16. helmikuuta 2016

ÄLÄ SAMMU AURINKO

1 2

Tänä aamuna sain ehkä maailman mukavimman herätyksen: auringonsäteet tulvivat huoneeseeni ja lämmittivät niin mieltä kuin kehoakin. Tiedättehän, kuinka joskus nousee väärällä jalalla sängystä? No, tänään ei ollut sellainen päivä, vaan olin hyvällä päällä heti aamusta lähtien, vaikka takana olikin tavallista lyhyemmät yöunet. Tuntui, kuin jo viikkoja kadoksissa ollut inspiraatio ja energia olisi kertaheitolla tullut takaisin. Niin se aurinko vain vaikuttaa ihmismieleen.

Kerroin viime viikolla postauksessani siitä, että kirjoitus- ja kuvausintoni on ollut hukassa, enkä oikein osannut sanoa, mistä se johtuu. Luulen, että nyt tiedän ainakin yhden syyn sille. Sää. Ketä nyt loskasade ja pimeät päivät inspiroisivat? Nyt vain toivon, että aurinko olisi tullut jäädäkseen. Tai edes, että aurinkoisia päiviä olisi useammin, kuin kerran kuukaudessa.

3

Auringon inspiroimana kävimme tänään kuvailemassa vähän Tarun kanssa. Kovin paljoa kuvia emme ottaneet, mutta tarpeeksi kuitenkin, että sain kuvitettua tämän postauksen. Oli ihana nauttia lämmittävistä auringonsäteistä, vaikka ulkona ei ollutkaan hirveän lämmin sää muuten. Kuitenkin kun sulki silmänsä ja suuntasi kasvonsa aurinkoon päin, oli hetken sellainen tunne, että kesä olisi aivan nurkan takana. Mieliala laski kuitenkin muutaman asteen verran, kun aurinko meni pilveen, kuten yllä olevasta kuvasta voitte nähdä. Siksi pyydänkin mitä nöyrimmin, älä sammu aurinko. 

Saako auringonpaiste teidät paremmalle tuulelle ja inspiroituneemmaksi? :-)

4 kommenttia:

 1. Itsehän olin juuri tämän päivän kipeänä, kiva katsella aurinkoista talvipäivää neljän seinän sisältä... No, toivottavasti se ei ollut koko lopputalven ainut aurinkoinen päivä, koska kyllähän se aurinko saa paljon iloisemmaksi ja inspiroituneemmaksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, inhottavaa! :-( Toivottavasti näitä aurinkoisia päiviä nyt tulis enemmänkin, et säkin pääsisit nauttimaan niistä! :-)

   Poista
 2. Oon varmaan joka kevät ja kesä harmitellut, että minkä ihmeen takia just sillon, kun on töissä (SISÄLLÄ), aurinko paistaa koko päivän? -.- Ei oo reilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuttu tunne! :-D Ja usein se menee just niin, että sen työpäivän ajan paistaa aurinko, mut kun pääsee pois, niin tyyliin sataa vettä :-D Mä olin viime kesänä yötöissä, ja tuntu, että ne aurinkoiset päivät oli just silloin, kun oli ollut yövuorossa ja pääsi nukkumaan vasta aamuseiskan jälkeen... :-D Eihän sitten enää mikään aurinko paistanut, kun heräsi!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)