31. tammikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 4/16

9talvi 3TALLI 5TALLI

Noin vain mennä hujahti vuoden ensimmäinen kuukausi! Mä olen lähes sataprosenttisen varma, että vuonna 2016 aika kuluu nopeampaa, kuin vuonna 2015 tai ennen sitä. Tuntuu, ettei kerkeä edes kissaa sanoa, ennen kuin on aika taas uuden viikkokatsauksen. Aika on kyllä jännä juttu. Sen kulumista on pakko ihmetellä viikko toisensa jälkeen. No mutta, siirrytäänpä kuitenkin nyt ihmettelemään viikon tapahtumia! 

Viikon tubettaja: Tällä viikolla tykästyin Youtube-käyttäjä Haimilan tapaan kuvata ja editoida videoitaan. Haimilahan on varmasti monelle tuttu Radio NRJ:ltä, jossa hän toimi juontajana usean vuoden ajan. Hänen Youtube-uransa on vasta aluillaan, mutta jo näiden videoiden perusteella uskon, että hänestä tulee yksi minun ja varmasti muidenkin lempparitubettajista. Käykäähän katsomassa hänen videoitaan, pääsette hänen kanavalleen t ä s t ä. 

Viikon biisi: Tällä viikolla eräs biisi on soinut valehtelematta joka päivä päässäni, enkä varmasti ole ainoa. Kyseessähän on, mikäs muukaan kuin, Vilma Alinan uusi kipale Juha88. Tavallaan en edes tykkää tuosta laulusta, mutta jostain syystä olen sitä kuunnellut ja lauleskellut tämän viikon aivan liian ahkerasti. 

Viikon suositus: Testasin torstaina Subwayssa Pulled pork -subia, ja tykkäsin! Otin subiini kastikkeeksi majoneesin, mutta ehkä se ei ollut paras vaihtoehto. Tuossa possussa oli valmiina bbq-kastike, mutta se oli aika mautonta, joten jos tykkää mausteisesta ruoasta, ehkä kannattaa valita jokin muu kastike, kuin se perusmajoneesi. 

Viikon ostos: Mä en itse ole tällä viikolla ostanut mitään muuta kuin ruokaa, mutta silti nostan viikon ostokseksi my day -videossanikin näkyvän Tarun ostoksen, eli Xbox 360:n! Mun mielestäni parasta tuossa taitaa olla se, että nykyään voimme katsoa Netflixiä telkkarista, eikä tarvitse enää katsoa tietokoneen näytöltä. Toki olisihan se onnistunut helpommin ja halvemmalla, eli ostamalla johdon, jolla yhdistää tietokone telkkariin, mutta... No, tulipa ostettua!

Viikon polttava puheenaihe: Tällä viikolla kohu saatiin aikaiseksi Teemu Selänteen Twitter-kommenteista, joissa hän vaati hyysäilyn lopettamista ja kovempia rangaistuksia raiskaajille. Hän myös uudelleentwiittasi Aleksi Valavuoren kirjoituksen, jossa Aleksi otti kantaa suomalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan. Tämän kirjoituksen voitte lukea t ä ä l t ä. Itse en ymmärrä miten tästä on edes saatu kohua aikaan, mutta Aleksi Valavuori kiteytti asian mielestäni hyvin: Moni on saanut itsellensä kriisin siitä, mitä Teemu on mieltä. Kun Teemu ei olekaan enää samaa mieltä kaikkien kanssa ja sanoo sen vielä ääneen, niin se tuntuu olevan liikaa monille. Että Teemunhan piti vain pelata lätkää ja juoda maitoa ja hymyillä, Valavuori sanoo. ( T u r u n S a n o m a t ).

Viikon hullu uutinen: Norjalaisnainen luulee olevansa kissa: "Synnyin väärään lajiin" ( S t a r a ). Jutun mukaan 20-vuotias norjalaisnainen on elänyt neljän vuoden ajan kissana. Hän maukuu, sähisee ja kehrää, sekä kertoo, että sen jälkeen, kun hän on alkanut elää kissana, hänen kuuloaistinsa on parantunut, ja hän näkee paremmin pimeässä. Mä luulen, että tuo on vain julkisuustemppu, sillä jokainen, joka on vähänkään seurannut kissojen käyttäytymistapoja, tietää, ettei kissat esimerkiksi automaattisesti sähise koirille, kuten nainen uutisessa olevalla videolla tekee. Ei hyvää päivää, sanon minä.

Mitä teille jäi tästä viikosta mieleen? :-)

2 kommenttia:

  1. Tuolle norjalaiselle "kissanaiselle" naureskelin minäkin tällä viikkolla. Monenlaista sitä mahtuu tällekin planeetalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! :-D Nauroin sille videolle, kun haastattelija kysyi, että kuinka sanotaan joku "mennään", niin se "kissanainen" jääty hetkeks, ja sit vaan sano jotain "maumaumau" :-D Sit haastattelija kysyy siltä jätkältä, että tajusitko, mitä se sanoi, niin se jätkä ihan tosissaan vastaa et "joo, ymmärsin" :---D

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)