit paranee. Kyllä mä niin ku tavallaan tajusin siitä ekasta jaksosta jotain, mutta sen perusteella ei ainakaan kiinnosta jatkaa. Mut Syke on kyl hyvä! :-)

   Poista
 4. Sulla on niin ihanat hiukset!! <3

  VastaaPoista
 5. Voisitko tehdä lisää asupostauksia tai että asu näkyis kokonaan kuvissa ja kertoisit mistä ne on ostettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, pitää pistää korvan taakse :-) Käytän aika pitkälti aina samoja tai samanlaisia vaatteita, joten on aika turha tehdä asupostauksia, mutta enköhän mä joskus vielä tee! Ehkä sitten, kun on jo vähän lämpimämpi, ettei tarvitse pihalla palella :-)

   Poista
 6. Meillä on sitte samat UMK suosikit! :) Mun mielestä toi Cristal Snown veto oli hyvä ja tykkään kyllä ihmisestä muutenkin :3 Samoin se Gusani Brothersin biisi on kanssa kiva, tosin mies kerkes senkin jo renkuttaa loppuun kun soitti sitä +10 kertaa peräkanaa.. Kiitti vaan xD Paljon hyviä biisejä tänä vuonna, jännä tähdä mikä selviää viisuihin asti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, sullahan on hyvä maku! ;-) Joo se oli myös hyvä, ehkä enemmän sellainen muiden maiden euroviisubiisi, ei ehkä sellainen, mitä Suomesta lähetettäis sinne... Mitä enemmän niitä kuuntelen, sitä varmempi oon siitä, että Cristal sinne viisuihin lähtee :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)